Belépés
Izraeli választások - Netanjahu pártja szövetségbe tömörült a jobboldali és az ultraortodox pártokkal
...
A tizenhármas kereskedelmi tévé híradása szerint Netanjahu úgy fogalmazott, a "nemzeti tábor", vagyis a kormányzó jobboldali Likud, a Jobbra (Jamina) nevű, telepeseket támogató párt és további két, ultraortodox vallásos párt csakis együtt folytat koalíciós tárgyalásokat. A megbeszéléseken Jarív Levin turisztikai miniszter képviseli majd szövetségüket.
Ezek a pártok együ...
2019-09-18 18:11:47
Patthelyzetet eredményezett a megismételt választás is Izraelben
...
Nagyon magas, két órával az urnák lezárása előtt közel 64 százalékos részvétel mellett a Likud 31-33 mandátumot szerzett a 120-ból a televíziók exit poll-eredményei szerint, miközben a Benjámin Ganz volt vezérkari főnök vezette ellenzéki Kék-fehér 32-34 képviselői helyhez jutott.
A szavazóhelyiségekből távozók válaszaiból az derül ki, hogy Netanjahunak a koalíciós partne...
2019-09-17 23:12:43
Sánchez: Spanyolország a választások "megismétlésére van ítélve" november 10-én
... baloldali erő inkább úgy döntött, hogy blokkolja a kormányalakítást"- jegyezte meg.
Mint mondta, nem "bármilyen kormány" megalakítására törekedett, hanem olyanéra, amelyre véleménye szerint Spanyolországnak szüksége van az előtte álló kihívásokkal szemben. Példaként említette egyebek mellett a Brexitet, a katalán függetlenségi vezetők perében hamarosan várható ítéletet, a tár...
2019-09-17 22:42:31
Huszonöt párt és koalíció indul a koszovói előrehozott választásokon
... Koszovó miniszterelnökét hallgassa ki a bíróság, inkább magánemberként kívánt Hágába utazni, ahol végül hallgatással védekezett az ellene felhozott vádak ellen.
A közvélemény-kutatások szerint egyik pártnak sem lesz meg a kellő többsége a kormányalakításhoz, így koalíciós tárgyalásokra lesz szükség.
A Haradinaj vezette kormányt a Szövetség Koszovó Jövőjéért (AAK), a Kos...
2019-09-17 20:12:24
Estig viszonylagos nyugalomban zajlottak az előrehozott választások Izraelben
... százalékkal magasabb az április 9-i választásokon ugyaneddig az időpontig megjelentek számánál, de több mint egy százalékkal alatta marad a 2015-ös részvételnek.
A helyi választási szokások szerint a baloldali szavazótábor általában korábban, már reggel szavaz, a jobboldali tábor pedig általában csak az utolsó órákban adja le voksát.
Az előzetes feszültség ellenére vis...
2019-09-17 20:02:23
Önkormányzat 2019 - Fidesz: Karácsony Gergely több mint három hónapja szaboltálja a zuglóiak ingyenes parkolásá
... alkalmatlan, hogy egy érvényes képviselő-testületi döntést végrehajtson. "Elszabotálja az egészet, egész nap tévelyeg a városban, Zuglóval pedig nem foglalkozik" - fogalmazott Rozgonyi Zoltán, aki szerint emiatt felvetődik a kérdés, hogy Karácsony Gergely miért akart egyáltalán polgármester lenni, ha ilyen egyszerű dolgot sem old meg.
A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerin...
2019-09-17 15:22:07
CÖF-CÖKA: álcivil szervezetek támadják a szuverenista kormányokat
...
A politológus szerint az álcivil kezdeményezések egyike egy a "jogállamiság tiszteletben tartása" érdekében indított aláírásgyűjtés. A másik szankcionálni kívánja az uniós forrásokkal történő csalásokat és visszaéléseket, a harmadik pedig felfüggesztené az uniós források kifizetését azokban a tagállamokban, ahol az igazságszolgáltatás nem lép fel hatékonyan a korrupció ellen....
2019-09-17 14:41:53
Klímaügyben konzultáltak ellenzéki pártok és civil szervezetek
... ki, hogy a jövőben a kormánypártok politikusai is részt vesznek a találkozón.
Arató Gergely (DK) kijelentette: pártja bízik abban, hogy van megoldás a klímaváltozásra, ehhez azonban szerinte nemzetközi együttműködés és az unió vezető szerepe szükséges.
Schmuck Erzsébet, az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának LMP-s elnöke széles körű társadalmi összefogást s...
2019-09-17 14:31:24
Az áprilisinál magasabb részvétellel indult a parlamenti választás Izraelben
... nemzetiségű kisebbséget, hogy hatékonyabban szállhassanak síkra érdekeikért a kneszetben. Felhívása úgy tűnik visszhangra talált, mert a tizenhármas kereskedelmi tévé helyszíni jelentése szerint Észak-Izraelben az arab választókerületekben magas a részvétel.
Az utolsó közvélemény-kutatások szerint fej fej mellett áll a kormányzó jobboldali Likud és az ellenzéki centrista Kék...
2019-09-17 13:02:14
Önkormányzat 2019 - Kövér: a választás tétje a fiatalok jövője
... "összetákolt" ellenzéki koalíciót, akik személyesen is felelősséget viselnek azért, hogy Magyarország majdnem tönkrement 2010 előtt. Úgy fogalmazott: ők olyan politikai tábort próbálnak kialakítani szerinte, akik esetében "mindent, beleértve a józan gondolkodás képességét is", felülír a Fidesszel, Orbán Viktor miniszterelnökkel és "politikusainkkal, pártcsaládunkkal szembeni gyűlö...
2019-09-16 22:52:54
1 2 3 ...................699 700 ..........1049 1050 .........1398 1399 1400 
Címkék: Karácsony Gergely, Jarív Levin, Benjámin Ganz, Szövetség Koszovó Jövőjéért, Rozgonyi Zoltán, Arató Gergely, Schmuck Erzsébet, Orbán Viktor, ultraortodox pártokkal, megismételt választás, koszovói előrehozott, előrehozott választások, zuglóiak ingyenes, szuverenista kormányokat, áprilisinál magasabb, parlamenti választás, választás tétje, fiatalok jövője, tizenhármas kereskedelmi, kormányzó jobboldali, megbeszéléseken Jarív, pártok együ, urnák lezárása, televíziók exit, koalíciós partne, előtte álló, katalán függetlenségi, ellene felhozott, kellő többsége, időpontig megjelentek, százalékkal alatta, 2015-ös részvételnek, helyi választási, baloldali szavazótábor, jobboldali tábor, utolsó órákban, előzetes feszültség, politológus szerint, álcivil kezdeményezések, másik szankcionálni, uniós forrásokkal, harmadik pedig, uniós források, korrupció ellen, kormánypártok politikusai, unió vezető, ellenzéki centrista, józan gondolkodás, spanyolországnak, kormányalakítást, pártcsaládunkkal, politikusainkkal,
© 2013 TVN.HU Kft.