Belépés
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program és építőipari bővülés sem lenne
...
Halász János közölte: az ellenzéki pártok nem támogatták a kormány otthonteremtési programját, nem szavazták meg sem a csokot, sem az otthonteremtésre szánt forrásokat, sem a csökkentett lakásáfát. Pedig ezekkel az elmúlt években gyakorlatilag megduplázódott a lakásépítések száma - jelezte.
A baloldal - ahogyan kormányzása alatt tette - ha tehetné, most is magára hagyná ...
2019-01-15 12:12:14
Fidesz: a szocialisták kormányzásuk alatt elvették a családi adókedvezményt
... családokban, hanem a migránsokban látják Magyarország jövőjét. A képviselő megjegyezte azt is, a szocialisták kormányon azzal kezdték a működésüket, hogy megszüntették a családi otthonteremtési támogatási rendszert, és devizahitelekbe kergették a magyar háztartásokat.
A fideszes politikus emlékeztetett, az Orbán-kormány 2011-ben vezette be a családi adókedvezmény rendszerét, ...
2019-01-14 14:01:41
Fidesz: azok beszélnek a devizahitelről, akik rászabadították azt a magyar családokra
...
"Megint kétszínű, álságos színjátékot játszik az ellenzék". Az MSZP és a Gyurcsány-Bajnai-kormány szüntette meg az első Orbán-kormány otthonteremtési programját és veszélyes devizahitelekbe kényszerítették az embereket - olvasható a Fidesz közleményében.
Hozzátették, nem támogatták sem a bankok elszámoltatását, sem a forintosítást, sem a családi otthonteremtési kedvezmén...
2019-01-11 16:42:03
Jobbik: átfogó megszorítócsomagot vezetett be az Orbán-kormány
... növekedést tud felmutatni "Orbán Viktor és csapata", ami nem kecsegtető.
Közben azonban - vélekedett - folyamatosan hazug kormányzati sikerpropaganda zajlik, legyen szó a családi otthonteremtési kedvezményről (csok), a demográfiai adatokról vagy a gazdasági mutatószámokról.
Bár a csok 92 ezer családnak tudott segíteni három és fél év alatt, a folyósító kereskedelmi banko...
2019-01-03 14:32:25
Dömötör: a cél egy erősödő, gyarapodó ország, amely képes fenntartani biztonságát.
... tesz lehetővé pozitív intézkedéseket 2019-ben.
A családtámogatások további bővülésével a kétgyermekesek adókedvezménye havi negyvenezer forintra nő, és a decemberben kibővült otthonteremtési program által többen tudják majd igénybe venni az államilag támogatott kedvezményes otthonteremtési hiteleket - mondta.
A minimálbér 149 ezer forintra és a szakmunkás minimálbér 195 ...
2018-12-31 12:01:26
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program sem lenne
...
Böröcz László úgy fogalmazott: a baloldal az elmúlt években egyetlen a családokat segítő intézkedést sem támogatott. "Ha az ellenzéken múlna, akkor ma Magyarországon nem lenne otthonteremtési program."
Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzása idején a megszorítások elsődleges célpontjai mindig a gyermekes családok voltak, elvették tőlük az otthonteremtési támogatá...
2018-12-29 13:21:29
Novák: 2019-ben is folytatódik, és bővül az otthonteremtési program
...
Novák Katalin a XI. kerületi Tulipános játszótéren tartott tájékoztatóján emlékeztetett arra: 2015-ben indították az otthonteremtési programot, és eddig több mint 92 ezer családnak tudtak segíteni. Magyarországon az emberek saját tulajdonú otthonban szeretnének élni, ebben nyújtanak támogatást - tette hozzá.
Kiemelte: jövőre nemcsak folytatódik a program, hanem a bővülés...
2018-12-29 10:41:20
Varga: 2018-ban tovább erősödött a magyar gazdaság
... építőipar idén kiugró teljesítményt ért el, az első tíz hónapban több mint 20 százalékkal bővült, ebben jelentős szerepet játszott az is, hogy egyre többen veszik igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt.
Jelezte: a fogyasztás azért bővülhetett nagyon jelentősen, mert a reálkeresetek is nagymértékben, mintegy 9 százalékkal bővültek az idén.
Varga Mihály szerint mind...
2018-12-28 16:00:13
Varga: jól teljesített a magyar gazdaság 2018-ban
... kincstárjegyek közül a legvonzóbb és legmagasabb megtakarítási hozammal rendelkező forma - emelte ki.

A pénzügyminiszter szerint a kormány legfontosabb programja a családi otthonteremtési kedvezmény (csok).
A csok 2016-os bevezetése óta az épített lakások száma megduplázódott, a kiadott építési engedélyek száma pedig megháromszorozódott - mondta Varga Mihály. Jele...
2018-12-27 20:59:58
Varga: az ellenzék be akarja csapni az embereket
... miniszter. A kormányzat első számú céljának tekinti, hogy a népesedési folyamatok megváltozzanak. Ezért támogatják a gyermeket vállaló, gyermeket nevelő családokat, ezért segítenek otthonteremtési programmal, családi adókedvezménnyel, az óvodai, iskolai ellátás támogatásával. Ezt folytatni kívánják. Példaként említette, hogy a meglévő kedvezmények megmaradnak, ezen felül 2019-től ...
2018-12-23 08:28:58
1 2 3 .................56 57 .........85 86 ........112 113 114 
Címkék: Halász János, Orbán Viktor, Böröcz László, Gyurcsány Ferenc, Novák Katalin, Varga Mihály, ellenzéken múlna, szocialisták kormányzásuk, családi adókedvezményt, magyar családokra, otthonteremtési program, magyar gazdaság, ellenzéki pártok, kormány otthonteremtési, otthonteremtésre szánt, csökkentett lakásáfát, elmúlt években, lakásépítések száma, migránsokban látják, képviselő megjegyezte, szocialisták kormányon, családi otthonteremtési, magyar háztartásokat, fideszes politikus, családi adókedvezmény, első Orbán-kormány, bankok elszámoltatását, demográfiai adatokról, gazdasági mutatószámokról, folyósító kereskedelmi, családtámogatások további, kétgyermekesek adókedvezménye, decemberben kibővült, államilag támogatott, szakmunkás minimálbér, családokat segítő, szocialisták kormányzása, megszorítások elsődleges, gyermekes családok, otthonteremtési támogatá, otthonteremtési programot, emberek saját, fogyasztás azért, pénzügyminiszter szerint, kormány legfontosabb, csok 2016-os, épített lakások,
© 2013 TVN.HU Kft.