Belépés
Béke fejedelme - vallásos
... Istenünk,
Úr Jézus szent Szíve, békéért esdeklünk.
Rfr://Békét adj szívünknek, békét családunknak,
Békét nemzetünknek, békét a világnak!//

2)
Szűz Mária Szíve, béke példaképe,
Fiad szent Szívénél közbenjárónk légy Te!
Rfr://
3)
Liliom virágszál, Te vagy óh Mária.
Eszközölj Fiadnál békét a számunkra!
Refr.//

...
2020-01-18 14:23:09
Szabó Tünde: több mint egymilliárd forint többlettámogatás az olimpiai felkészülésre
... Rasovszky Kristófot és a 21 esztendősen Budapesten párbajtőrben világbajnoki címet szerző Siklósi Gergelyt nevezte meg.
"Egyik legfontosabb nemzeti ügyünk a tehetséggondozás, hogy olyan példaképek nőjenek fel, akik másokat is ösztönöznek a mindennapos testmozgásra" - mondta Szabó Tünde. Kitért arra, hogy idén elindultak az államilag elismert akkreditált sportakadémiák, amelye...
2020-01-11 13:51:59
16. keresztút Pio atya gondolataival
... Jézus végtelen irgalmában és jóságában, ,,mert Ő soha el nem hagy benneteket. Éppen ezért mindig öleljétek át az Ő szent keresztjét; segítsetek neki." Jézus Krisztus számunkra a példakép, az Ő útmutatása szerint kell alakítanunk az életünket.
A bűneinkért önmagát feláldozó Isten Fia halálával megmutatja nekünk, hogy ,,halottak voltunk a bűn miatt", föltá...
2020-01-05 15:47:16
Jézus Szent Nevének litániája
... Jézus,
Szelíd és alázatos szívű, Jézus
Jézus, a szüzesség kedvelője
Jézus, szerető barátunk
Jézus, a béke Istene,
Jézus, az élet szerzője,
Jézus, az erények példaképe,
Jézus, a lelkek buzgó keresője,
Jézus, a mi Istenünk,
Jézus, a mi menedékünk,
Jézus, a szegények atyja,
Jézus, a hívek kincse,
Jézus, jó pásztor,
Jézu...
2020-01-04 12:06:14
Sohonyai Attila versei
... mindig.

AZ ÖRDÖG MINDENHATÓJA


Nem voltam szentek példaképe soha,
s az ördögöt sem tiszteltem eléggé.
Neked akartam adni mindenem,
ebben a tudatban létezni örökkön-örökké.
Dacolni akartam mindennel, mi nem te ...
2020-01-03 18:30:22
Felajánló ima a magyarok Nagyasszonyához
... kegyelmet, hogy igaz bűnbánattal, lelkünket átjáró töredelemmel és engesztelő szívvel Istennél megbocsátásra találjunk!

Boldogságos Szűz Mária, Egyházunk Anyja, minden keresztény példaképe, felajánljuk neked apostoli küldetésünket. A te példád és oltalmad alatt legyünk mindnyájan a világ világossága, hogy az emberek tetteinket látva a mennyei Atyát magasztalják!
...
2020-01-03 11:32:40
Bécs Újévi koncert 2020 01.01
... a klasszikus zene bécsi központja. A Nagytermet Aranyteremként is ismerik. Nemcsak a világ egyik legszebb terme, az akusztikája is egyik legjobb a világon. Az újévi koncertre az ókori példaképet követő, historizáló stílusban megépített terem csodaszép virágdíszbe borul. Az oszlopok, a kariatídák, az oromzati domborművek azt sugallják, hogy ezen a helyen templomot emeltek a zenének...
2020-01-02 22:56:09
Orbán Viktor: Horváth János egy bátor nemzedékhez tartozott
... győzte le a kommunisták jelöltjét, Kádár Jánost.
"Hálásak vagyunk, hogy hazatérése után a mi politikai közösségünket választotta, hiszen érkezésével nemcsak egy kiváló szakemberre, de példaképre és munkatársra is találtunk, aki bölcs tanácsaival, valamint a kinövekedés-program megfogalmazásával is hozzájárult a polgári Magyarország megerősödéséhez" - fogalmazott Orbán Viktor....
2019-12-19 16:22:18
Alkalmi bélyegkisív kibocsátásával emlékeznek a rendszerváltókra
... 30 éve szabadon Emlékév kormánybiztosa a hétfői bélyegkibocsátás alkalmával arról beszélt, hogy közös múltunknak mintha egyre kevesebb tiszteletre méltó szereplője lenne. Mint mondta, a példaképek trónfosztásának eszköztárát a totális diktatúrák fejlesztették tökélyre.
"Magyarország kormánya emlékévet hirdetett, hogy ne csak felidézzük '89 és '90 eufóriáját, boldogságát, de e...
2019-12-16 19:00:29
Kiüresíteni a szívünket 12.15
... időszakban nincs virág az oltáron. A bűnbánat színébe, violába öltözik a szent liturgia, mert alkalmassá kell tenni, ki kell üresíteni a szívünket Isten befogadására. A szemünk előtt olyan példaképek vannak, mint a mai evangélium szereplője, Keresztelő Szent János.
Hogyan tudjuk befogadni Istent az életünkbe? Talán éppen a várakozás vezet rá erre bennünket. Ugyanis adventben ...
2019-12-15 22:29:21
1 2 3 ..............................192 193 ...............288 289 ...............383 384 385 
Címkék: Szabó Tünde, Jézus Szent Nevének, Sohonyai Attila, Bécs Újévi, Orbán Viktor, Horváth János, Szűz Mária Szíve, Eszközölj Fiadnál, Rasovszky Kristófot, Siklósi Gergelyt, Jézus Krisztus, Isten Fia, ÖRDÖG MINDENHATÓJA, Boldogságos Szűz Mária, Egyházunk Anyja, Nagytermet Aranyteremként, Kádár Jánost, Keresztelő Szent János, olimpiai felkészülésre, magyarok Nagyasszonyához, bátor nemzedékhez, mindennapos testmozgásra, államilag elismert, bűneinkért önmagát, szüzesség kedvelője, béke Istene, élet szerzője, erények példaképe, lelkek buzgó, szegények atyja, hívek kincse, tudatban létezni, világ világossága, emberek tetteinket, mennyei Atyát, klasszikus zene, világ egyik, újévi koncertre, ókori példaképet, oromzati domborművek, helyen templomot, kommunisták jelöltjét, kiváló szakemberre, polgári Magyarország, hétfői bélyegkibocsátás, példaképek trónfosztásának, totális diktatúrák, bűnbánat színébe, szent liturgia, szívünket Isten, szemünk előtt, várakozás vezet, bélyegkibocsátás, rendszerváltókra, többlettámogatás,
© 2013 TVN.HU Kft.