Belépés
Vívó vk - Hetedik a női tőrcsapat Katowicében
... javított korábbi helyzetén az olimpiai részvétel kiharcolását illetően. A kvalifikációs időszakból már csak egy verseny van hátra, a sorozat február 23-án Kazanyban zárul.
A férfi párbajtőrözők németországi hosszú hétvégéjének zárónapján a BHSE - Berta Dániel, Rédli András, Siklósi Gergely, Somfai Péter összeállításban - az ötödik helyen végzett a Bajnokcsapatok Európa-kupájá...
2020-01-12 18:22:11
Vívó vk - Bravúros győzelmével javított helyzetén a férfi párbajtőrcsapat
... csapatban olimpiai aranyérmes, egyéniben világbajnok és háromszoros Eb-győztes Yannick Borellel, akit 8-5-re legyőzött, így két tussal, 45-43-ra nyert a magyar csapat.
A férfi párbajtőrözők alaposan megnehezítették a dolgukat azzal, hogy a tavalyi, budapesti világbajnokságon, a nyolcaddöntőben kulcsfontosságú összecsapáson kikaptak az ukránoktól és a 11. helyen végeztek, majd...
2020-01-11 19:22:16
Vívó vk - Már csak az egyéni tokiói kvótában bízhatnak a női párbajtőrözők
...
A hazai szövetség honlapja kiemeli, a tallinni szezonnyitó vk előtt sem volt reális esély arra, hogy az együttes odaérhet kvótát érő helyre a kvalifikációs időszak végére, a tallinni 14. hellyel azonban ez szinte eldőlt, legfeljebb minimális matematikai esély maradt.
A Budai Dorina, Kun Anna, Muhari Eszter, Nagy Kinga összeállítású csapat előbb legyőzte az izraelieket, m...
2019-11-04 09:11:19
Kerekesszékes vívó-vb - Magyar ezüst- és bronzérem
... fokára, ami pályafutása legjobb eredménye, egyben közelebb került a tokiói paralimpiai kijutáshoz.
Krajnyák - aki a keddi nyitónapon címvédőként tőrben a kilencedik volt - a női párbajtőrözők A kategóriás küzdelmeiben lett ezúttal harmadik.
Osváth Richárd ötödik helyen végzett a kard A kategóriában, míg Tarjányi István párbajtőr B kategóriában hatodikként zárt.
A vi...
2019-09-18 16:32:03
Vívó-vb - Kínai diadal a női párbajtőrözők csapatversenyében
...
A döntőben hosszabbításban esett találattal bizonyultak jobbnak az oroszoknál.
A magyar válogatott, amely már szombaton levívta az összes mérkőzését, a 13. helyen végzett. A nyolcaddöntőben a kínaiaktól kapott ki.

Eredmények:
női párbajtőr, csapatverseny:
szombaton:
a 32 között:Magyarország-Szingapúr 45-26
a 16 között:Kína-Magyarország 42-3...
2019-07-21 19:22:46
Vívó-vb - Alsó ágra került a férfi párbajtőr- és a női tőrcsapat
...
A férfi kard- és a női párbajtőrcsapatok nyolcas táblájának mérkőzései mellett a vasárnapi program része volt a férfi párbajtőrözők és a női tőrözők versenyének első, negyeddöntőig tartó szakasza is. Azok az együttesek, amelyek sikerrel jártak, hétfőn folytatják szereplésüket, az alsó ági válogatottak viszont még vasárnap eldöntötték, illetve eldöntik a helyezéseket.
A R...
2019-07-21 17:01:58
Vívó-vb - Negyeddöntős a férfi kardválogatott, alsó ágra került a női párbajtőrcsapat
...
Az egyéni küzdelmek utolsó napján, szombaton már a csapatversenyek első mérkőzéseire is sor került, a férfi kardozók és a női párbajtőrözők a negyeddöntőig vívtak. Azok a csapatok, amelyek sikerrel jártak, vasárnap folytatják szereplésüket, az alsó ági együttesek viszont még szombaton eldöntik a helyezéseket.
A Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás ö...
2019-07-20 16:11:59
Vívó-vb - Sikerrel vette az első akadályt a két magyar női párbajtőröző
...
A selejtezőket követően a vb negyedik napján kezdődtek meg az egyéni főtáblás küzdelmek a női párbajtőrözők és a férfi kardozók asszóival.
A magyarok közül elsőként Muhari lépett pástra Pauline Brunner ellen, és sima győzelmet aratott. Az első tust még a svájci adta, utána azonban gyorsan jött az egyenlítés, majd a még csak 16 éves magyar nyugodt és pontos vívással folya...
2019-07-18 10:21:09
Vívó-vb - Teljes a magyar létszám a főtáblán női kardban
... foglalta össze a magyarok számára rövid versenyt Gárdos Gábor szakági vezetőedző.
A világbajnokság csütörtöktől az egyéni versenyek főtáblás küzdelmeivel folytatódik. Először a n...
2019-07-17 16:22:26
Vívó-vb - Három magyar vívó került a 64-es táblára férfi párbajtőrben
... lazábban is vívni" - szögezte le, majd úgy folytatta: "amikor megláttam a csoportbeosztást, hat-nullát tűztem ki célul, és ezt sikerült elérni".
Siklósi is kitért rá, hogy nekik, párbajtőrözőknek furcsa a kora délutáni kezdés.
"Most volt időnk pihenni, aztán tizenegykor kijöttünk a terembe, alaposan bemelegítettünk. Mivel minden ismerősöm itt van, tudtam, hogy ki kell zá...
2019-07-16 18:12:17
1 2 3 .9 10 .14 15 .18 19 20 
Címkék: Berta Dániel, Rédli András, Siklósi Gergely, Somfai Péter, Bajnokcsapatok Európa-kupájá, Eb-győztes Yannick Borellel, Budai Dorina, Muhari Eszter, Nagy Kinga, Osváth Richárd, Tarjányi István, Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Decsi Tamás, Pauline Brunner, Gárdos Gábor, férfi párbajtőrcsapat, egyéni tokiói, férfi párbajtőr-, férfi kardválogatott, első akadályt, magyar létszám, 64-es táblára, olimpiai részvétel, kvalifikációs időszakból, sorozat február, férfi párbajtőrözők, ötödik helyen, magyar csapat, dolgukat azzal, nyolcaddöntőben kulcsfontosságú, hazai szövetség, tallinni szezonnyitó, együttes odaérhet, kvalifikációs időszak, tokiói paralimpiai, keddi nyitónapon, kilencedik volt, kategóriás küzdelmeiben, döntőben hosszabbításban, magyar válogatott, összes mérkőzését, kínaiaktól kapott, férfi kard-, vasárnapi program, egyéni küzdelmek, csapatversenyek első, férfi kardozók, negyeddöntőig vívtak, selejtezőket követően, egyéni főtáblás, magyarok közül, első tust, svájci adta, magyarok számára,
© 2013 TVN.HU Kft.