Belépés
ÁPRILIS 07 - Ma van az egészség világnapja
... kézmosás, távolságtartás), még mindig jobban megéri ezekre figyelni, mint az egyénenként változó mértékű tünetekkel megküzdeni, és a lehetséges hosszútávú szövődményekkel együtt élni.
A pandémia hatására a krónikus betegségekre is nagyobb figyelem irányult. Ezek többsége a megfelelő életmóddal és a célzott szűrővizsgálatokkal megelőzhető vagy időben észlelve hamar kezelésbe v...
2022-04-07 08:43:43
Matricák
... forint volt, most kétszáz híján 49 000 Ft. Ez közel húsz százalékos emelés. Nagyon durva.
Még az osztrákot is meg szoktam venni, az jóval olcsóbb a magyarnál. A szlovák évest is, de a pandémia miatt alig voltunk tavaly odaát saját autóval. Az korábban 50 Euró volt. Az éves.
Lehet hasonlítgatni. A magyar árát arcátlanul magasnak tartom. És azért nagyon nincsenek jó álla...
2021-12-30 06:10:37
A remény nem reménytelen
... Kazinczy-díjas, Magyar Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett színművésszel, a Magyar Katolikus Rádió főbemondójával?
- Csabát feleségén keresztül ismertem meg, aki közvetítette verseimet. A Pandémia első szakaszában egy, az orvosokat köszöntő verset kért tőlem, amiből aztán készített egy kis videoklippet. S verseskötetemet megkapva fél órás műsort a Magyar Katolikus Rádiób...
2021-10-12 07:18:14
Kemény világ vár az oltatlanokra Nyugat -Európában
... európai uniós országban szigorú intézkedést vezettek be, ami leginkább az oltatlanokat sújtja.


Hazánkban június végétől, az 5,5 milliós oltottság elérése után oldották fel a pandémia miatt bevezetett legtöbb szabályozást, azóta nem kell maszkot viselnünk, létszámkorlátozás nélkül mehetünk boltokba, nem kérnek védettségi igazolványt az éttermekben, szállodákban, sz...
2021-09-26 21:45:01
Majka a hétvégén elveszi Dundikát
... vőlegény idén tavasszal ünnepelték szerelmük kerek évfordulóját. A Bors úgy tudja, Majkáék eredetileg az év első felében tartották volna a szerelmi köteléküket megerősítő szertartást, ám a pandémia keresztülhúzta a számításaikat.

Ekkor tűzték ki a most hétvégi esküvői időpontot, aminek megtartásában még a nyár elején sem voltak biztosak a vírushelyzet miatt.
...
2021-08-26 20:30:45
Megkésett juniális
...


MEGKÉSETT JUNIÁLIS


Hosszú idő után végre újra együtt lehettünk, melyet már nagyon vártunk!

Nagy létszámmal, közel 100 fővel tartottuk meg a pandémia miatt eléggé megkésve a hagyományos juniálist július 8-án a Csónakházban.

Négy csapat főzött (Mérges Pista - halászlé; Kovács Laci és Teca - vegyes pörkölt; Buda Dénes, Ic...
2021-07-10 21:30:22
100 évvel Trianon után I.-II.
... I.-II.


Egy film, amelyet minden magyarnak látnia kell!


100 ÉVVEL TRIANON UTÁN I.-II. rész

Azok számára, akik nem akarják megvárni a helyi nyilvános vetítést, vagy a pandémia miatt inkább otthon, interneten néznék meg, feltöltöttük a filmet a Vimeo mozicsatornára.
Dr. ...
2021-06-09 21:00:56
Csapás csapás hátán Indiában
... vannak.

Indiában egy nap alatt 208 921 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak, míg 4157-en haltak meg. Tavalyi kezdete óta a járvány 311 388 halálos áldozatot követelt.

A pandémia amúgy is súlyos következményeit tovább nehezíti, hogy az ország keleti részén szélsőséges időjárás tombol. A Jaasz ciklon heves esőzéssel és dagállyal érkezett, a hatóságok tö...
2021-05-26 20:30:14
Gyógynövények vírusfertőzésre
... áll. Minél kevesebb édesség és minél több nyers vagy párolt zöldség, halak, kevés vörös hús fogyasztása sokat segít az immunrendszerünk jó állapotban tartásában.

A jelenlegi pandémia miatt is fontos, hogy az egészséges táplálkozás ellenére, tehát a természetes források mellett , C- és D-vitamint tartalmazó kiegészítőket is szedjünk.

Tehát mindkettő fontos: az...
2021-04-20 22:13:12
Akkor is !Vagyunk elég rémültek , dühösek , bizonytalanok
a pandémia miatt , ugyancsak elszoktunk az efféle
külső kényszertől . A betegség e különös , lidérces ,
konkrét , mégis megfoghatatlan bizonyosságától .
Nem is a járvány szót használjuk , mert az túl pontos , ...
2021-03-15 09:46:31
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Magyar Ezüst Érdemkereszttel, Magyar Katolikus Rádió, Magyar Katolikus Rádiób, MEGKÉSETT JUNIÁLIS, Mérges Pista, Kovács Laci, Buda Dénes, ÉVVEL TRIANON UTÁN, egészség világnapja, oltatlanokra Nyugat, hétvégén elveszi, egyénenként változó, lehetséges hosszútávú, pandémia hatására, krónikus betegségekre, megfelelő életmóddal, jóval olcsóbb, szlovák évest, pandémia miatt, magyar árát, orvosokat köszöntő, oltatlanokat sújtja, szerelmi köteléküket, pandémia keresztülhúzta, most hétvégi, nyár elején, vírushelyzet miatt, hagyományos juniálist, helyi nyilvános, pandémia amúgy, ország keleti, jelenlegi pandémia, egészséges táplálkozás, természetes források, járvány szót, immunrendszerünk, szövődményekkel, vírusfertőzésre, verseskötetemet, érdemkereszttel, bizonyosságától, következményeit, szekesfehervar, mozicsatornára, főbemondójával, keresztülhúzta, távolságtartás, megfoghatatlan, gyógynövények, koronavírusos, megbetegedést, színművésszel, regisztráltak, kiegészítőket, megtartásában, hasonlítgatni, számításaikat,
© 2013 TVN.HU Kft.