Belépés
Varga Mihály: a magyar GDP idén éves szinten 4,8 százalékkal bővül, jövőre 4 százalék körüli növekedés várható
... járulhat hozzá Magyarország versenyképessége megerősítéséhez. A pénzügyminiszter hangsúlyozta: a Magyar Bankszövetség 22 pontos digitalizációs javaslatcsomagot dolgozott ki a hazai pénzintézeti szolgáltatások javítására.
Becsei András, a Magyar Bankszövetség elnöke kifejtette: Magyarországon egyre jobban terjednek a bankkártyákkal lebonyolított tranzakciók, egy év alatt 21 s...
2019-12-02 15:22:24
A Takarék Csoport hitelintézetei 7,6 milliárdos nyereséget értek el az első három negyedévben
... 9,5 százalékra emelkedett. A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) kihelyezésénél pedig 22 százalékos részesedése van a bankcsoportnak.
A közlemény idézte Vida Józsefet, a pénzintézet elnökét, aki kifejtette, a novemberi országos egyesülést és informatikai átállást követően az új Takarékbank összesített betétállománya három hét alatt 2 százalékkal bővült.
Felidézték...
2019-11-29 14:08:58
Matolcsy: kivételes korszakban, kivételes országban élünk
... minél gyorsabban terjedjen el a hazai bankszektorban. A magyarországi bankszektor szolgáltatásai európai és világméretekben is drágák, a digitalizáció nagyban segítené, hogy a hazai pénzintézetek olcsóbb termékeket és gyorsabb szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek.
Ezt a folyamatot felgyorsítja, hogy a magyar lakosság egyre nagyobb hányada veszi igénybe a fintech cégek szo...
2019-11-18 15:33:05
A gazdasági környezet is segítette az OTP nyereségének 50 százalékos bővülését
... OTP bankcsoport nyereségének növekedéséhez a magyarországi anyabank 4 százalékkal járult hozzá, a leánybankok játszották a döntő szerepet, különösen a bolgár, ukrán, horvát és a szerb pénzintézet teljesítménye volt figyelemre méltó.
Jelezte: az OTP negyedik negyedévi teljesítményében egy már akvirált, nagyobb szerb bank eredménye is szerepel majd, emellett idén véget érhet a ...
2019-11-08 12:32:01
Elindult az országos Takarékbank
... folyamat végén minden csatornán elérhetővé válnak: hagyományos ügyintézéssel, telefonon és interneten, illetve ezek személyre szabott kombinációjával.
A tájékoztatás szerint a pénzintézet jelentős üzleti korszerűsítést tervez, új termékekkel és szolgáltatásokkal, új, korszerű, digitális csatornák alkalmazásával kívánja piaci pozícióját erősíteni, miközben a hagyományos banki ...
2019-11-06 12:31:55
Kiugró hitelezési aktivitás a CIB Bank vállalati üzletágában
...
A tájékoztatás szerint a kis- és közepes vállalkozások (kkv) szegmensében rekordszintű, összesen 208 milliárd forint a pénzintézet kitettsége. A teljes hitelállomány az előző év azonos időszakához viszonyítva közel 35 százalékos növekedést mutat, ami jelentősen meghaladja a bankszektor vállalati hitelállomány-növekedését.
Az idén a szeptember végéig kis- és középvállala...
2019-11-04 10:41:07
MNB-alelnök: jelentős kihívás előtt áll a bankrendszer az egész világon
... hitelezés, a pénzügyi szolgáltatások lebonyolítására.
Nagy Márton megismételte a már korábban hangoztatott véleményét, miszerint a magyarországi bankok szolgáltatásai drágák, és a pénzintézetek nem működnek hatékonyan.
Kifejtette, hogy várhatóan még sokáig alacsonyak, nulla közeliek maradnak a kamatok, sőt, előfordul, hogy a lakosság a betétek után negatív kamatot kap, ...
2019-10-31 11:41:16
Az átlagot meghaladó mértékben bővült a kkv-szektor hitelállománya Bács-Kiskun megyében
... hitelállománya az előzetes adatok alapján közel 13 százalékkal nőtt tavaly az egy évvel korábbihoz képest.
Az Erste Banknál ennél is dinamikusabb volt a bővülés. Augusztus végén a pénzintézet vállalati hiteleinek állománya meghaladta a 700 milliárd forintot, ami 22 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál, a 2015 év véginél pedig 135 százalékkal több.
Az igazgató e...
2019-10-10 17:12:15
Hetedik alkalommal rendezik meg a PénzSztár versenyt
... helyszíni fordulókba. Az országos döntő december 10-én, a Magyar Nemzeti Múzeumban lesz - ismertette.
Puskás András, a főtámogató Budapest Bank vezérigazgató-helyettese elmondta: a pénzintézet elkötelezett a pénzügyi kultúra fejlesztése iránt, már negyedik alkalommal támogatják a versenyt. A nyertes csapat minden tagját a Budapest Bank 100 ezer forinttal díjazza.
Sinkán...
2019-10-09 11:14:39
Több kihívással szembesülnek az autóipari beszállítók egy tanulmány szerint
... távon megfelelő pénzügyi mozgástérrel rendelkezzenek, mert a romló piaci környezetben várhatóan egyre nehezebb lesz tőkéhez jutni. Sok befektető eleve elkerüli a ciklikus autóipart és a pénzintézetek is egyre szigorúbban finanszíroznak, ami főleg a kevésbé tőkeerős cégeket hozza nehéz helyzetbe. Az összeolvadások és felvásárlások száma is csökken idén az autóbeszállítók piacán....
2019-10-01 16:42:21
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 .........121 122 123 
Címkék: Varga Mihály, Takarék Csoport, Magyar Bankszövetség, Becsei András, Vida Józsefet, Nagy Márton, Erste Banknál, Magyar Nemzeti Múzeumban, Puskás András, Budapest Bank, első három, gazdasági környezet, országos Takarékbank, egész világon, átlagot meghaladó, kkv-szektor hitelállománya, autóipari beszállítók, tanulmány szerint, pénzügyminiszter hangsúlyozta, hazai pénzintézeti, bankkártyákkal lebonyolított, családi otthonteremtési, közlemény idézte, pénzintézet elnökét, novemberi országos, hazai bankszektorban, magyarországi bankszektor, digitalizáció nagyban, hazai pénzintézetek, folyamatot felgyorsítja, magyar lakosság, fintech cégek, magyarországi anyabank, leánybankok játszották, döntő szerepet, szerb pénzintézet, tájékoztatás szerint, pénzintézet jelentős, hagyományos banki, pénzintézet kitettsége, teljes hitelállomány, bankszektor vállalati, szeptember végéig, pénzügyi szolgáltatások, magyarországi bankok, betétek után, előzetes adatok, pénzintézet vállalati, országos döntő, főtámogató Budapest,
© 2013 TVN.HU Kft.