Belépés
Fülöp Attila: a Foglalkoztatás 2020 programban 182 millió forint érhető el
... megváltozott munkaképességűek által előállított termékek, szolgáltatások megjelenjenek a piacon - fűzte hozzá az államtitkár.
A szociális ügyekért felelős államtitkár beszélt arról, hogy a pályázatok benyújthatók a Nemzeti Fogyatékosságügyi és Szociálpolitikai Központ internetes oldalán az nfszk.hu-n, ahol minden a pályázáshoz szükséges információ megtalálható.
Hozzátet...
2020-08-14 15:23:05
ITM: jelentős uniós forrásokra pályázhatnak tapasztalt mentorok támogatásával a hazai kkv-k
... vállalatai, intézményei - pedig a lakosság aránya alapján ennek négyszerese lenne indokolt. A kormány célja egyértelmű: azt akarjuk, hogy a magyar pályázók a közvetlenül az uniónál benyújtható pályázatok esetében is tisztességes és igazságos elbánásban részesüljenek" - tette hozzá a bejegyzésében.
Az NKFIH kiemelten kezeli az uniós források elnyeréséhez szükséges tudásmegoszt...
2020-07-29 10:51:29
Nyolcvan férőhelyes munkásszállás épült Újszentivánon
... megyében és a fővárosban 8,2 milliárd forintos állami támogatással 21 munkásszállás épült, melyek összesen 3126 dolgozónak biztosítanak lakhatást.
A több fordulóban meghirdetett pályázatokon előbb önkormányzatok, később önkormányzati cégek és társulások, majd más vállalkozások is igényelhettek támogatást meglévő ingatlanok rekonstrukciójára vagy zöldmezős beruházásra, munkáss...
2020-03-11 12:11:39
Meghirdették a Fülöp Viktor táncművészeti ösztöndíjat
... foglalkozók pályakezdését. Az ösztöndíj egy éven át 10 fő részére havi bruttó 200 ezer forint összegű támogatást jelent. Egy pályázó az ösztöndíjat legfeljebb három alkalommal nyer...
2020-02-04 12:51:56
ITM: már 70 iskolában szerezhetnek fogyasztóvédelmi ismereteket a diákok
... fogyasztói magatartás elsajátításában segítik. A pályázat a tanév ideje alatt bármikor benyújtható, a szükséges dokumentumok megtalálhatóak a www.fogyasztovedelem.kormany.hu honlapon, a pályázatok menüpontban.
A Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola kitüntető címmel mostanra már 70 iskola, köztük 16 szakképzési centrum 41 szakiskolája büszkélkedhet. A magyarországi oktatási i...
2020-01-16 13:32:00
ITM: idén is kiemelt figyelmet fordítanak a diákok fogyasztóvédelmi tudatosságára
... általános iskola és 41 középiskola, köztük két külhoni magyar intézmény részesült ilyen elismerésben, vált jogosulttá a "Fogyasztói tudatos...
2019-09-05 12:23:16
Budafok-Tétény önkormányzata turisztikai ötletpályázatot hirdet
... 18. életévét betöltött, de 35 évnél nem idősebb magyar, illetve európai uniós állampolgár jelentkezhet, az önkormányzat nem köti végzettséghez vagy szakmai tudáshoz a jelentkezést. A pályázatok benyújthatók egyénileg és csapatban egyaránt.
Az önkormányzat arra vár ötleteket,hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, és hogyan építené fel a kerület turisztikai ...
2018-07-22 07:05:04
Tempus Közalapítvány: március 30-ig lehet a nyári és őszi programokhoz Campus Mundi ösztöndíjra pályázni
... őszi félévben egy másik ország egyetemén szeretne tanulni, annak most kell jelentkeznie. A program koordinálását végző Tempus Közalapítvány tájékoztatása szerint nemrég módosították a pályázatok értékelési szempontrendszerét, így most még nagyobb eséllyel nyerhető el az ösztöndíj.
"A külföldi ösztöndíjak ma már nemcsak a legkiválóbb hallgatók számára elérhetők: napjainkban a...
2018-03-14 07:05:24
Arany-emlékév - Zeneszerzőversenyt hirdetnek az emlékév alkalmából
...
A versenyt két kategóriában - dal vagy dalciklus zongorakísérettel, valamint dal vagy dalciklus vonószenekari kísérettel - hirdetik meg, a pályázatok beadási határideje 2018. január 5. éjfél. Az alkotásnak minimális időtartama nincs, de maximum 15 perces lehet, Arany János szövegei csak magyar nyelven használhatók fel - közölte a Zeneakadémia az MTI-vel.
A pályaműveket ...
2017-11-04 13:31:53
Médiatanács: 25 millió forintnyi pályázatot írtak ki online médiatartalmakra
... Program keretében kiírt pályázat célja, hogy új, értékes és eredeti közszolgálati tartalmak váljanak elérhetővé az online médiaszolgáltatások kínálatában.
A nyertes magyarországi pályázatok számára idén is 20 millió forint a keret, míg a határon túli pályázók számára 5 millió forintot különített el a médiatanács. Egy pályázó maximum egymillió forinttal támogatható.
A k...
2017-10-26 15:53:19
1 2 3 
Címkék: Fülöp Attila, Fülöp Viktor, Tempus Közalapítvány, Campus Mundi, Nemzeti Fogyatékosságügyi, Szociálpolitikai Központ, Arany János, hazai kkv-k, diákok fogyasztóvédelmi, emlékév alkalmából, szociális ügyekért, pályázatok benyújthatók, pályázáshoz szükséges, lakosság aránya, kormány célja, magyar pályázók, uniónál benyújtható, uniós források, több fordulóban, ösztöndíjat legfeljebb, tanév ideje, szükséges dokumentumok, pályázatok menüpontban, magyarországi oktatási, önkormányzat arra, budafoki borkultúrát, kerület turisztikai, másik ország, program koordinálását, pályázatok értékelési, külföldi ösztöndíjak, legkiválóbb hallgatók, pályázatok beadási, alkotásnak minimális, nyertes magyarországi, határon túli, pályázó maximum, fogyasztóvédelmi, médiatartalmakra, szociálpolitikai, munkaképességűek, fogyasztovedelem, ötletpályázatot, elsajátításában, megtalálhatóak, önkormányzatok, foglalkoztatás, szolgáltatások, támogatásával, közalapítvány, munkásszállás, önkormányzata, tudatosságára, magyarországi,
© 2013 TVN.HU Kft.