Belépés
Illegális bevándorlás - Frontex: a tagállamok kevesebb határőrt vetnek be, mint amennyit bejelentenek
...
Leggeri szerint az EU-s országok "papíron" 115 ezer határigazgatási tisztségviselő bevetését jelentették, ami ötezerrel több, mint ahányan ténylegesen szolgálatot teljesítenek. "Ez engem is nagyon meglepett" - emelte ki a Frontex vezetője. Hozzátette: tárgyalásokat kezdtek a tagállamokkal annak megállapítása céljából, hogy miért mozgósítanak túlságosan kevés határőrt. Azt nem...
2019-06-09 11:41:10
Azeri-magyar - Rossi: megfelelő hozzáállás és teljesítmény kell a sikerhez
...
Az 54 éves olasz szakember az összecsapásnak otthont adó stadionban tartott pénteki sajtótájékoztatón azt mondta, igyekeztek a lehető legtöbb információt begyűjteni az azeriekről, és ezek alapján a legjobb tudásuk szerint felkészülni a találkozóra.
"A papírforma egy dolog, és egy másik, hogy mi történik a pályán" - jelentette ki Rossi, hangsúlyozva, hogy ha a magyarok ne...
2019-06-07 19:02:47
Eb-selejtező - Szoboszlai: hat ponttal lennék elégedett
... de ő személy szerint ezt nem is bánja, mert "abból nem lehet megélni, ami a múltban történt".
Meglátása szerint két különböző mérkőzés vár a válogatottra: szombaton Azerbajdzsánban papíron a magyar csapat az esélyesebb, ugyanakkor a jövő keddi riválist, Wales csapatát magasabban jegyzik.
"Bakuban szeretnénk érvényesíteni a papírformát, Budapesten ugyanakkor szeretnénk az...
2019-06-04 13:51:22
Nagyanyám utolsó buktája
... később már csak a nagyanyámmal üldögéltünk ketten
a kis intarziás asztal körül . Rajta gyűrt levél , kilencven évnyi buktagyúrással
ráncba szedett keze lemondóan legyint . A papíron német cég fejléce : a
tűzhely már nem jó , legyen új , vagy nincs gáz !
Harmadnap viszik az újat , hiszen már oly gazdagok vagyunk !
Negyednapon megyek , s nagyanyám...
2019-05-18 13:04:32
Baloldali ellenzék: az SNI-s gyermekek neveléséhez több forrásra és több szakpedagógusra van szükség
... megyék jelentős részében nincsen gyermekpszichiáter és nem képes felállni olyan bizottság, ami meg tudja állapítani, hogy egy gyermek SNI-snek számít-e. A képviselő szerint sok iskola csak papíron képes foglalkozni ezekkel a diákokkal, a gyakorlatban nem, a "megalázóan alacsony" bérek miatt ugyanis kevés a gyógypedagógus és pedagógusi szakasszisztens.
A szocialista Kunhalmi Á...
2019-05-06 13:25:41
Király-himnusz
... fölé
Ne tudjátok, az egyes hang kié?
Összefonódva egy melódiába
Ti szálljatok az orkánt túlkiáltva!...
Akinek most van tiszta könnye: sírjon...
Aki dalol, most hófehér papíron
Mint izzó ének lángoljon a lelke,
Most az ima az ég ablakát verje
Zörgessen, mintha égne a világ.
Aki szeretett, adja most magát
Zengő nádsípnak, hadd zúgjon...
2019-04-29 14:59:44
A helyi közösségekhez csoportosítaná át Románia kihasználatlan uniós forrásait az RMDSZ
... kifejtette: Románia az előző - 2007-2013-as - többéves pénzügyi keretből is elvesztett több mint kétmilliárd eurót a kohéziós alapokból, és most is az a veszély fenyegeti, hogy autópályái papíron maradnak, és nem tudja felhasználni az uniós források jelentős részét, ha nem sikerül elérnie azok csoportosítását életképes közösségi projektekre.
Winkler Gyula rámutatott: az RMDSZ...
2019-04-24 20:50:23
Nagypénteken ünneplik idén a széder estét Izraelben
... megvásárolja az ország összes sütődőjében és raktárában található kenyérfélét, de csak jelképes előleget fizet érte a teljes vételár helyett. Aztán az ünnep után a rabbinátus képviselői papíron visszavásárolják az árut, noha az a valóságban egy tapodtat sem mozdult eredeti helyéről.
Esős és szokatlanul hideg idén az időjárás. Más években áprilisban már meleg napsütés fogadja ...
2019-04-19 10:11:03
Illegális bevándorlás - CSU-politikus: a migránsok vagy részei lesznek a társadalomnak, vagy el kell hagyniuk a
... veszélye annak, hogy egy napon a szabad és demokratikus rend nem létezik többé, helyébe lép egy másik, ahol például a nők jogai nem érvényesülnek úgy, mint jelenleg, ahol az egyenjogúság talán papíron létezik, de a gyakorlatban nem.
Szerinte meg kell változtatni a törvényeket is a kiutasítások ügyében. A német parlament alsóházában ehhez kétharmados többségre van szükség, ami...
2019-03-21 21:02:04
1 2 3 ..................220 221 .........330 331 .........439 440 441 
Címkék: Hideg-Göblyös Rita, Kunhalmi, Winkler Gyula, esztergomi számlagyáros, tagállamok kevesebb, helyi közösségekhez, széder estét, migránsok vagy, férfi cégei, útszórásig sokféle, különböző társaságok, tagállamokkal annak, összecsapásnak otthont, lehető legtöbb, legjobb tudásuk, múltban történt, magyar csapat, jövő keddi, nagyanyámmal üldögéltünk, papíron német, gyermek SNI-snek, képviselő szerint, szocialista Kunhalmi, egyes hang, orkánt túlkiáltva, kohéziós alapokból, uniós források, ország összes, teljes vételár, ünnep után, rabbinátus képviselői, egyenjogúság talán, kiutasítások ügyében, német parlament, visszavásárolják, azerbajdzsánban, szakpedagógusra, határigazgatási, csoportosítását, szakasszisztens, kihasználatlan, csoportosítaná, tisztségviselő, összecsapásnak, gyógypedagógus, buktagyúrással, támogatásával, tagállamokkal, megállapítása, közösségekhez, érvényesülnek, társadalomnak, tevékenységet, érvényesíteni, tárgyalásokat, összefonódva, bejelentenek, megvásárolja, teljesítenek, demokratikus, nagypénteken,
© 2013 TVN.HU Kft.