Belépés
A kormánypárt elleni politikai hadüzenettel mozgósít a népszavazásra és EP-választásra a román államfő
... referendumnak is szerinte az a tétje, hogy a román választók kiállnak-e egy európai, tisztességes, fejlődő társadalomért, elutasítják-e a korrupciót, és az igazságszolgáltatás elleni "PSD-s ostromot".
Az elnök arra buzdította a választókat, hogy mondjanak "igent" a népszavazás mindkét kérdésére, és sorakozzanak fel mögötte a "PSD-s önkény" elleni harcban.
"A PSD-sek megs...
2019-04-25 19:29:33
Bejelentette lemondását Tudorel Toader román igazságügyi miniszter
... szabályzatfelügyelő bizottságának elnökét jelölte az igazságügyi miniszteri posztra.
A PSD új miniszterjelöltjére utalva Iohannis csütörtökön úgy vélekedett: a PSD az igazságszolgáltatás elleni "ostromát" akarja fokozni az újabb kormányátalakítással, de a kormányfő által kért minisztercserék ügyében csak jövő hétre ígért konkrét döntést.
Toadernek a szociáldemokraták azt...
2019-04-18 18:02:16
Iohannis a román igazságszolgáltatás elleni "ostrom" fokozásának tartja a kormányfő által kért minisztercserét
...
A kormánypártot rendszeresen bíráló jobboldali elnök egy csütörtöki rendezvényen reagált arra, hogy Viorica Dancila szociáldemokrata miniszterelnök szerdán három miniszter, köztük az igazságügyi tárca vezetője lecserélését kezdeményezte.
Az államfő hozzátette: nem várhatják tőle, hogy a következmények felmérése nélkül azonnal ellenjegyezni a miniszterelnök által javasolt...
2019-04-18 15:31:39
A Siralmak könyve vagy Jeremiás siralmai - Lamentáció
... ábécében.

- A Siralmak öt ének tartalma
I. Jeruzsálem megaláztatása (1)
II. Isten büntetésének következményei (2)
III. Panaszdal első személyben (3)
IV. Az ostromlott Jeruzsálem (4)
V. Könyörgés Jahve irgalmáért (5)

- Keletkezési ideje, szerzője.
A Siralmak könyve Jeruzsálem Kr.e. 587-es ostromára, a város és a templom lerombolás...
2019-04-17 16:57:43
Szíria - Donald Trump: az Iszlám Állam nevű terrorszervezetet 100 százalékig legyőztük Szíriában
...
Az elnök a floridai Mar-a-Lago countryklubjába érkezve, a repülőtéren újságíróknak térképeket is mutatott, amelyeken az Iszlám Állam által egykor uralt területek, illetve a már felszabadított vidékek láthatók. "Itt van az Iszlám Állam, és itt van a mai helyzet" - mutatott a térképekre az elnök. A második térképen már egyáltalán nem jelöltek dzsihadista hadállásokat. Majd odaa...
2019-03-22 19:22:00
Migrációs konferencia - Kovács Zoltán: meg kell változtatni a migrációval kapcsolatos narratívát
... közelebb áll a valósághoz, mint bármelyik másik - jelentette ki az államtitkár.
Hozzátette, Magyarország már nyolc éve a kommunikációs harc frontvonalában van, de még mindig állja az ostromot, és megmutatta, hogy a migráció kérdésén keresztül Európa minden kihívásával szemben megfelelő attitűdöt alakíthatunk ki.
Ha megfelelő a hozzáállás a migrációhoz, akkor beszélhetünk...
2019-03-22 18:32:15
A média- és hírközlési jog kérdéseinek diákkutatóit díjazta az NMHH
...
A hatóság pénteken közölte, a tíz hallgatónak Karas Monika, az NMHH elnöke csütörtökön az Ostrom utcai székházban adta át az elismeréssel járó oklevelet és az egyenként százezer forintos pénzjutalmat. További négy különdíjas hallgató könyvjutalmat kapott, a hatóság a konzulensek között pedig félmillió forintot osztott szét - ismertették a közleményben.
A tájékoztatás sze...
2019-03-22 11:11:17
Ebben az országban mindenki hazudott és hazudik
... maga volt a NAGY ÁTVERÉS...
Mérhetetlen sok csapdahelyzetbe kerültünk. 2006-ban is ezt sejtettem. és, nem alaptalanul, mert csapda volt bizony a Gyurcsány-beszéd, meg a TV-székház ostroma, meg a Kossuth téri tüntetések is.
*
Az a Haza és Haladás Alapítvánnyal közös Magyar Nők Világfórumának meghívója járt eszemben, amelyiken Gergényi Péter is szerepelt az előa...
2019-03-07 12:31:20
Budapest "felszabadítására" emlékezett a MEASZ
... téves nézetet, gondolatot képviselt - figyelmeztetett.
Példaként említette, hogy Bajcsy-Zsilinszky Endre is fajvédőből vált antifasiszta mártírrá.
Megemlékezett a fasizmus, az ostrom budapesti áldozatairól Szanyi Tibor az MSZP európai parlamenti, illetve Hiszékeny Dezső, a párt országgyűlési képviselője is.
Az ünnepség végén a résztvevők megkoszorúzták az emlékművet...
2019-02-13 16:42:06
Hende Csaba: a modern kor háborúinak célpontjai ismét a civilek lettek
... az áll, hogy a Farkasréti temető 19/1-es parcellájában található két síremlék a Margit körúti Regent-házban, valamint egy Vitéz utcai és egy Fő utcai házban meghaltaknak állít emléket. Az ostrom civil áldozatainak emblematikus helyszínei azok a felrobbant budai lakóházak, amelyek tömegsírokként százakat temettek maguk alá - írták.
Január 2-án történt az a robbanás, amely a Vi...
2019-02-13 13:41:53
1 2 3 ............................175 176 ..............263 264 ...............350 351 352 
Címkék: Tudorel Toader, Donald Trump, Iszlám Állam, Kovács Zoltán, Hende Csaba, Viorica Dancila, Könyörgés Jahve, Jeruzsálem Kr, Karas Monika, NAGY ÁTVERÉS&#8230, Haladás Alapítvánnyal, Magyar Nők Világfórumának, Gergényi Péter, Bajcsy-Zsilinszky Endre, Szanyi Tibor, Hiszékeny Dezső, kormánypárt elleni, román államfő, kormányfő által, migrációval kapcsolatos, országban mindenki, civilek lettek, román választók, elnök arra, népszavazás mindkét, igazságügyi miniszteri, kormánypártot rendszeresen, csütörtöki rendezvényen, igazságügyi tárca, államfő hozzátette, következmények felmérése, miniszterelnök által, ostromlott Jeruzsálem, templom lerombolás, floridai Mar-a-Lago, repülőtéren újságíróknak, második térképen, kommunikációs harc, migráció kérdésén, hatóság pénteken, elismeréssel járó, egyenként százezer, konzulensek között, ostrom budapesti, párt országgyűlési, ünnepség végén, résztvevők megkoszorúzták, ostrom civil, felrobbant budai, felszabadítására, szociáldemokrata, minisztercserék, countryklubjába,
© 2013 TVN.HU Kft.