Belépés
Csudai Sándor nyerte a hatodik Hemző Károly-díjat
... Szabolcs, Cseke Csilla, Bácsi Róbert László, Mucsy Szilvia, Szabó Lajos és a tavalyi győztes, Bielik István - ezúttal 12 fotográfust jelöltek a 35 év alatti alkotók számára meghirdetett pályázaton: Csudai Sándort, Mónus Mártont, Ruprech Juditot, Rostás Biankát, Sóki Tamást, Szilágyi Annát, Varga Dzsenifert, Szekeres Mátét, Sivák Zsófiát, Kókai-László Dórát, Hölvényi Kristófot és S...
2019-06-12 17:11:14
Magyar ingatlanfejlesztéseket díjazott a Nemzetközi Ingatlanszövetség
...
Gönczi László hozzátette, a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztására, elismerésére szolgáló pályázaton 11 magyar ingatlanfejlesztő indult.
Örökségvédelem kategóriában az Ózdi Kultúrgyár Projekt megvalósításáért a Forum Hungarikum Nonprofit Kft. végzett az első helyen.
Speciális létesítmények kategóriában a Budapesten található Nemzeti Közszolgálati Egyete...
2019-06-04 16:02:31
Kihirdették a Staféta pályázat győzteseit
... független előadóművészet támogatása érdekében a budapesti független színházi, tánc, néptánc, cirkusz, újcirkusz és összművészeti kezdeményezések, új produkciók létrehozása.
Idén a pályázaton nyertes produkciók létrehozásához az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága 20 millió forinttal egészíti ki a Budapest Főváros Önkormányzata által biztosított...
2019-05-31 14:45:43
Palkovics: kormányzati támogatással Innovációs és Tudásközpont létesül Zalaegerszegen
... támogatást megadott ahhoz, hogy az egyetemi képzések folyamatosan tudjana...
2019-05-24 18:40:30
Nagy István: az üvegházak komoly erőforrást jelentenek a hazai zöldségtermesztésben
... paradicsomot termesztenek, klasszikus fürtös paradicsomot, koktélparadicsomot, cherry és datolya cherry paradicsomot.
A Greencoop a beruházáshoz a kertészeteket támogató európai uniós pályázaton ötszázmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. Az üvegház megnyitásával 35 új munkahelyet teremtettek, de a szedés időszakában, június és augusztus között további 15-20...
2019-05-24 17:09:36
Gulyás: az EU utolsó sikere a bővítés volt
... visegrádi együttműködéssel, az uniós bővítéspolitikával, erdészeti kérdésekkel, valamint az őshonos nemzeti közösségek helyzetével foglalkoztak.
A több mint 20 éves múltra visszatekintő pályázaton sokan indultak az idén, anyaországi és határon túli magyar hallgatók egyaránt. Olyanok jelentkezhettek, akik még nem múltak el 30 évesek.
A pályaműveket az Országgyűlés elnöke ...
2019-05-23 20:47:57
Meghirdették az idei hungarikum pályázatot
... millió forintos keretet határoz meg hazai és külhoni pályázóknak nyomtatott és elektronikus kiadványok, filmek készítésére, bemutatóterek kialakítására, rendezvények megvalósítására. A pályázaton 1 és 4 millió forint közötti összeg nyerhető el.
A Hagyomány a divatban - viselet másként elnevezésű területet harmadik alkalommal hirdeti meg az Agrárminisztérium, amelyre 10 millió...
2019-05-06 13:10:08
Tarlós: folyamatos a patkányirtás a fővárosban
... szerdán azt közölte, hogy semmiféle közegészségügyi, járványügyi veszély nincsen - tette hozzá.
Tarlós István azt mondta: a patkányirtásért felelős cég kiválasztásáról nyilvános pályázaton döntöttek, a nyertes cég 23 százalékkal olcsóbb ajánlatot tett, mint a másik.
A cégnek tavaly nyár óta van szerződése, ennek alapján kapja a pénzt, és az alaptevékenységet folyamatosa...
2019-04-25 09:48:42
Két év alatt az emlékszoba is meglett
... emlékszem, hogy a német nemzetiségi önkormányzat milyen régóta szeretett volna egy ilyet, de nem jött össze nekik. Pár éve még egy könyv kiadására sem nyertek egy fillért sem a városi pályázaton. Most meg, az iskolát alighogy átvették, már az emlékszoba ( emléklakás) is megvalósul. Szívből gratulálok nekik hozzá!
Érdeklődve várom, hogy mikor lesz '56-os emlékszoba a la...
2019-03-29 05:15:42
Április 18-ig lehet jelentkezni a Vidék Kaland Programra
... vonzóvá tehetik az agráriumot a fiatalok számára.
Kesjár Kamilla, az AGRYA társelnöke elmondta, hogy a Vidék Kaland Programra 18-35 év közötti fiatalok jelentkezését várják. A pályázaton kiválasztottak egy hetet tölthetnek el fiatal gazdák által irányított gazdaságokban.
Jelentkezni a www.videki-fiatal.hu/videk-kaland weboldalon elérhető űrlap kitöltésével lehet, ugyani...
2019-03-21 17:11:47
1 2 3 ......................145 146 ............218 219 ...........289 290 291 
Címkék: Csudai Sándor, Hemző Károly-díjat, Nemzetközi Ingatlanszövetség, Nagy István, Vidék Kaland Programra, Cseke Csilla, Bácsi Róbert László, Mucsy Szilvia, Szabó Lajos, Bielik István, Csudai Sándort, Mónus Mártont, Ruprech Juditot, Rostás Biankát, Sóki Tamást, Szilágyi Annát, Varga Dzsenifert, Szekeres Mátét, Sivák Zsófiát, Kókai-László Dórát, Hölvényi Kristófot, Gönczi László, Ózdi Kultúrgyár Projekt, Forum Hungarikum Nonprofit Kft, Nemzeti Közszolgálati Egyete, Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága, Budapest Főváros Önkormányzata, Tarlós István, Kesjár Kamilla, hatodik Hemző, üvegházak komoly, bővítés volt, idei hungarikum, tavalyi győztes, első helyen, budapesti független, pályázaton nyertes, egyetemi képzések, kertészeteket támogató, üvegház megnyitásával, szedés időszakában, őshonos nemzeti, több mint, patkányirtásért felelős, cégnek tavaly, alaptevékenységet folyamatosa, német nemzetiségi, könyv kiadására, városi pályázaton, iskolát alighogy, fiatalok számára,
© 2013 TVN.HU Kft.