Belépés
Az arab pártszövetség Ganzot javasolta kormányfőnek Rivlin államelnöknél
...
Utoljára 1992-ben Jichák Rabint segítették hatalomra az arab pártok, azóta senkit sem javasoltak kormányfőnek a választások utáni megbeszéléseken - jelentette az izraeli 13-as kereskedelmi tévécsatorna vasárnap.
Az arab pártok két napon át több tanácskozáson vitatták meg, hogy hagyományukkal szakítva, javasoljanak-e ezúttal valakit miniszterelnöknek, majd úgy döntöttek, ...
2019-09-22 20:02:50
A parlamenti választások megismétlése miatt csalódottságot és dühöt éreznek a spanyol szavazók
...
A 40dB kutató cég online felmérésében a válaszadók 90 százaléka elégedetlenségét fejezte ki a kialakult helyzet miatt. Nagyobb részt a baloldali pártokat hibáztatják azért, hogy nem tudott kormány alakulni az előző választások óta eltelt öt hónapban.
A felmérés 63 százalékos szavazói részvételt jósol a várhatóan november 10-én megismételendő választásokon, ami jóval elma...
2019-09-22 19:02:23
Olasz miniszterelnök: a visegrádi országok nem segítenek Olaszországnak a migrációs politikában
...
Giuseppe Conte egy órás felszólalásának elején rögtön a migráció kérdéséről beszélt.
Kijelentette Olaszország "ritkán kapott támogatást a visegrádi országoktól". Úgy vélte, ez azzal magyarázható, hogy a visegrádi országok "nacionalista iránya nagyon zárt", már-már az "elszigetelődést" súrolja.
"Ez az út pedig a gyakorlatban nem járható, mivel ha akarjuk, ha nem, m...
2019-09-21 13:51:56
Önkormányzat 2019 - Gulyás: a polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítása a fő cél
...
A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) által szervezett Polgári Gondola előtt a miniszter arról beszélt, hogy "az ellenzéki pártok a kormány megdöntését tűzték ki célul az önkormányzati választáson", amiből az következik, hogy elutasítanak mindennemű együttműködést.
Gulyás Gergely elmondta: a kormány minden települést támogat és számára minden település fontos, ...
2019-09-21 12:02:02
Klímaügyi javaslatokat vittek az államfőnek ellenzékiek
... az éghajlatváltozást nem érdekli, hogy az államfő mit deklarál a felelősségről, csupán az érdekli, hogy a kormány megteszi-e a szükséges lépéseket.
Karácsony Gergely, az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje szerint ősztől az önkormányzatoknak kell elvégezniük azokat a teendőket, amelyeket a kormány nem hajlandó. Kijelentette: megválasztása esetén az egyik legfontosabb fe...
2019-09-20 17:51:56
Izraeli választások - Kihirdették a valószínűleg végleges, de még nem hivatalos eredményt
... 167 izraeli élt választójogával, ami 69,72 százalékos választási részvételt jelent. Különböző szabálytalanságok miatt kizártak 27 601 szavazatot a számlálásból, és végül összesen 4 430 566 pártokra leadott voks határozta meg a választások kimenetelét. A 3,25 százalékos bejutási küszöb átlépéséhez ezen a választáson 143 993 érvényes szavazatra volt szükségük a pártoknak.
A hiv...
2019-09-20 11:41:20
Önkormányzat 2019 - Gurmai: a helyi igények szerint osszák el az uniós forrásokat!
... játszható ki a pénz".
Az ellenzéki összefogás szükségességéről az MSZP-s politikus azt mondta, a Fidesz olyan politikai rendszert épít 2010 óta, amelyben a különböző világnézetű ellenzéki pártoknak szinte lehetetlen megerősödniük. Hozzátette: "mi, szocialisták túl vagyunk a sértődésen, ellenzéki partnereink pedig túl vannak a felesleges sértegetésen".
A Fidesz hatalma a ...
2019-09-19 21:12:15
Izraeli választások - Az államfő vasárnaptól fogadja a pártok képviselőit
...
A konzultációkat az előző választásokhoz hasonlóan élőben közvetítik az izraeli televíziók.
A kedden megtartott parlamenti választások eredményekénta parlamentbe bejutott pártfok vezetői egymás után felkeresik az államfőt rezidenciáján, és javaslatot tesznek a következő kormányfő személyére.
Az izraeli törvények szerint az elnök ennek alapján annak adja az új kormán...
2019-09-19 18:31:43
Kormánypártok: Trócsányi László kinevezése a Soros-terv útjában áll, a bevándorláspárti erők ezért támadják
... belsejébe.
Felháborító, hogy a Soros-hálózat immár sokadjára ismét be akar avatkozni az uniós döntéshozatalba - jelentette ki Nacsa Lőrinc, aki lehangolónak nevezte, hogy a magyar ellenzéki pártok is támadják a magyar jelöltet. Gyurcsányékkal az élen ezúttal is a bevándorláspárti erőket szolgálják és nem a magyar érdekeket - jelentette ki Nacsa Lőrinc.
Kérdésre arról, ...
2019-09-19 15:21:25
Izraeli választások - Ganz liberális nemzeti egységkormányt akar, amelyet ő vezet
... trükkökkel" létrehozni. A pártvezető Benjámin Netanjahu miniszterelnök javaslatát bírálta, amely szerint az ő vezetésével jönne létre egységkormány, és a jobboldali-vallásos tömbje tárgyalna más pártokkal, köztük a Kék-fehér párttal a kormány megalakításáról.
Ganz válaszára reagálva Netanjahu azt mondta, hogy meglepte és csalódást okozott neki az elutasítás.
Móse Jaalon,...
2019-09-19 15:11:46
1 2 3 ..........1045 1046 .....1568 1569 .....2089 2090 2091 
Címkék: Trócsányi László, Jichák Rabint, Giuseppe Conte, Kijelentette Olaszország, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Polgári Gondola, Gulyás Gergely, Karácsony Gergely, Nacsa Lőrinc, Benjámin Netanjahu, Móse Jaalon, arab pártszövetség, parlamenti választások, spanyol szavazók, visegrádi országok, migrációs politikában, államfőnek ellenzékiek, valószínűleg végleges, helyi igények, uniós forrásokat, államfő vasárnaptól, pártok képviselőit, bevándorláspárti erők, arab pártok, választások utáni, izraeli 13-as, 40dB kutató, kialakult helyzet, baloldali pártokat, előző választások, várhatóan november, órás felszólalásának, migráció kérdéséről, visegrádi országoktól, miniszter arról, ellenzéki pártok, kormány megdöntését, önkormányzati választáson, kormány minden, kormány megteszi-e, szükséges lépéseket, önkormányzatoknak kell, egyik legfontosabb, választások kimenetelét, ellenzéki összefogás, különböző világnézetű, felesleges sértegetésen, előző választásokhoz, izraeli televíziók, kedden megtartott,
© 2013 TVN.HU Kft.