Belépés
Miért a Reg-Enor?
... petrezselyemmel ízesítjük. Megsütjük.
Amíg hűl a töltelék, elkészítjük a rizst: megpirítjuk, zsíron felengedjük vízzel és hozzákeverjük a kukoricát. Sózzuk.
Csirke: a combokat alaposan megmossuk, a bőrét fellazítjuk. A kihűlt töltelékkel megtöltjük, és sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük. Zsírral kikent tepsibe tesszük, öntünk alá kis vizet és letakarva betesszük a ...
2015-04-24 07:57:24
x
...





Hagymásiné Berei Joli Jol...


Leirok egy nagyon finom receptet, ugy találtam, de azóta a család kedvence lett. Kostoljátok meg, jó étvégyat hozzá.
Zalai borzas hús
Hozzávalók:
80 dkg sertéscomb, 30dkg burgonya, 10 dkg liszt, 10 dkg reszelt sajt,
1db tojás , 1dl tej, 2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, só...
2014-06-13 17:21:33
x
... vagy 1 teáskanál szárított oregánó
* 3 levél friss vagy 1 teáskanál szárított bazsalikom
* 2 levél friss vagy 1 evőkanál szárított medvehagyma
-------
A májat megmossuk, majd egy lábasba tesszük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, hozzáadunk 1 kávéskanál sót és 20 perc alatt megfőzzük. Alapvetően a máj főzése során nem használunk sót, mert attól kemény l...
2014-06-08 03:20:08
x
... evőkanál reszelt gouda sajt
# 3 evőkanál dijoni mustár
# 3-4 evőkanál liszt
# tej
# 1 kis vöröshagyma
# 1 kis lilahagyma
Elkészítés: A pulykamell(filéket) megmossuk, és a mustárral elkevert tejbe áztatjuk. Egy másik tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a lisztet és az apróra vágott lila és vöröshagymát. A húst megforgatjuk a mustáros tejben, m...
2014-06-05 01:43:19
x
... citromsav
-1dl.édesítőszer
-12 szem szegfűszeg
-7-8tabletta citrompótló.
A barackokat kimagozzuk,héját lehúzzuk.Annyi citromsavas vízben amennyi ellepi a gyümölcsöket ,megmossuk.Közben az édesítőszert a szegfűszeggel meg a citrompótlóval felforraljuk.A fél barackokat óvatosan a szirupba rakjuk és mindössze 5 percig főzzük.Ezalatt üveges lesz.Utánna szűrőlapátt...
2014-06-01 15:09:52
x
...


Gombás-boros csirke (Magyaros csirke):
1csirke,5dkg. füstölt szalonna 10dkg. gomba, kis fej hagyma, 3dkg margarin,1.5dl száraz fehér bor,babérlevél, kakukkfű.
A csirkét feldaraboljuk, megmossuk, lecspegtetjü és besózva állni hagyjuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk és üvegesre pirítjuk. a lábasba, amiben a csirkét elkészítjük, megolvasztjuk a vaj...
2014-05-30 15:58:14
x
... cukorral a langyos tejben.A lisztet margarinnal elmorzsoljuk,hozzáadjuk az élesztőt és a többi hozzávalókat.
Félkemény tésztává dolgozzuk, amit fél óráig pihentetünk. A medvehagymát megmossuk, jól lecsepegtetjük,és vékony csíkokra vágjuk.
a tésztát kinyújtjuk, rászórjuk a vágott medvehagyma felét, és az egészet felcsavarjuk, mint egy tekercset, nyújtófával kissé ellapí...
2014-05-28 06:51:39
x
... Józsefné [Marcsi, ...


265: Egészséges nasi:
SÜLT ALMA:
Hozzávalók:
4 db. édes alma
dió
méz
porcukor
Elkészítése: Az almát megmossuk, magházukat eltávolítjuk úgy, hogy az alma ne lyukadjon ki. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd közepes hőfokon félpuhára sütjük. Belsejükbe ízlés szerint diót teszünk, lecsorgatjuk ...
2014-05-20 01:06:17
x
... vastagabb karikára. A hagymát megtisztítjuk, és vékonyra szeleteljük. A paradicsomokat 8-10 másodpercre lobogó vízbe tesszük, majd lehűtjük, és lehúzzuk a héját, cikkekre vágjuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk és szeleteljük.
Egy lábasban lepirítjuk a szalonnát, rátesszük a hagymát, és üvegesre dinszteljük. Megszórjuk a fűszerpaprikával, gyorsan elkeverjük, és 3 dl vizet...
2014-02-08 19:58:19
Csicsóka receptek
... csicsókalepénnyel
Hozzávalók
1 kg kelkáposzta
60 dkg csicsóka
2 tojás

fokhagyma
őrölt kömény
kakukkfű
olaj
Elkészítés
A kelkáposztát megmossuk, cikkekre vágjuk és kevés vízben megfőzzük, sóval ízesítjük, fokhagymával és köménymaggal fűszerezzük. A káposzta felét összeturmixoljuk vagy szitán áttörjük és a maradék ká...
2013-04-18 14:25:40
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Hagymásiné Berei Joli Jol, SÜLT ALMA, combokat alaposan, bőrét fellazítjuk, kihűlt töltelékkel, nagyon finom, család kedvence, májat megmossuk, lábasba tesszük, mustárral elkevert, másik tálban, reszelt sajtot, apróra vágott, húst megforgatjuk, mustáros tejben, barackokat kimagozzuk, citrompótlóval felforraljuk, szirupba rakjuk, csirkét feldaraboljuk, szalonnát apró, csirkét elkészítjük, langyos tejben, lisztet margarinnal, többi hozzávalókat, medvehagymát megmossuk, tésztát kinyújtjuk, vágott medvehagyma, egészet felcsavarjuk, almát megmossuk, hagymát megtisztítjuk, paradicsomokat 8-10, paprikákat megmossuk, lábasban lepirítjuk, kelkáposztát megmossuk, káposzta felét, összeturmixoljuk, fűszerpaprikával, petrezselyemmel, paradicsomokat, citrompótlóval, lecsepegtetjük, szegfűszeggel, hozzákeverjük, összekeverjük, feldaraboljuk, megolvasztjuk, megtisztítjuk, fokhagymával, elmorzsoljuk, hozzávalókat, lecspegtetjü, medvehagymát, sütőpapírral, felforraljuk, kelkáposztát, majoránnával, édesítőszert, gyümölcsöket,
© 2013 TVN.HU Kft.