Belépés
A Dal 2021 évben
... műsor, melynek keretén belül a nézők és a szakmai zsűri kiválasztja, hogy melyik a legjobb magyar sláger. Az MTVA és a Duna Média 2020. október 15-én délután tette közzé a pályázati feltételeket és a hivatalos versenyszabályzatot. A versenybe november 15-ig jelentkezhettek az előadók és a zenekarok. A felhívásra 412 pályamű érkezett be a meghosszabbított határidőig.

Ori...
2021-01-30 21:36:54
Fábián Attila vezeti augusztustól a Soproni Egyetemet
... kialakítását tűzik ki célul, amelyben fenntartható, takarékos és jó színvonalú infrastrukturális háttér biztosítja majd az oktatók, kutatók, dolgozók és hallgatók munkájához a megfelelő feltételeket.
Az alapítványhoz 2021. január 1-jén csatlakozik az Erdészeti Tudományos Intézet és a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. amely valamennyi kar számára "fejlődési lehetőséget biztosít, ja...
2020-07-29 17:12:50
AM: a gazdálkodók által igényelt kedvezményes hitel meghaladja az 54 milliárd forintot
... működőképességüket.
Herczeg András, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) ügyvezető igazgatója egyebek mellett kiemelte, hogy az alapítvány a kezességvállalásával stabil feltételeket tud teremteni a bankok folyamatos hitelezési tevékenységéhez. A veszélyhelyzet alatt az alapítvány 3100 ügyletet bírált el 60 milliárd forint értékben. Az alapítvány meghatározó ...
2020-07-07 14:11:57
Koronavírus - Az EU további 122 millió eurót juttat a sürgős kutatási és innovációs projektekre
... követését és a betegellátást hivatottak javítani. Az új megoldásoknak mindenki számára elérhetőnek és megfizethetőnek kell lenniük, ezért a pályázati kiírás gyors adatmegosztást előíró feltételeket is tartalmaz, ami az eredmények azonnali felhasználását biztosítja - közölték.
Remények szerint a kiválasztott projektek hozzájárulnak majd a járvány társadalmi és gazdasági követk...
2020-05-19 18:32:50
Koronavírus - Ösztöndíjpályázat debreceni művészeknek
... a város kulturális életében.
A közlemény szerint a tehetséges, fiatal, helyi amatőr zenészek támogatására olyan ösztöndíjat hoztak létre, amely a jelenlegi helyzetben kedvező feltételeket teremt a felkészülésükhöz. Pályázni egy zenei művel lehet, amelyről 2019. január 1-jétől nem régebbi, nyilvános helyszínen történt felvételt kell benyújtani, a korhatár 35 év.
A pályáz...
2020-05-19 11:02:05
Nagy István: az öntözésfejlesztés a termelés biztonságának és hatékonyságának alapja
... hektárra, majd 2030-ra legalább 400 ezer hektárra szeretnék növelni. Az agrárminiszter kiemelte: a Vidékfejlesztési programon belül az öntözéses beruházásokhoz kapcsolódó pályázati feltételeket úgy módosítják, hogy minél többen és könnyebben élhessenek a lehetőségekkel.
Bejelentette, a kormány szerdán úgy döntött, engedélyezi, hogy a pályázható összeg maximum felső határa az...
2020-05-15 12:34:58
AM-államtitkár: a termelőknek kedvez az új borszabályozás
...
Feldman Zsolt szerint a piaci és technológiai folyamatok rendkívül felgyorsultak, de az új borszabályozás jobb feltételeket biztosít az értékesítéshez, és csökkenti az adminisztrációs terheket. Az államtitkár a változtatásokat azzal indokolta, hogy a csaknem két évtizedes borszabályozást az eltelt idő tapasztalatai és a technológiai változások meghaladottá tették.
A mos...
2020-03-06 14:51:57
Soltész: a nemzetiségeknek nyújtott támogatásoknak a szülőföldön maradást kell szolgálniuk
... nemzetiségi szószóló a Rába-vidék fejlesztési programjáról elmondta: négy éven át évente 224 millió forintot fordíthatnak majd fejlesztésekre.
Tájékoztatása szerint a pályázati feltételeket februárban hozzák majd nyilvánosságra, a magánszemélyek pályázatairól májusban, a vállalkozások és őstermelők által benyújtandó pályázatokról pedig az ősszel születhet döntés.
Holecz ...
2020-01-07 13:01:42
Szakmaközi szervezetként ismerte el az agrártárca a Nyúl Szakmaközi Szervezet és Terméktanácsot
...
A közlemény szerint a nyúlágazatban évek óta kiemelkedő tevékenységet végző szervezet teljesítette az uniós, illetve hazai jogszabályokban előírt feltételeket, olyan szervezettséget és képviseleti szintet ért el, amely alkalmassá tette a miniszteri elismerés elnyerésére. Ezzel a döntéssel már kilenc ágazati szakmaközi szervezet működik Magyarországon.
A szakmaközi szerve...
2019-09-28 22:34:03
Novák Katalin: legyen minél több boldog gyerek és család Magyarországon!
... elég, ha egy gyerek felkészült és versenyképes tudással rendelkezik, hanem boldognak is kell lennie.
Az emberek boldogságához a kormány is hozzá tud járulni azzal, hogy megfelelő feltételeket teremt a gyerekneveléshez, a munkavállaláshoz és a tisztességes élethez - hangsúlyozta Novák Katalin.
Az államtitkár kitért arra is, hogy a legfrissebb nemzetközi boldogságkutatás ...
2019-09-18 14:43:04
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: Fábián Attila, Soproni Egyetemet, Nagy István, Nyúl Szakmaközi Szervezet, Novák Katalin, Duna Média, Erdészeti Tudományos Intézet, Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt, Herczeg András, Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány, Feldman Zsolt, gazdálkodók által, sürgős kutatási, termelés biztonságának, termelőknek kedvez, nemzetiségeknek nyújtott, szülőföldön maradást, szakmai zsűri, legjobb magyar, pályázati feltételeket, versenybe november, meghosszabbított határidőig, megfelelő feltételeket, alapítványhoz 2021, bankok folyamatos, veszélyhelyzet alatt, alapítvány 3100, alapítvány meghatározó, betegellátást hivatottak, pályázati kiírás, eredmények azonnali, kiválasztott projektek, járvány társadalmi, város kulturális, közlemény szerint, jelenlegi helyzetben, zenei művel, agrárminiszter kiemelte, öntözéses beruházásokhoz, kormány szerdán, pályázható összeg, adminisztrációs terheket, változtatásokat azzal, technológiai változások, magánszemélyek pályázatairól, ősszel születhet, nyúlágazatban évek,
© 2013 TVN.HU Kft.