Belépés
LMP: járjon mindenkinek egyformán az emelt összegű otthonápolási díj!
...
Ungár Péter, a párt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: bár a kormány "nagyon helyesen" megemelte a gyermekek otthonápolása után járó díjat, a problémát ezzel nem oldotta meg, mivel kimaradtak ebből azok, akik például szülőt, nagyszülőt látnak el.
A politikus szerint, ha a kormány ennyit foglalkozik a demográfiai helyzettel, tudo...
2019-02-17 13:42:02
MSZP-kongresszus - MSZP: Orbán Viktor az európai közösséget is szét akarja szakítani
...
Az EP-listáról döntő szombati budapesti MSZP-kongresszuson Tóth Bertalan közölte, a Fidesznek azért jó a nemzetállamok Európája, mert így kevesebb szabályt kell betartania, az MSZP ezzel szemben Európa egységéért, a jólétért és a biztonságért fog küzdeni. "Nekik csak a haszon kell, a rengeteg pénz Európából, amit ellophatnak" - jelentette ki.
A szocialista politikus több...
2019-02-16 12:41:19
A Fidesz felszólítja Timmermanst, hogy tegye világossá: lehetséges-e a szocialistáknak együttműködés a zsidózó
... listavezetője rendszeresen egyeztet Soros Györggyel, ő az az uniós biztos, aki a legtöbbször tárgyalt a milliárdossal az elmúlt években.
Azonban Hidvéghi Balázs szerint az MSZP szombati budapesti kongresszusán részt vevő Frans Timmermansnak világossá kell tennie, "hogy lehetséges-e a szocialistáknak együttműködés náci pártokkal". Ugyanis "egy olyan párt kongresszusán vesz rés...
2019-02-16 12:21:29
A DK át akarja vizsgáltatni a parlamenti szavazógépeket
...
Oláh Lajos országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy december 12-én, amikor a parlament többek között a munka törvénykönyvének módosításáról döntött, a szavazógépek képviselői kártya nélkül is működtek. "Ez a trükkös szavazás napja volt" - fogalmazott az ellenzéki politikus.
Kijelentette: amennyiben Kövér László visszautasítja...
2019-02-15 13:21:14
DK: vonják vissza a Corvinus átalakításáról szóló javaslatot!
...
A párt frakcióvezető-helyettese csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az indítványról a kabinet nem folytatott társadalmi egyeztetést és nem hozta nyilvánosságra a hatástanulmányokat, ezért a javaslat nem felel meg a jogalkotási törvény feltételeinek.
Arató Gergely hangsúlyozta, a kabinet a törvényjavaslattal az egyetemet egy "alapítványba akarja bev...
2019-02-14 13:21:14
Budapest "felszabadítására" emlékezett a MEASZ
... nézetet, gondolatot képviselt - figyelmeztetett.
Példaként említette, hogy Bajcsy-Zsilinszky Endre is fajvédőből vált antifasiszta mártírrá.
Megemlékezett a fasizmus, az ostrom budapesti áldozatairól Szanyi Tibor az MSZP európai parlamenti, illetve Hiszékeny Dezső, a párt országgyűlési képviselője is.
Az ünnepség végén a résztvevők megkoszorúzták az emlékművet....
2019-02-13 16:42:06
A DK is részt vesz a Magyar Tudományos Akadémia melletti demonstráción
...
A párt budapesti sajtótájékoztatóján a DK frakcióvezető-helyettese indoklásként azt mondta, hogy a kormányzati műhelyekben olyan döntések születnek, amelyek semmibe veszik a Magyar Tudományos Akadémiát és az akadémiai dolgozókat.
Tudomány nélkül nincs sikeres ország, a tudomány az alapja a korszerű társadalomnak és az innovációnak - jelentette ki Arató Gergely. A politik...
2019-02-12 13:02:17
LMP: a kormány stratégiai partnere fittyet hányhat a törvényekre
...
Csárdi Antal, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Suzuki ezt nem először teszi meg.
A politikus választ vár a kormánytól arra, mi az álláspontja a Suzuki Magyarországnál történtekről.
Amíg véres küzdelmet kell folytatni a munkavállalói jogokért és túldolgoztatják az embereket, addig nem lesz demográfiai fordulat...
2019-02-12 13:01:35
Életpályamodellé tenné a főállású szülőséget a Jobbik
...
Hegedűs Lorántné, a Jobbik alelnöke, parlamenti képviselője az erről szóló országgyűlési határozati javaslat kidolgozója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az első gyerek megszületése után a bruttó havi átlagkereset 60 százalékát fizetnék a szülőknek, a második gyerekkel ez 80, a harmadikkal pedig 100 százalékra emelkedne.
Hozzátette: azt is támogatnák, ha a...
2019-02-06 10:51:16
A rendőrség a bátrak sportja, ahol jól jön a bulldogvér
... nyugodt, azonban volt egy időszak, amikor átjött mintegy 130 ezer ember. Rendészeti szempontból az országban egyedülálló helyzet a déli part a buliturizmus miatt. Ilyen máshol nincs, a budapesti VII. kerülethez, a bulinegyedhez hasonlítható. A somogyi rendőrségnek a nyári idegenforgalom miatt a Balaton valódi szakmai kihívás.

- Nem tart tőle? Elvérzetek már ott pá...
2019-02-05 11:16:57
1 2 3 .......................278 279 ...........417 418 ............556 557 558 
Címkék: Orbán Viktor, Magyar Tudományos Akadémia, Ungár Péter, MSZP-kongresszuson Tóth Bertalan, Soros Györggyel, Azonban Hidvéghi Balázs, Frans Timmermansnak, Oláh Lajos, Kövér László, Arató Gergely, Bajcsy-Zsilinszky Endre, Szanyi Tibor, Hiszékeny Dezső, Magyar Tudományos Akadémiát, Csárdi Antal, Suzuki Magyarországnál, Hegedűs Lorántné, emelt összegű, európai közösséget, szocialistáknak együttműködés, parlamenti szavazógépeket, kormány stratégiai, főállású szülőséget, bátrak sportja, párt országgyűlési, gyermekek otthonápolása, problémát ezzel, politikus szerint, kormány ennyit, demográfiai helyzettel, nemzetállamok Európája, haszon kell, rengeteg pénz, szocialista politikus, legtöbbször tárgyalt, elmúlt években, olyan párt, parlament többek, munka törvénykönyvének, szavazógépek képviselői, trükkös szavazás, ellenzéki politikus, jogalkotási törvény, ostrom budapesti, ünnepség végén, résztvevők megkoszorúzták, párt budapesti, kormányzati műhelyekben, akadémiai dolgozókat, korszerű társadalomnak,
© 2013 TVN.HU Kft.