Belépés
Edison Junior - A legkreatívabb gyerekeket díjazta az MVM
... pedig egy, képtartóból és farmernadrágból megalkotott írószertartóval szerelt jegyzettábla kapta.
Az MVM tájékoztatása szerint a legnépszerűbb kategória a Hozd létre! volt, amelyet a pályázók közel fele választott. Minden magyarországi megyéből, összesen 89 településről érkeztek pályázatok, de az országhatárokon túlról is küldtek pályaműveket.
A benyújtott ötleteket szak...
2020-07-20 19:33:49
Kétszázötvenmillió forintra pályázhatnak a sportszervezetek
... pályázhatnak a kicsi és közepes sportegyesületek. Hozzátette: az előző, negyedik ütemre 607 sportszervezet nyújtott be pályázatot 74 sportági szakágban, összesen 1,8 milliárd forintos igénnyel. A pályázók közel fele kapott támogatást, átlagosan 620 ezer forint értékben.
"Ezek a számok is arra motiváltak bennünket, hogy a programot folytatnunk kell, a támogatások ugyanakkor az...
2020-07-20 13:21:48
Guller: közel 14 ezer magán- és egyéb szálláshely felújítása kezdődhet meg
... fejlesztési lehetőséget minden, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központban (Ntak) regisztrált magán-, és egyéb szálláshely üzemeltetőnek - ismertette a vezérigazgató.
Kiemelte: a pályázók 84 százaléka nyertes lett, nekik a támogatói döntésről szóló értesítéseket csütörtöktől kezdik kiküldeni e-mailben. A nyerteseket a hónap végéig értesítik, a teljes támogatást auguszt...
2020-07-16 13:03:04
Koronavírus - Új érméket bocsátott ki az MNB a vészhelyzetben helytállók tiszteletére
... pályázat érkezett be április 18. és május 10. között. Ilyen hatalmas érdeklődés még nem volt az MNB egyetlen pályázatai iránt sem: Olaszországból és Szlovákiából is érkeztek pályaművek. A pályázók között voltak kreatív művészek, gyerekek, fiatalok és idősek, profi és amatőr művészek, tervezők. A győztes pályamű kiválasztásánál figyelembe vették a megvalósíthatóságot, hogy a terv t...
2020-07-14 17:02:57
Potápi: kiemelkedő az érdeklődés a Határtalanul! tanulmányi kirándulási program iránt
... százaléka utazási irodával valósul meg, míg 40 százaléka önálló szervezésben.
Lehetővé teszik azt is, hogy a 2020 tavaszán a járványhelyzet miatt elmaradt kirándulásokat megvalósítsák a pályázók - jelezte Potápi Árpád János.
A 2019-es nyertesek közül eddig már több mint 600 csoport módosította utazása tervezett időpontját 2020 nyár végére, illetve őszre.
Az állam...
2020-06-24 10:41:19
ITM: több mint 100 milliárd forintnyi pályázati igény érkezett, ezért a piacvezérelt kfi pályázat lezárult
... nagyvállalatokat, hogy házon belül vagy kutatóintézményekkel együttműködésben jelentős tudományos vagy műszaki újdonságtartalommal bíró piacképes terméket, szolgáltatást hozzanak létre.
A pályázók érdeklődése a finanszírozás iránt a vártnál is sokkal nagyobb volt: a benyújtott támogatási igények összesített értéke már az első héten elérte a rendelkezésre álló keretösszeg két ...
2020-06-11 16:42:46
Koronavírus - Bodó Sándor: már 137 ezer ember munkahelyét védi a bértámogatási program
... nyújtott be eddig kérelmet több mint 137 ezer munkavállalóra. A könnyítések révén pedig lehetőség van arra, hogy a dolgozók különböző csoportjára, különböző időszakban adjanak be támogatást a pályázók - tette hozzá. A munkahelyvédelmi bértámogatás pályázaton eddig több mint 90 ezer munkavállaló esetében született támogató döntés, a feldolgozás folyamatos. Eddig a pályázatok 98 szá...
2020-05-29 13:22:07
Koronavírus - ITM: 85 pályamű jutott a COVIDEA ötletverseny döntőjébe
... A beérkezett pályaművek jellemzően egészségügyi és orvostudományi, informatikai és digitalizációs témakörökre, a digitális oktatás és HR szakterületeire fókuszálnak.
A döntőben a pályázók videóban fejthetik ki még részletesebben javaslataikat, amelyeket az innovációs ökoszisztéma öt elismert szaktekintélyéből álló zsűri értékel. A nyertes pályázók összesen közel 60 millió fo...
2020-05-22 12:32:46
Koronavírus - ITM: több mint 450 ötlet érkezett a "COVIDEA" online pályázatra
... egy rövid projektbemutató dokumentum beküldésével, amelyhez az ötletgazdák fotókat, videókat vagy prezentációkat is csatolhattak.
Az értékelés rövidesen megkezdődik, a döntőbe jutó pályázók rövid bemutatkozó videóban fejthetik ki még részletesebben javaslataikat, amelyeket az innovációs ökoszisztéma öt elismert szaktekintélyéből álló zsűri értékel.
A pályázatról részle...
2020-05-09 09:11:02
Koronavírus - ITM: COVIDEA online startup pályázat a koronavírus okozta társadalmi, gazdasági kihívások enyhíté
...
A nyertes pályázók összesen közel 60 millió forintnyi támogatást is kaphatnak kreatív ötleteik kivitelezésére. Az ITM és az NKFIH közreműködik a megvalósítást elősegítő partnerszervezetek (egyetemek, inkubátorok, vállalkozásokat segítő szervezetek) közvetlen megszólításában és bevonásában is - tudatta a minisztérium közleménye.
"A koronavírus-járvány rengeteg nehézséget ...
2020-04-24 08:31:31
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .22 23 24 
Címkék: Edison Junior, Bodó Sándor, Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központban, Potápi Árpád János, legkreatívabb gyerekeket, vészhelyzetben helytállók, bértámogatási program, koronavírus okozta, legnépszerűbb kategória, pályázók közel, országhatárokon túlról, benyújtott ötleteket, programot folytatnunk, támogatások ugyanakkor, támogatói döntésről, hónap végéig, teljes támogatást, pályázók között, győztes pályamű, 2020 tavaszán, járványhelyzet miatt, 2019-es nyertesek, pályázók érdeklődése, finanszírozás iránt, benyújtott támogatási, első héten, rendelkezésre álló, könnyítések révén, dolgozók különböző, munkahelyvédelmi bértámogatás, feldolgozás folyamatos, beérkezett pályaművek, digitális oktatás, pályázók videóban, innovációs ökoszisztéma, nyertes pályázók, rövid projektbemutató, ötletgazdák fotókat, értékelés rövidesen, döntőbe jutó, pályázatról részle, megvalósítást elősegítő, minisztérium közleménye, sportegyesületek, sportszervezetek, munkahelyvédelmi, nagyvállalatokat, együttműködésben,
© 2013 TVN.HU Kft.