Belépés
Vívó-vb - Kínai diadal a női párbajtőrözők csapatversenyében
...
A döntőben hosszabbításban esett találattal bizonyultak jobbnak az oroszoknál.
A magyar válogatott, amely már szombaton levívta az összes mérkőzését, a 13. helyen végzett. A nyolcaddöntőben a kínaiaktól kapott ki.

Eredmények:
női párbajtőr, csapatverseny:
szombaton:
a 32 között:Magyarország-Szingapúr 45-26
a 16 között:Kína-Magyarország 42-3...
2019-07-21 19:22:46
Vívó-vb - Alsó ágra került a férfi párbajtőr- és a női tőrcsapat
...
A férfi kard- és a női párbajtőrcsapatok nyolcas táblájának mérkőzései mellett a vasárnapi program része volt a férfi párbajtőrözők és a női tőrözők versenyének első, negyeddöntőig tartó szakasza is. Azok az együttesek, amelyek sikerrel jártak, hétfőn folytatják szereplésüket, az alsó ági válogatottak viszont még vasárnap eldöntötték, illetve eldöntik a helyezéseket.
A R...
2019-07-21 17:01:58
Vívó-vb - Negyeddöntős a férfi kardválogatott, alsó ágra került a női párbajtőrcsapat
...
Az egyéni küzdelmek utolsó napján, szombaton már a csapatversenyek első mérkőzéseire is sor került, a férfi kardozók és a női párbajtőrözők a negyeddöntőig vívtak. Azok a csapatok, amelyek sikerrel jártak, vasárnap folytatják szereplésüket, az alsó ági együttesek viszont még szombaton eldöntik a helyezéseket.
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás ö...
2019-07-20 16:11:59
Vívó-vb - Sikerrel vette az első akadályt a két magyar női párbajtőröző
...
A selejtezőket követően a vb negyedik napján kezdődtek meg az egyéni főtáblás küzdelmek a női párbajtőrözők és a férfi kardozók asszóival.
A magyarok közül elsőként Muhari lépett pástra Pauline Brunner ellen, és sima győzelmet aratott. Az első tust még a svájci adta, utána azonban gyorsan jött az egyenlítés, majd a még csak 16 éves magyar nyugodt és pontos vívással folya...
2019-07-18 10:21:09
Vívó-vb - Teljes a magyar létszám a főtáblán női kardban
... foglalta össze a magyarok számára rövid versenyt Gárdos Gábor szakági vezetőedző.
A világbajnokság csütörtöktől az egyéni versenyek főtáblás küzdelmeivel folytatódik. Először a n...
2019-07-17 16:22:26
Vívó-vb - Három magyar vívó került a 64-es táblára férfi párbajtőrben
... lazábban is vívni" - szögezte le, majd úgy folytatta: "amikor megláttam a csoportbeosztást, hat-nullát tűztem ki célul, és ezt sikerült elérni".
Siklósi is kitért rá, hogy nekik, párbajtőrözőknek furcsa a kora délutáni kezdés.
"Most volt időnk pihenni, aztán tizenegykor kijöttünk a terembe, alaposan bemelegítettünk. Mivel minden ismerősöm itt van, tudtam, hogy ki kell zá...
2019-07-16 18:12:17
Vívó-vb - Teljes selejtezős siker női tőrben
... tette az addig szoros a...
2019-07-16 14:01:56
Vívó-vb - Remekeltek a magyar férfi kardozók
... kemény ellenfél, akitől legutóbb, a moszkvai Grand Prix-n kikaptam. Most sikerült visszavágnom" - mondta Decsi Tamás.
A férfi kardozók mellett az első döntős napon még a női párbajtőrözők lépnek majd pástra csütörtökön. Náluk a legjobb 64 közé két magyar vívó, Muhari Eszter és Nagy Kinga jutott.
Kedden a női tőrözők és férfi párbajtőrözők selejtezőire kerül sor a BOK Csa...
2019-07-15 15:21:44
Vívó-vb - Két magyar jutott a főtáblára női párbajtőrben
... folyamatosan csúszott ki a kezemből. Hullámvölgybe kerültem, de a ráadásban még így is nyerhettem volna" - értékelt Budai.
"Felemás érzéseim vannak - összegzett Kovács Iván, a női párbajtőrözők vezetőedzője. - Nagyon jól kezdődött a nap, a csoportkör mindenkinek jól sikerült. Eszter szenzációs volt, olimpiai bajnokot is legyőzött. Annának meg kell keményednie, Dorinát pedig n...
2019-07-15 14:02:08
Vívó-vb - Szövetségi elnök: a rekordok világbajnoksága következik
... illetve Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke is ellátogat a versenyre.
Az egyéves olimpiai kvalifikációs időszak legfontosabb állomásán a program hétfőn a női párbajtőrözők és a férfi kardozók egyéni selejtezőjével kezdődik, majd kedden és szerdán is előcsatározások zajlanak. Csütörtöktől szombatig az egyéni versenyek főtáblás küzdelmeit bonyolítják le, közben ...
2019-07-14 18:32:09
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás, Pauline Brunner, Gárdos Gábor, Grand Prix-n, Muhari Eszter, Nagy Kinga, Kovács Iván, Thomas Bach, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, férfi párbajtőr-, férfi kardválogatott, első akadályt, magyar létszám, 64-es táblára, magyar férfi, rekordok világbajnoksága, döntőben hosszabbításban, magyar válogatott, összes mérkőzését, kínaiaktól kapott, férfi kard-, vasárnapi program, férfi párbajtőrözők, egyéni küzdelmek, csapatversenyek első, férfi kardozók, negyeddöntőig vívtak, selejtezőket követően, egyéni főtáblás, magyarok közül, első tust, svájci adta, magyarok számára, világbajnokság csütörtöktől, egyéni versenyek, kora délutáni, addig szoros, moszkvai Grand, első döntős, csoportkör mindenkinek, egyéves olimpiai, program hétfőn, csoportbeosztást, párbajtőrözőknek, párbajtőrcsapat, előcsatározások, nyolcaddöntőben, hosszabbításban, csapatversenyek, bemelegítettünk, világbajnoksága, világbajnokság, kardválogatott, selejtezőjével, párbajtőrözők, kvalifikációs,
© 2013 TVN.HU Kft.