Belépés
Nálatok mi volt a mai ebéd?
... szorgalmától és a szállítók kiszámíthatatlanságától függően"

Derék fogások
Rózsaszínű báránysültek rozmaring ággal érlelve forró vaslapon sütve babéros sült paradicsommal
Falusi jércecomb hagymakarikákkal sorba fűzve sörnek habjával és mézzel kenve
Szürke ökör fertály nemes borban és szeg fűszerben főzve kemencében sült burgonya lepényekkel
Par...
2011-02-06 15:53:12
Padlizsános vagdalt
... kevés olajon sárgára pirítom, ezután hozzáadok 1 evőkanál kristálycukrot, és azt is megpirítom (karamellizálom). Ezután hozzáadom a zúzott fokhagymát, a többi fűszert, és fel...
2011-02-06 12:08:40
Mediterrán ízeket az asztalra!
... idézni a tengerparti nyaralások emlékét, vagy épp ráhangolódni a még előtted álló utazásra, kényeztesd az ízlelőbimbóidat mediterrán fogásokkal.
Hirdetés

Ricottás penne paradicsommal

Hozzávalók: 1 padlizsán, 1 cukkíni, 4 paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, 4 evőkanál olívaolaj, 1 ág kakukkfű, 1 dl fehérbor, 2 teáskanál kapribogyó, 400 g penne tészta, 10 dkg ...
2011-02-06 12:05:55
Paradicsomos bruscetta
... bazsalikom
fokha...
2011-02-05 18:43:53
Napi menű
... megveregetett bordaszeleteket megsózzuk, lisztbe mártjuk és forró zsírban mindkét oldalán kisütjük. Ha a zsírból kiszedtük, zsírjában megpirítjuk a vöröshagymát, melyet elkeverünk paprikával, paradicsommal. A hússzeleteket visszatesszük bele, kissé megsózzuk, 2 deci vízzel leöntjük és pároljuk. Párolás közben 60 deka vízben kimosott és kinyomkodott savanyú káposztát teszünk rá s a...
2011-02-05 07:59:07
Tüzes orsós tészta
... á...
2011-02-04 19:34:51
Partifazék
... húsát falatnyi darabokra vágjuk. A pepperonit felkarikázzuk. Felforrósítjuk a maradék olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, ezt is ...
2011-02-04 13:18:27
Vegyes grilltál mártogatóssal
... megkenjük, majd a szezámmaggal és köménnyel elkevert sóval megszórjuk. Kb. 10 percig grillezzük.

A cukkiniket hosszában felszeleteljük. Sóval, borssal megszórjuk, szárított paradicsommal, rozmaringgal vagy kakukkfűvel megrakjuk, majd felgöngyöljük. Fogvájóval megtűzzük, olajjal megkenjük, és 5-7 percig grillezzük.

A marinádhoz 6 evőkanál olívaolajat a finomra...
2011-02-04 13:17:10
Borjúhússal és paradicsommal
Borjúhússal és paradicsommal töltött padlizsán


Hozzávalók 4 személyre:

4 kicsi padlizsán
1 piros húsú paprika
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
10 dkg sampinyon
20 dkg borjúhús
1 evőkanál szárított rozmaring
4 evőkanál olívaolaj
10 dkg reszelt sajt...
2011-02-04 11:29:52
Boros gombasaláta
... leszűröm. A visszamaradt levet...
2011-02-04 11:28:27
1 2 3 .....................128 129 130 ..........192 193 ..........255 256 257 
Címkék: zúzott fokhagymát, többi fűszert, tengerparti nyaralások, ízlelőbimbóidat mediterrán, zsírból kiszedtük, hússzeleteket visszatesszük, pepperonit felkarikázzuk, maradék olajat, cukkiniket hosszában, visszamaradt levet, hagymakarikákkal, ízlelőbimbóidat, bordaszeleteket, felforrósítjuk, karamellizálom, kristálycukrot, felszeleteljük, paradicsommal, mártogatóssal, felgöngyöljük, megveregetett, hússzeleteket, visszatesszük, felkarikázzuk, ráhangolódni, paradicsomos, szorgalmától, vöröshagymát, visszamaradt, báránysültek, kinyomkodott, rozmaringgal, szezámmaggal, borjúhússal, gombasaláta, padlizsános, kakukkfűvel, megpirítjuk, tengerparti, lepényekkel, olívaolajat, vöröshagyma, fokhagymát, kemencében, pepperonit, hozzáadjuk, megpirítom, megszórjuk, grillezzük, partifazék, cukkiniket, mediterrán, paprikával, fogvájóval, paradicsom, fogásokkal, bazsalikom, kapribogyó, hozzávalók, nyaralások, elkeverünk, marinádhoz, kényeztesd, rózsaszínű, zsírjában, megsózzuk, bruscetta, teáskanál, hozzáadom, kiszedtük, padlizsán,
© 2013 TVN.HU Kft.