Belépés
Új pártot alapított Dacian Ciolos volt román kormányfő
... elérkezettnek az időt arra, hogy pártpolitikusként szálljon szembe a kormányra került Szociáldemokrata Párttal (PSD), akkor kezdte el országszerte megszervezni a Románia Együtt Mozgalmat.
Bár pártot eddig nem sikerült hivatalosan bejegyeznie, a közvélemény-kutatásokban már megjelent Ciolos mozgalma, és úgy tűnt, hogy Ciolos neve önmagában elég hajtóerő lehet a parlamenti küsz...
2018-12-15 20:12:17
Brexit - Theresa May: nem várok azonnali áttörést
... személyesen is megerősítette, hogy a 2022-ben esedékes következő brit parlamenti választások kampányát már nem ő vívja meg a Konzervatív Párt élén. Kijelentette: szerette volna ő vezetni a pártot a következő választásokon, de helyénvalónak tartja azt is, ha a Konzervatív Párt más vezetővel kíván nekivágni a választási küzdelemnek.
May az előző esti bizalmi szavazás előtt tart...
2018-12-13 15:42:21
MSZP-elnök: mi szerveztük a szerdai parlamenti akciót
... mondta, mivel a törvényt közjogilag érvénytelennek tartják, ezért mindent elkövetnek, hogy azt "megsemmisítsék", erre pedig közös ellenzéki fellépést javasolnak. Hozzátette: minden ellenzéki pártot meghívott csütörtökre, hogy egyeztessenek a közös fellépésekről, kezdeményezésekről.
Szerinte a Fidesznek azért is fontos a "rabszolgatövény", mert a párt mögötti holdudvar a sajá...
2018-12-13 14:42:28
Theresa May állítólag megígérte, hogy nem ő vezeti a Konzervatív Pártot a következő választásokon
...
A testületet olyan tory képviselők alkotják, akiknek nincs kormányzati tisztségük. A rendkívül befolyásos bizottság, amely onnan kapta nevét, hogy az alapító képviselők az 1922-es parlamenti választásokon kerültek be a londoni parlamentbe, informális, de gyakorlatilag kötelező erejű politikai ajánlásokat fogalmaz meg a kormány számára, emellett hatáskörébe tartozik a vezetővá...
2018-12-12 19:32:51
Brexit - Merkel: nem lehet megváltoztatni a Brexit-feltételekről szóló megállapodást
... Szociáldemokrata Párttal (SPD) kormányzó Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa több válaszában élesen bírálta a CDU/CSU pártszövetségtől jobbra álló, Alternatíva Németországnak (AfD) nevű ellenzéki pártot és az SPD-től balra álló Die Linke (Baloldal ) nevű ellenzéki pártot.
Az AfD-ről - az ENSZ globális migrációs megállapodásával és a Brexittel kapcsolatos kérdésekre vála...
2018-12-12 16:22:08
A szakszervezetek a szociális párbeszéd felélesztését követelik a kormánytól
... újra kell tárgyalni a munka világát szabályozó törvényeket.
Hozzátette, a kerekasztal felállítása érdekében az MKKSZ levélben fogja keresni az érintetteket, így többek között minden pártot, frakciót, civil szervezetet, önkormányzati szövetséget és a munkaadói szövetségeket is.
"A szakszervezetek nem az utcán akarnak érdeket védeni, hanem a tárgyaló asztalnál, de ha mus...
2018-12-12 15:11:55
Mi Hazánk: vonják vissza a "rabszolgatörvényt"!
... emberekkel, valamint tovább gyorsítanák a kivándorlást.
Toroczkai László szerint a multinacionális cégek mondták tollba a törvénymódosítást a Fidesznek, de bírálta a többi ellenzéki pártot is, mert parlamenti kivonulásukkal bohózatba fordították tiltakozásukat.
Hangsúlyozta, övék az egyetlen parlamenti képviselettel rendelkező párt, amely soha nem "feküdt le" a multinaci...
2018-12-12 12:51:56
LMP: cél egy politikai centrum képzése Puzsér Róberttel
... kell.
A Momentum nem hajlandó tárgyalni - ismerte el, megjegyezve, számára ez elfogadhatatlan és "az SZDSZ legsötétebb napjait idézi", a Jobbikkal viszont zajlanak a tárgyalások. Ezt a pártot Puzsér Róbert "bénultnak" nevezte, amely szerencsére ugyan eldobta régi identitását, de semmi új nincs a helyében. "Én segíteni fogok a Jobbiknak abban, hogy megtalálja a jobbközép iden...
2018-12-10 15:21:30
Felmérés: a román választók több mint kétharmada kormányváltást akar
... Az európai parlamenti választási jelöltlisták támogatottságánál - a lehetséges listavezetők nevét is figyelembe véve - a PNL-t 15,8, a PSD-t 12,8, a Dacian Ciolos vezette Románia Együtt pártot 7,7, a Victor Ponta vezette Pro Romániát 6,7, az ALDE-t 6,6, a PMP-t 6,3, az USR-t 5,5, az RMDSZ-t pedig 2,9 százalékon mérték.
A több mint ezer véletlenszerűen kiválasztott felnőtt meg...
2018-12-10 14:41:36
Francia zavargások - Szakértők: nincs sok esélye a kormány elleni bizalmatlansági indítványnak
... intézményes válság.
Szűcs Anita úgy vélte: a tüntetések Emmanuel Macron "jobbratolódásához" kötődnek, baloldali szavazók hátrálnak ki az elnök mögül, csalódottak, nem találnak másik pártot, ezért utcára mennek.
Soós Eszter Petronella elmondta, hogy az elnök még nem tett komoly politikai lépéseket, mint amilyen az új kormány kinevezése vagy új nemzetgyűlési programbeszéd ...
2018-12-09 19:56:35
1 2 3 .................434 435 .........651 652 .........867 868 869 
Címkék: Dacian Ciolos, Theresa May, Konzervatív Pártot, Puzsér Róberttel, Szociáldemokrata Párttal, Románia Együtt Mozgalmat, Konzervatív Párt, Kereszténydemokrata Unió, Alternatíva Németországnak, Toroczkai László, Puzsér Róbert, Románia Együtt, Victor Ponta, Szűcs Anita, Emmanuel Macron, Soós Eszter Petronella, szerdai parlamenti, következő választásokon, szociális párbeszéd, politikai centrum, román választók, kormány elleni, időt arra, kormányra került, parlamenti küsz, 2022-ben esedékes, választási küzdelemnek, előző esti, törvényt közjogilag, közös fellépésekről, párt mögötti, testületet olyan, rendkívül befolyásos, alapító képviselők, 1922-es parlamenti, londoni parlamentbe, kormány számára, munka világát, kerekasztal felállítása, munkaadói szövetségeket, utcán akarnak, tárgyaló asztalnál, multinacionális cégek, többi ellenzéki, egyetlen parlamenti, pártot Puzsér, jobbközép iden, európai parlamenti, lehetséges listavezetők, több mint, tüntetések Emmanuel, elnök mögül, szociáldemokrata, pártszövetségtől,
© 2013 TVN.HU Kft.