|
|
|
... egyszerűen kivitelezhető, és gyakran nagyon jó eredményt hoz:
a nap folyamán sokszor, kis mennyiségű étel fogyasztása
egyes élelmiszerek kerülése ( csokoládé, paradicsom, citrusfélék, fűszeres és bő zsírban sült ételek, kávé, szénsavas italok, alkohol)
sok magas rosttartalmú étel fogyasztása (gabona, gyümölcs, zöldség)
étkezés után 2-3 ór... |
2011-05-16 06:47:22 |
|
|
|
|
|
|
... táplálkozással és a civilizációs ártalmak csökkentésével tehát van esélyünk az egyensúly helyreállítására.
A legfőbb antioxidáns-forrásaink:
- C-vitamin: paprika, paradicsom, kivi, citrom, csipkebogyó
- E-vitamin: növényi olajok, tojás, hüvelyesek, búzacsíra
-Vas: feketeribizli, cékla, sóska, paraj, zöld tea, máj
- Szelén: marhahús, vadhús, t... |
|
2011-05-15 23:09:05 |
|
|
|
|
|
|
... öntöm a rizsát és meg töltöm az édes káposzta leveleket... |
|
2011-05-15 22:34:35 |
|
|
|
|
|
|
... megtöltöm és a maradék káposztafejet laskára összevágom. Leterítem a fazék aljára és egy sor töltelék, egy kis füstölt ez- meg az... |
|
2011-05-15 22:31:37 |
|
|
|
|
|
|
Levélben és csak süritett paradicsom a tetejére.Na persze nem darált hússal,hanem apró kockára vágottal,az az igazi szabolcsi káposzta.... |
2011-05-15 22:19:04 |
|
|
|
|
|
|
... 80%-ra nő. A reggeli zöld teádba mindenképp csavarj egy citromot, a szíved hálás lesz érte!
Brokkoli paradicsommal - rákmegelőzés felsőfokon
A paradicsom és a brokkoli külön-külön is ismert rákmegelőző hatásáról, de együtt fogyasztva őket fokozódik jótékony hatásuk. Kutatási eredmén... |
2011-05-15 20:15:40 |
|
|
|
|
|
|
Az én hazámban van minden, ami a szemnek kedves. Vannak égbe nyúló bércei, tetejükön örök hóval, vannak csendes, paradicsomi szépségű völgyei, titokzatos tengerszemekkel, rengeteg erdői, bennük rég elmúlt, regényes lovagkor elomló várromjai. Vannak száz... |
2011-05-15 20:10:22 |
|
|
|
|
|
|
...nem jó,és a paradicsom levest sem szeretem, ... |
2011-05-15 19:35:28 |
|
|
|
|
|
|
... dkg főtt csirkemell
* ½ kígyóuborka
* 10 dkg tejföl
* 3 ek. joghurt
* 1 ek. ketchup
* só, bors
* tálaláshoz: fejenként 1 db paradicsom
Elkészítés:
1. A spárgát előkészítjük (alsó részét levágjuk, megmossuk), bő és enyhén sós vízben ropogósra főzzük. Leszűrjük, leöblítjük hideg vízzel és alaposan le... |
2011-05-15 18:34:35 |
|
|
|
|