Belépés
Krónika 10. rész (isztambuli egyezmény, napirend után)
... fenntartásokkal is aláírhatja egy állam, jelezve, milyen passzusokat nem kíván átültetni jogrendjébe.
Azt is hangsúlyozta: a szigorú szankciók dacára sem sikerült visszaszorítani a párkapcsolati erőszakot.
Frakciótársa, Z. Kárpát Dániel bohózatnak nevezte a téma tárgyalását, mondván, most vissza akarja vonni korábbi aláírását a kormányoldal, hangsúlyozva: mind a genderel...
2020-05-04 21:43:04
Mai harmónia kártyám
... tágabb eszméket jelenti. A ,,Bal kézről való" dolog illegális vagy nem vállalható - például a balkézről született gyerek = zabigyerek.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolati botlások, megcsalás/megcsalatás, balgaság, valamihez ,,bal kézzel nyúlsz" a kapcsolatban vagy az ismerkedés során.

Ezt mondja neked:

Ma vegyél lottót, tőzs...
2020-05-01 16:52:07
Szorongáscsökkentés gyorsan és egyszerűen
... a gondolataidat, visszahoz a jelenbe, lenyugtat, és segít elfelejteni azokat a problémákat, amik a feszültséget okozták.

A gondolatok megkérdőjelezése:
Tom Corboy párkapcsolati és családterapeuta elmondta, hogy a szorongás során nagyon sok negatív gondolat jelenhet meg az agyban. Éppen ezért jó módszer, ha elkezded megkérdőjelezni őket, így ugyanis rávilágíthatsz m...
2020-04-21 22:09:30
Vasárnap mutatja be a Don Juan kopaszodik című filmet a Duna Televízió
... szülőfalujába utazik. Itt Zoltánnak pár nap alatt felborul az élete.
Dombrovszky Linda, a film rendezője az MTI-nek elmondta, hogy a történet alapkérdései időtlenek, a film fontos párkapcsolati kérdéseket feszeget, valamint bepillantást enged a korabeli Magyarország polgárságának életébe.
Bár a történet a mában is játszódhatna, mégis megmaradtak az 1930-as éveknél: "a f...
2020-03-24 10:12:04
Vajon tényleg a férfiak csak a modell-alkatú nőkért vonzódna
... felelősségvállalás: ebben kell ügyesnek lennie egy nőnek. És ebben kell támogatnia a feleségét a férfinak!

Aki pusztán fogyókúra és derékbőség szintjén akarja megoldani a párkapcsolati nehézségeit, ott valamit meg kellene még látni. De bízom benne, hogy soraim megmutatták, mire is kell odafigyelni.

És hálás vagyok azért, hogy sokan vagyunk, akik még hiszünk...
2020-01-22 16:50:09
Tizenharmadszor rendezik meg a házasság hetét Magyarországon
...
Herjeczki Kornél elmondta: a mozgalom célja, hogy meghozza a kedvet a házassághoz, és segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.
Egy kapcsolat akkor jó, ha őszinte, tervezett és mindkét fél ápolja, a mindennapokban a párok azonban hajlamosak elfeledkezni arról, hogy odafigyelés nélkül tönkremegy a kapcsolat - vélekedett...
2020-01-20 09:31:01
A csakrák betegségei
... áll. A termékenység, a női és férfiidentitás bölcsője. Ennél a csakránál is fel kell oldani a régi félelmeket, amelyek a szexualitással kapcsolatosak. Ehhez a csakrához tartoznak a párkapcsolati problémák: a közelség és távolság, az odaadás és a dominancia.
A puritán társadalmakban a szexcsakra energiái gyakran elzáródnak. Az ilyen személy szürke, bátortalan és gátlásos....
2020-01-15 22:02:28
Társadalmi-politikai témákat feldolgozó előadások a Trafó januári műsorán
... szerepét kutatják két tematikailag összefüggő, de formailag különböző előadásban. A Domestic Noise című első részben Kálmán Eszter és férje, Friedenthal Zoltán közreműködésével egy párkapcsolati történet bontakozik ki; a Quad című második rész középpontjában pedig Beckett azonos című, eredetileg tévéjátéknak írt darabja áll.
A Trafó Galériában január 17-én nyílik meg Trapp Do...
2020-01-08 18:43:08
A francia kormány megerősíti a nők elleni erőszak megszüntetését célzó intézkedéseket
... szerepel.
Marlene Schiappa, a nők és férfiak közötti egyenlőségért felelős államtitkár már korábban bejelentette, hogy a kormány olyan regionális központokat hoz létre, amelyek párkapcsolati erőszakot elkövető férfiakkal foglalkozik a visszaesők számának csökkentése érdekében, s a párkapcsolati erőszakot szenvedő nők számára létrehozott ingyenes telefonszám ezentúl a hét min...
2019-11-25 18:42:17
Az Interpol nyolc férfit köröz nők elleni erőszak miatt
... legelterjedtebb és leggyakoribb formája" - v...
2019-11-25 17:32:54
1 2 3 .........................80 81 .............120 121 ............159 160 161 
Címkék: Duna Televízió, Kárpát Dániel, Dombrovszky Linda, Herjeczki Kornél, Domestic Noise, Kálmán Eszter, Friedenthal Zoltán, Trafó Galériában, Trapp Do, Marlene Schiappa, férfiak csak, modell-alkatú nőkért, házasság hetét, csakrák betegségei, francia kormány, szigorú szankciók, párkapcsolati erőszakot, téma tárgyalását, balkézről született, kapcsolatban vagy, ismerkedés során, feszültséget okozták, gondolatok megkérdőjelezése, szorongás során, film rendezője, történet alapkérdései, film fontos, korabeli Magyarország, 1930-as éveknél, párkapcsolati nehézségeit, mozgalom célja, házasságra készülőknek, párkapcsolati problémákkal, kapcsolat akkor, párok azonban, régi félelmeket, szexualitással kapcsolatosak, csakrához tartoznak, párkapcsolati problémák, puritán társadalmakban, szexcsakra energiái, ilyen személy, párkapcsolati történet, Quad című, kormány olyan, visszaesők számának, megkérdőjelezése, közreműködésével, tizenharmadszor, családterapeuta, fenntartásokkal, megkérdőjelezni, legelterjedtebb,
© 2013 TVN.HU Kft.