Belépés
Spurgeon - Augusztus 6
... szívük.

Ezek közül az egyik fiatalembert kegyes édesanyja nevelte, és szinte már a bölcsőben hallotta a drága evangéliumot. És jóllehet előtte állt istenfélő édesapja követésre hívó példája, ő mégis a bűn felé fordult, és drága édesanyját bánatában megőszülve juttatta a sírba. Az édesanya temetésekor a fiatalember magához térve mondogatta: "Én öltem meg! Csakugyan én öl...
2022-08-06 21:35:41
Spurgeon - Július 27
... pazarolta volna az időt, akik elfutottak, még csak nem is kiabált utánuk, hogy forduljanak vissza, hanem az ellenség felé fordította tekintetét, és teljes erejével ütött-vágott maga körül. Példája elég feddés volt, és hatékonyabb, mint tízezer figyelmeztetés.

Tegyük fel, hogy az a véleményed, hogy Isten egyháza igen szomorú állapotban van. Sajnálattal tölt el, hogy sok ...
2022-07-28 19:20:47
Azt tette, ami tőle telt
... mindörökre!

Amit érte teszünk igaz hitben, amit egyedül Ő ad gyermekeinek, az soha nem vész kárba! Az asszony megtette, amit megtehetett! Milyen csodálatosak az Ő útjai! Lelkesítsen minket az asszony példája, és tegyen képessé arra, hogy megtegyük Istenért azt, ami tőlünk telik! Ezt csak az Isten segítségével tehetjük meg az Ő csodálatos kegyelme által! Ámen.
...
2022-07-09 20:31:27
Ha nyár, akkor irány Párizs
... remekműve

A tekintélyes Panthéon épületében olyan neves személyiségek nyugszanak, mint Voltaire és Marie Curie.

A Notre Dame a francia gótikus építészet legnagyszerűbb példája

A Louvre Párizs központi részén, a Szajna jobb partján található nemzeti múzeum, a világ egyik legismertebb és 1793 óta Párizs legnagyobb múzeuma.

Pére-Lachaise...
2022-06-01 12:46:05
Atilla Hun Birodalma
... alánokból, alemannokból, és osztrogótokból) álló sereget, ellentétben a kor római hadvezéreivel, akiknek problémát okozott a nem római csapattestek kordában tartása. (Ennek egyik legékesebb példája a római Litorius gótok elleni hadjárata i. sz. 439-ben, amikor Litorius nem tudta meggátolni, hogy a hun szövetségesei végigrabolják a környéket, ahol elhaladtak.) Attila kiváló lovas é...
2022-05-25 22:30:53
Az izraeli kislány hite
... amit olvasunk a Zsoltár 8,3-ben: ,,Kisdedek és csecsemők szájával
hirdetteted dicséretedet..."

A gyermekek fontosak. Isten használja őket.

A kislány példája megmutatja, hogy egy kis munka, néhány szó milyen nagy dolgot eredményezhet, milyen nagy teljesítményhez vezethet.

Két mondatot mondott. Naamán ma a mennyben van, mert ez a kisl...
2022-05-25 21:24:57
Magyarországon a világ egyik legnézettebb sporteseménye
... a Tour, ugyanúgy megvan a lehetőség, hogy a későbbiekben Magyarország lássa vendégül. A következő külföldi rajtokra tudomásom szerint már vannak jelentkezők, de ahogy a Grande Partenza példája mutatja, akár a Grand Départra is sor kerülhet itt - mondta David Lappartient, a Nemzetközi Kerékpáros-szövetség elnöke.


Valter Attila, a magyar szurkolók kedvence élv...
2022-05-08 20:30:43
Sokszor megesik . . .
...Sokszor megesik , hogy fukar ,
konok , velünk az Élet .
Unalmas , sivár , kevésbé
láthatóak az éltető fények .
Lelket emésztő a félelem ,
s a lélegzetvétel is nehézkes .
Célok nélkül bolyongunk ,
boldogabb percekre vágyunk .
Szeretetben szeretnénk élni ,
...
2022-04-26 11:44:59
Spurgeon - Április 18
... rábizonyították bűneit, szeretném, ha hittel Jézushoz fordulna, hogy nyerjen bocsánatot és új szívet Jézus Krisztus által. Hozzá jöhetsz, bármilyen élettel, bárki vagy is!

Ez a lator példája az olyan embernek, aki a végsőkig a bűnbe merült, élete során egyáltalán nem kereste bűnei bocsánatát, de egyszer csak hitt Jézus Krisztusban, és nyomban üdvösségre jutott. Senki si...
2022-04-17 20:46:46
Nagy Miatyánk Szent Antal tiszteletére
... minden napját, hogy mindenekben legyen meg a te akaratod, miképpen
mennyben, azonképpen itt a földön is.
Kérünk téged, Úristen, ontsd szívünkbe szent kegyelmedet, hogy Szent Antal példája szerint
élvén e földön, méltók lehessünk téged örökké látni és imádni a mennyben. Amen.

Szerdára
Miatyánk, ki vagy a mennyekben, kérünk téged azon nagy szeretetre, ...
2022-03-29 13:50:17
1 2 3 ..............537 538 ........805 806 .......1073 1074 1075 
Címkék: Atilla Hun Birodalma, Nagy Miatyánk Szent Antal, Marie Curie, Notre Dame, Louvre Párizs, Grande Partenza, Grand Départra, David Lappartient, Nemzetközi Kerékpáros-szövetség, Valter Attila, Jézus Krisztus, Jézus Krisztusban, Szent Antal, izraeli kislány, világ egyik, egyik fiatalembert, bölcsőben hallotta, drága evangéliumot, édesanya temetésekor, fiatalember magához, ellenség felé, asszony megtette, asszony példája, tekintélyes Panthéon, francia gótikus, római Litorius, gyermekek fontosak, kislány példája, későbbiekben Magyarország, következő külföldi, magyar szurkolók, éltető fények, lator példája, olyan embernek, bűnbe merült, teljesítményhez, rábizonyították, figyelmeztetés, osztrogótokból, magyarországon, legnagyszerűbb, szövetségesei, eredményezhet, hadvezéreivel, sporteseménye, végigrabolják, lélegzetvétel, személyiségek, tiszteletére, legnézettebb, csapattestek, segítségével, magyarország, dicséretedet, alemannokból, gyermekeinek, csodálatosak, legismertebb, evangéliumot, későbbiekben, fiatalembert,
© 2013 TVN.HU Kft.