Belépés
Harmonia.......
... uralmát jelképezi a természet erői felett.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek a kilátástalan kapcsolat kergetése helyett a realitás talajára helyezett ismerkedést jelzi. Párkapcsolatban élőknek pedig felveti a kérdést: ki ebben a kapcsolatban a szél, és ki a malom?

Ezt mondja neked:
Vigyázz, sebezhető vagy, ne menj túl közel a harc színteréhez!
Nagyon...
2018-12-16 18:19:20
Harmonia.......
... el horoszkópodat. Ha ötödikén kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A párkapcsolatban ma te kerülsz a középpontba - ennek lehet pozitív vagy negatív értelelme is. Ha nincs kapcsolatod, akkor családodban érvényesül ugyanez.

Ezt mondja neked:
Isteni lénye...
2018-12-12 17:51:04
A csillagjegyek
... leszel, hiszen minden nehézségből sokat fogsz tanulni.

Pozitív változásra sz...
2018-12-12 11:52:50
Harmonia.......
... két világ közti átjárhatóságot is szimbolizál. Beavatási jelképként a tudatlanság állapotából a tudás birtokosává válását jelenti. Zárt ajtó: titok.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek egy eddig ismeretlen dolgok megélése által egy ,,másik világba" jutás. Párkeresőknek megnyílik a titok - látogass el a Titkosrandi oldalra!

Ezt mondja neked:
...
2018-12-10 19:26:07
Harmonia.......
... felszínre. Ugyanígy az egyén számára is meglepetéseket, különleges élményeket hozhat.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek üzeni, hogy ne ítélj felszínesen egy új ismeretség során. Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat mélységeinek megéléséről, egymás eltitkolt, vagy eddig nem ismert tulajdonságaink felszínre kerüléséről szól.

Ezt mondja neked:
Figyeld az érze...
2018-12-08 18:27:36
Mai harmónia kártyám
... megvásárolt területre dobott cipő a jogos birtoklást jelentette. A csizma a hatalmat, az elnyomást is jelképezi. A régi világban a gazdagság jelképe is volt.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek szerelmi kísértés, megcsalás, megcsalatás esélye. Párkeresők számára új kapcsolat lehetősége.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a külvilággal is fontos...
2018-12-07 05:43:12
Harmonia.......
... hiedelme szerint a ,,halak királya", s lelkük egy-egy holt tengerész lelke, ezért delfint ölni bűn. Afrodité szerelemistennő szent állata.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, helyezz delfinpárt a szerelem sarokba a lakásodban. Ez a feng shui szerint vonzza a szerelmi szerencsét. Párkeresőknek jó jel, mert Afrodité ,,lovai" szélsebesen elhúzn...
2018-12-06 20:00:48
Harmonia.......
... szerencse. Bőséget, pénzügyi és családi gyarapodást hoz.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek könnyed, derűs, friss, szerelmes viszonyt jelez, esetleg forrón izzó lepedőket. Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat megújulása, friss erők, a gátlások levetkőzése.

Ezt mondja neked:
Ha tavasszal kapod a kártyát, menj a szabadba, figyeld a madarak hangjait, meditálj ...
2018-12-06 19:51:32
Harmonia.......
... alaposabban,mint szoktad. Menj fodrászhoz. Az Oroszlán csillagképre is utalhat a kártya, ezért érdemes a HarmoNet horoszkóp oldalán is körülnézned!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek forró, kihasználó, akár megalázó, az érdekekről és az önzésről szóló, ugyanakkor mégis nemes, felemésztő tűzzel égő önalávetéssel - leigázással járó szerelem. Párkeresőknek mél...
2018-12-06 19:41:12
Harmonia.......
... Szétválaszthatatlan, forma nélküli, soha sem csökkenő alapanyag, amelyből minden kiemelkedik és amelybe minden visszatér. Az örökké létező ősegység.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek az el nem múló szerelem, hosszan tartó, érzelmi alapokon nyugvó kapcsolat. Párkeresőknek a duálpár megtalása, a Nagy Ő hívása.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy minde...
2018-12-06 19:36:38
1 2 3 .................420 421 .........630 631 ........839 840 841 
Címkék: Nagy, természet erői, kilátástalan kapcsolat, realitás talajára, harc színteréhez, középpontba &#8211, tudatlanság állapotából, tudás birtokosává, eddig ismeretlen, egyén számára, kapcsolat mélységeinek, jogos birtoklást, régi világban, gazdagság jelképe, szerelem sarokba, feng shui, szerelmi szerencsét, kapcsolat megújulása, gátlások levetkőzése, madarak hangjait, önzésről szóló, örökké létező, duálpár megtalása, tulajdonságaink, párkapcsolatban, szerelemistennő, meglepetéseket, átjárhatóságot, párkeresőknek, önalávetéssel, kalkulátorunk, csillagjegyek, horoszkópodat, csillagképre, segítségével, kapcsolatban, mélységeinek, kilátástalan, kiemelkedik, titkosrandi, felszínesen, tudatlanság, leigázással, birtokosává, színteréhez, megvásárolt, felerősödik, szélsebesen, külvilággal, állapotából, középpontba, megcsalatás, levetkőzése, családodban, körülnézned, alaposabban, ismerkedést, kapcsolatod, megéléséről, kerüléséről, gyarapodást, nehézségből, szimbolizál, szerencsét, változásra, különleges, ugyanakkor, érvényesül,
© 2013 TVN.HU Kft.