Belépés
A panaszkodás átneveli az agyat
... akkor is, ha hajlamosak vagyunk a dolgok negatív oldalát látni először. Az első tanács, amit pszichológusok ilyenkor adni szoktak, az az, hogy gyakoroljuk a hála érzését - amikor panaszkodni akarunk, gondoljunk inkább arra, mennyi minden megy jól az életünkben, ne arra, hogy mi megy rosszul. Ez például a kortizolszintet 23%-kal is csökkentheti.

A Kaliforniai Egyet...
2019-10-11 22:58:25
2019. október 10. Mai napom - Jót kívánni, elköszönni...


Nem fogok panaszkodni,
azt érzem, talán nem akarom
kibírni,

nem akarom tudni,
látni, érezni (főleg érezni),
ami ezután jön.

Jöjjön, mert bizonnyal
rászolgáltam.

Szerettem volna mindig
szépen, jól élni......
2019-10-10 23:12:49
ŐSZ Az eső megkopogtatta az ablakokat, megverte a fák álmos
... így melegebb volt a tűz és a szívük is a rétek ősi, szabados világában.
Megfakul a csillagok ragyogása is, és a hold széles udvarába lógó hasú, terhes felhők járnak látogatóba panaszkodni, és szipogva hullatják esőkönnyüket a kertekre, hol nincs más, mint őszirózsa, amely nem kellett már mindenszentekre sem.
A kutyák is halkabban ugatnak ilyenkor, és éjszakára be van már...
2019-09-07 07:40:14
Szigorítják a felhőkarcolók építésére vonatkozó szabályokat Londonban a járókelők érdekében
...
Amikor 2014-ben elkészült a 39 emeletes Walkie Talkie néven emlegetett felhőkarcoló a brit főváros pénzügyi negyedében, a Cityben, az emberek panaszkodni kezdtek, hogy olyan erős szél alakult ki miatta, amely járókelőket sodort el - emlékeztettek brit lapok.
Ismertették a helyi vezetés arról szóló friss döntését, hogy azoknak az építőipari cégeknek, amelyek 25 méternél m...
2019-08-22 18:52:00
Az időskori depresszióról
... válhat és koncentrálási gondjai is adódhatnak.

Habár ezek a tünetek megjelenhetnek idős embereknél, ők általában nem a szomorúság, hanem a meglévő betegségeik miatt szoktak panaszkodni.

A depresszió általában azoknál a személyeknél jelenik meg, akik sok időt töltenek egyedül, azaz magányosak. Nekik is szükségük van beszélgetésre, amit terápiaként is alkalmazh...
2019-08-02 22:54:07
Képzeld mostanában, tökre elfoglalt vagyok! Pl; nem érek rá
Képzeld mostanában, tökre elfoglalt vagyok! Pl; nem érek rá panaszkodni, mások helyett a saját életemmel foglalkozom, a sírás helyett a nevetést választom, a drámák helyett a vígjátékokat, meg ugye tök sokat kell táncolnom mert mindig találok valami kedvenc zenét, arról ne is beszéljünk, hogy Imádok enni is, ezért el kell készítenem azt a rengeteg finomságot, és néha még komoly car...
2019-08-02 11:10:39
Poller Ildikó
... világnak,
főoszlopa volt a családnak.

Odahajlok koporsód fölé,
könnytől úszik már a szemfödél.
Utoljára sírom el neked:
mennyire hiányzik életed.

Panaszkodni nem fogok soha,
pedig sorsom elég mostoha.
Annyit mondok halkan teneked,
boldog volt az élet teveled.

Fájó szívvel búcsút intek én,
hálával tartozom min...
2019-07-12 20:15:17
Egy tanítvány megkérdezte a Mestertől: –Okos és bölcs
... hátizsákba, rohadni és penészedni kezdett.
A többi burgonya pedig vagy hajtani kezdett, vagy megromlott, és kellemetlen szagot árasztott.
A tanítvány odament a Mesterhez, és panaszkodni kezdett:
- Nem tudom ezt az undorító dolgot mindenhova magammal vinni. Először is a hátizsák nehéz, másodszor a krumplik romlanak. Találj ki valami más megoldás nekem!
A M...
2019-07-12 18:51:40
húsvét 6. hét szombat 06.01
... türelmesen megismétli kérését, mintegy siettetni akarja Istent, hogy lépjen mielőbb az ügyében. Egy idő után nyugtalanná válik, hogy Isten meg sem hallja kérését, nem figyel rá. Aztán elkezd panaszkodni, hogy a világegyetemnek gondját viselő Isten sok teendője között igazán szakíthatna már pár percet az ő gondjának megoldására, vágyának teljesítésére.
A kitartóan imádkozó, I...
2019-06-01 09:47:15
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van akinek még ez sem sikerül
... virágoslány között? Tulajdonképpen nem abban van a különbség, hogy az ember hogyan viselkedik, hanem abban, hogy az emberrel hogyan viselkednek."

Sokszor hallok pasikat arról panaszkodni, hogy a mai lányok nem felelnek meg az elvárásaiknak, és képtelenség egy normális csajt találni. Talán először érdemes volna a lányokat normálisan kezelni, és magukkal szemben tám...
2019-05-29 22:00:12
1 2 3 ...............................99 100 ................149 150 ................198 199 200 
Címkék: Poller Ildikó, Kaliforniai Egyet, Walkie Talkie, panaszkodás átneveli, felhőkarcolók építésére, járókelők érdekében, időskori depresszióról, tanítvány megkérdezte, dolgok negatív, első tanács, hála érzését, kortizolszintet 23%-kal, csillagok ragyogása, hold széles, brit főváros, emberek panaszkodni, helyi vezetés, építőipari cégeknek, tünetek megjelenhetnek, meglévő betegségeik, depresszió általában, személyeknél jelenik, saját életemmel, sírás helyett, nevetést választom, drámák helyett, rengeteg finomságot, élet teveled, többi burgonya, tanítvány odament, undorító dolgot, hátizsák nehéz, krumplik romlanak, világegyetemnek gondját, kitartóan imádkozó, ember hogyan, emberrel hogyan, normális csajt, lányokat normálisan, kortizolszintet, világegyetemnek, mindenszentekre, tulajdonképpen, pszichológusok, megjelenhetnek, megkopogtatta, elvárásaiknak, emlékeztettek, felhőkarcolók, beszélgetésre, depresszióról, koncentrálási, teljesítésére, csökkentheti, megöregedtél, felhőkarcoló, személyeknél, esőkönnyüket,
© 2013 TVN.HU Kft.