Belépés
A hűség évadát hirdette meg a Soproni Petőfi Színház
... Bolond Shakespeare című darabot.
A felsősöknek összeállított bérletben az Isten komédiása és az És mégis élünk című darabok mellett Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter A padlás című musicalje és a Maros Művészegyüttes Fehérlófia című táncelőadása szerepel.
Az alsósok a Fehérlófia mellett Méhes Csaba és Takács Tibor A Rézerdő lakói című zenés mesejátékát,...
2020-01-21 14:11:49
Lukács Sándor kapta idén a Ruttkai Éva-emlékgyűrűt
... gyermekért, a Honderű és a II. Richárd című előadásokban nyújtott alakítását ismerte el a díjjal. A színművész másodszor vehette át az elismerést, először 1993-ban kapta meg az emlékgyűrűt.
A padlás pénteki előadása után Eszenyi Enikő, a színház igazgatója emlékezett Ruttkai Évára, a Vígszínház legendás színésznőjére, aki idén lenne 92 éves - írták.
A Ruttkai Éva-emlékg...
2019-12-28 16:27:16
Klebelsberg Központ: népszerű a Lázár Ervin-program
... népszerű, annak visszhangja pozitív, ami azt jelzi, hogy sikerült olyan produkciókat kiválasztani, amelyeknek örülnek a gyerekek. Ezek között említette az Egri csillagok, a Pál utcai fiúk, A padlás és a Pinoccio című előadást.
Tájékoztatása szerint a programban érintett 750 ezer gyermek közül több mint százezer vett részt, illetve fog részt venni a Lázár Ervin-program január ...
2019-12-19 11:41:24
Jövő héten köszöntik A padlás című musical egymilliomodik nézőjét
... nincs Magyarországon kőszínház, ahol ne játszották volna a darabot, volt, ahol háromféle variációban ment, háromféle rendezésben. A Vígszínházban 1988 óta az eredeti verzióban játsszák A padlást.
Sztevanovity Dusán dalszövegíró és a szövegkönyv társszerzője elmondta, hogy A padlás egyszerű, általános emberi dolgokról szól: hitről és kételkedésről, elvágyódásról, szerelemről,...
2019-12-02 09:51:04
Csiky Gergely vígjátékával nyitja meg kapuit a megújult kaposvári színház
... Csiky Gergely Buborékok című vígjátékát. Ugyanezt az előadást a teátrum premier bérletes közönsége november 15-én este láthatja.
Az intézmény első gyerek és ifjúsági bemutatóját, A padlás című mesemusicalt november 21-én délután láthatják a nézők. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter zenés darabja, A padlás Bergendi Barnabás rendezésében valósul meg. Az első ka...
2019-10-22 13:02:34
Hat nagyszínpadi bemutató a Győri Nemzeti Színház idei évadában
... zenés színművet december 7-én, végül Szilágyi Andor darabját,a Leánder és Lenszirom című mesét március 21-én, amelyet Gábor Sylvie rendez.
A nagyszínházi darabok közül műsoron marad A padlás, a Bob herceg, az István, a király, valamint a Primadonnák, a Kisfaludy-teremben pedig A Pál utcai fiúk, a Két úr szolgája és a Ludas Matyi jr. című darabok.
Forgács Péter elmondta, ...
2019-09-19 16:11:43
Hat bemutató lesz a Soproni Petőfi Színházban
... táncjátékkal mutatkozik be a nagyszínpadon. A produkciót már meghívták Bécsújhelyre (Wiener Neustadt). A felnőtt bérlet utolsó bemutatója Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter A padlás című musicalje lesz.
A középiskolások a Peer Gynt, a Zenta, 1697, a Stabat Mater és A padlás című darabok mellett Dés László, Nemes István, Bőhm György, Korcsmáros György és Horvát...
2019-09-02 19:01:48
Kulturális örökség napjai - Kiállítások, restaurátorműhely-látogatás, koncertek a szolnoki programok között
... szombaton Kertész Róbert régész a Szolnoki vár az új ásatási eredmények tükrében címmel tart előadást a múzeumban. Idén is körbejárhatják a érdeklődők a Damjanich János Múzeumot a "pincétől a padlásig" Gulyás Katalinnal, a történeti, irodalmi és művelődéstörténeti osztály vezetőjével. Emellett a restaurátorműhelyt is megnyitják a közönség előtt.
Kovácsné Kaposvári Gyöngyi mú...
2018-09-12 12:01:38
Levelezik a NER-értelmiség:
... karikagyûrût, egy darab négyszögletes rubinköves aranygyûrût, egy darab régi női aranyórát, két darab szemfogkoronát (arany) magához vett, ezen kívül magukhoz vették a ház padlásán talált egy doboz cigarettát és egy doboz gyufát. (...) A házból való lejövetel után a vádlottak elhatározták, hogy az ingóságokat eladják. (...)
Másnap, megbeszélésük...
2018-06-10 09:26:58
Aztán hazamegy és leül a kedves neje mellé Szulejmánt nézni
... önbíráskodást nem is vesszük ide (márpedig miért ne vennénk), akkor talán ideje lenne végképp befejezni a védhetetlen, intoleráns, valósághoz hajlított, beteg, nemzeti pszichózis védelmezését. Már a padlás is tele van ezzel a liberálisokkal összemosott, önfelmentő sápítozással, hogy ugyanbiza miért ne lehetne leugatni bárkit azért, mert nem olyan, mint mi.

Egyszerűen hi...
2018-05-31 21:22:16
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Soproni Petőfi Színház, Lukács Sándor, Ruttkai Éva-emlékgyűrűt, Klebelsberg Központ, Lázár Ervin-program, Csiky Gergely, Győri Nemzeti Színház, Soproni Petőfi Színházban, Bolond Shakespeare, Presser Gábor, Sztevanovity Dusán, Horváth Péter, Maros Művészegyüttes Fehérlófia, Méhes Csaba, Takács Tibor Rézerdő, Eszenyi Enikő, Ruttkai Évára, Ruttkai Éva-emlékg, Csiky Gergely Buborékok, Bergendi Barnabás, Szilágyi Andor, Gábor Sylvie, Ludas Matyi, Forgács Péter, Wiener Neustadt, Peer Gynt, Stabat Mater, Nemes István, Bőhm György, Korcsmáros György, Kertész Róbert, Damjanich János Múzeumot, Gulyás Katalinnal, Kovácsné Kaposvári Gyöngyi, hűség évadát, padlás című, megújult kaposvári, szolnoki programok, kedves neje, felsősöknek összeállított, színművész másodszor, padlás pénteki, színház igazgatója, programban érintett, eredeti verzióban, szövegkönyv társszerzője, padlás egyszerű, teátrum premier, intézmény első, padlás Bergendi, nagyszínházi darabok, felnőtt bérlet, közönség előtt, darab négyszögletes,
© 2013 TVN.HU Kft.