Belépés
Hat év börtönre ítélték a befektetési arany ígéretével csaló férfit
... azt mondta nekik, hogy a cég jól működik és nagy mennyiségű aranykészlettel rendelkezik. Figyelt arra is, hogy a cég vezető tisztségviselőjeként olyan személyt jegyezzenek be, aki csupán papíron vezeti a céget, a tényleges irányítás folyamatosan az ő kezében maradt.
A vádlott a befizetett pénzösszegek kis részéért vásárolt aranyat és annak is csak egy részét küldte ki a sérte...
2019-11-20 12:21:31
Walesi-magyar - Rossi: nem tudom elképzelni, hogy döntetlen legyen
... - emelte ki -, azt is figyelembe véve, hogy Cardiffban hasonló lesz az atmoszféra, mint Splitben, ahol irányítása alatt egyedüliként nem játszott méltóképpen a magyar válogatott.
"Papíron a védelmünk sebezhető, amit kihasználhatnak a walesi támadók. Splitben a középpálya miatt aggódtunk, mert olyan játékosok léptek pályára, akik korábban még csak nem is edzettek együtt, de az...
2019-11-18 20:12:47
Az internetre kerülnek az izraeli Nemzeti Könyvtár könyvei
... egy Berlinben született újságcikk a zsidók Indiában, Kocsinban élő csoportjának történetéről.
Az együttműködés része a könyvtár 450 éves héber nyomtatás nevű projektjének, amely a papíron létrejött széleskörű gyűjtemény - térképek, kéziratok, fényképek, történelmi sajtó és könyvek - digitalizálását végzi. A vállalkozást a Jeruzsálem ügyeiért felelős minisztérium és adományozó...
2019-11-15 14:01:58
Facebookon kaptam
... reménysugár.

Nem a szerelmem vagy! - egy igaz barát,
Ki oly sokszor enyhíti lelkem baját.
Nagyon kedvellek, szívem szeretete
Most baráti lant szólalt a lelkembe.

Csak papíron él a mi barátságunk,
Mégis egymásra talált hívó álmunk.
Nagyon jó szeretni, boldognak lenni,
Nem kell érte semmi csodásat tenni.

Úgy szeretlek, m...
2019-11-15 11:34:48
Mitesszerek ellen
... átitatódik.

Nagyjából 10-15 perc elteltével a tojás és a méz hatni kezd, így amikor már érzed, hogy a tapasz húzódik, mert szárad, lehúzhatod a papírt a bőrödről. Az eredményt az eltávolított papíron látni fogod, ugyanis a mitesszerekből a faggyú és a zsír átvándorol a tapaszra. Végül mosd meg alaposan az arcodat, és szükség szerint hidratáld.

Miért van szüks...
2019-10-21 23:49:53
Krónika 7. rész (interpellációk)
... amelyen diákok lökdösnek egy tanárt. Sok pedagógus retteghet a senkit és semmit nem tisztelő diákoktól, szülőktől, és nem számíthatnak segítségre, mert a tankerületnek csak az számít, hogy papíron minden rendben legyen, a feljebbvalók mindennek meg legyenek elégedve - mondta.
Úgy látja, óriási csőd a hazai szakképzés átalakítása, irtózatos bajok vannak a közoktatásban. A gyök...
2019-10-21 18:02:09
Futsal vb-selejtező - A továbbjutás a magyar válogatott célja
... továbbjutást érő második helyet" - mondta a budaörsi Aramis csarnokban tartott csütörtöki sajtóbeszélgetésen a szakvezető. A csoport negyedik tagjáról, Angliáról úgy vélekedett, hogy noha papíron a leggyengébb a kvartettben, az utóbbi években sokat fejlődött.
Turzó kifejtette, a fehéroroszok nagyon agresszíven játszanak, fizikálisan erősebb játékosok alkotják, ami nem fekszik...
2019-10-17 18:22:50
Önkormányzat 2019 - Az érdi Fidesz feljelentést kezdeményez a helyi ellenzékkel szemben
... kapcsolatot tartson. Használata, alkalmazása kizárólag a jogszabályok előírásai szerint történhet - tette hozzá Simó Károly.
"Félő, hogy Csőzik és a mögötte álló balliberális párt...
2019-10-13 15:01:34
Szebenyi Judit versei
... Attila


Nem rohanok, figyelem a létembert,
Honnét jönnek elő a csiszolt elméjű kertek?-
Ember vagyok, érzelmeket sorban leírok,
Szívből szólok, lelkem részét papíron olvasod.
Soraim változhatnak hisz: én is vérből vagyok!
Reménytelenség iszapjából indult el szolgasorsom.
Gyilkoltak sokat, elmentek messzire, de én Délvidéken
'Magna...
2019-10-12 19:00:15
Nobel-díj - Molnár László: a felfedezések mögötti elméleti munkát is díjazták
... tudós hozzájárulásait a fizikai kozmológia tudományágának létrehozásához".
Mint mondta, James Peebles számos alapvető munkát végzett el, ami lehetővé tette, hogy a kozmológia ne csak "papíron számolgatós és filozófiai tudományág legyen, hanem ténylegesen mérhető és előre jelezhető információkkal is szolgáljon".
A csillagász szerint ezek közé tartozik, hogy megjósolta a k...
2019-10-08 16:11:57
1 2 3 ................216 217 ........325 326 ........432 433 434 
Címkék: Nemzeti Könyvtár, Szebenyi Judit, Molnár László, Simó Károly, James Peebles, befektetési arany, internetre kerülnek, izraeli Nemzeti, magyar válogatott, érdi Fidesz, helyi ellenzékkel, felfedezések mögötti, tényleges irányítás, befizetett pénzösszegek, részét küldte, védelmünk sebezhető, walesi támadók, középpálya miatt, zsidók Indiában, együttműködés része, papíron létrejött, szerelmem vagy, igaz barát, tapasz húzódik, eltávolított papíron, zsír átvándorol, tankerületnek csak, feljebbvalók mindennek, hazai szakképzés, budaörsi Aramis, csoport negyedik, utóbbi években, fehéroroszok nagyon, jogszabályok előírásai, mögötte álló, csiszolt elméjű, fizikai kozmológia, csillagász szerint, kihasználhatnak, aranykészlettel, hozzájárulásait, digitalizálását, létrehozásához, interpellációk, mitesszerekből, tudományágának, információkkal, reménytelenség, együttműködés, közoktatásban, tankerületnek, egyedüliként, felfedezések, önkormányzat, változhatnak, eltávolított, feljelentést, csoportjának, jogszabályok, minisztérium,
© 2013 TVN.HU Kft.