Belépés
Rácponty
... és a szalonnapörcöt rászórom. A halszeletek mindkét oldalát sóval, borssal fűszerezem, sűrűn beirdalom (milliméterenként mélyen bevágom), majd lisztbe mártom. A zöldpaprikát meg a paradicsomot is felszeletelem, a hagymát apróra vágom. A tejfölt összekeverem pirospaprikával és egy teáskanálnyi liszttel.

Elkészítése:
a burgonyára sorban ráfektetem a lisztes halszelet...
2011-03-06 18:29:26
Szegedi halászlé
... átpaszírozzuk.
Ezt a hallevet meghintjük a maradék pirospaprikával, felfőzzük, egy kevés szeletelt
zöldpaprikát teszünk bele, később a halszeleteket (estleg haltejet, ikrát), a paradicsomot hozzáadjuk (télen konzerv lecsót adunk) és óvatosan főzzük, nehogy a halszeletek összetörjenek.
A tálalás előtt ismét megízleljük, szükség szerint ízesíthetjük még, majd a halat ...
2011-03-06 18:26:56
Vörös boros marharagu
... bors és vörös bor szükség szerint.

A zsírban megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, beletesszük a cikkekre
vágott hagymát, a négybe vágott répát, a cikkekre vágott paradicsomot, a
fokhagymát meg a zöldpetrezselymet. Megborsozzuk, és ha a szalonna nem volt túl
sós, meg is sózzuk. Belerakjuk a nagy kockára vágott húst, és leöntjük annyi
borral, hogy e...
2011-03-06 18:15:49
Kreol csirke
... fokhagyma
kevés vágott petrezselyem és kakukkfű
5 ml száraz sherry
párolt rizs

Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon pirítsd le a finomra vágott hagymát, és add hozzá a paradicsomot, paradicsompürét, sót és cukrot. Kis lángon párold 15-20 percig. Addig süsd meg a csirke mindkét oldalát 3 percig egy másik serpenyőben. Ezután rakd bele a paradicsomos szószba...
2011-03-06 18:09:14
Töltött káposzta
... fazék
rázogatásával forgatjuk, hogy az alja ne égjen le.
Kb. 2 - 2,5 óra kell, hogy megfőjjön.
Háromnegyed ...
2011-03-06 17:53:35
Paradicsomszósszal sült
... paradicsomkonzerveket, közepes tűzön felforraljuk. Hozzáadjuk a fehérbort, a húslevest, Kislángon kb. 15 percig főzzük, közben néhányszor megkeverjük. Ezután borsozzuk, sózzuk, majd addig főzzük, míg a paradicsomot könnyen szét lehet nyomkodni, és kezdi elfőni a levét.
2. Ekkor hozzáadjuk a kakukkfüvet, a pár csepp vörösborecetet, és nagyobb lángon óvatosan (gyakori keveré...
2011-03-06 17:32:20
Rakott zöldbab.......
... héjukat, majd felkarikázzuk, a pórét is vékony szeletekre vágjuk. Vajjal kikenünk egy kisebb sütőedényt, leterítjük az alján a hagymaszeleteket, majd rétegezve rátesszük a babot és a paradicsomot, a rétegeket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemzölddel, az apróra vágott fokhagymával, a reszelt sajt felével. A tetejére tesszük a maradék sajtot és néhány vajdarabkát, majd fo...
2011-03-05 20:21:10
Szeretnél farmer lenni?
...nem,azert mert ahhoz is erteni kell.van kertunk ermelunk paprikat paradicsomot,stb..sajat reszunkre.de ennyi eleg!!...
2011-03-05 20:13:29
Mexikó villámcsirke
... csokor újhagyma
olaj

bors
morzsolt bazsalikom

Elkészítés:

A csirkemelleket megmossuk, majd kockára vágjuk. Az újhagymát és a paradicsomot megmossuk, ezután a hagymáról eltávolítjuk a zöld részt, a maradékot vékony karikára vágjuk. A paradicsomot keresztben bevágjuk, egy pillanatra forró, majd hideg vízbe tesszük, és lehú...
2011-03-05 10:08:24
x
... szárnyas fűszerrel meghintjük, és 2 dkg olívaolajon átsütjük, majd egy kis víz hozzáadásával megpároljuk.
Közben a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet, a cikkekkre vágott paradicsomot, a csíkokra szelt uborkát.
Elosztjuk rajta a csirkehúst, és leöntjük a tejszínből, ezersziget salátaöntetből és tejfölből álló öntettel, melybe belekeverjük egy kevés olívaolajat ...
2011-03-05 07:26:14
1 2 3 ...............565 566 567 571 572 ........856 857 ........1141 1142 1143 
Címkék: szalonnapörcöt rászórom, halszeletek mindkét, hagymát apróra, tejfölt összekeverem, teáskanálnyi liszttel, burgonyára sorban, lisztes halszelet, hallevet meghintjük, maradék pirospaprikával, kevés szeletelt, paradicsomot hozzáadjuk, halszeletek összetörjenek, tálalás előtt, zsírban megpirítjuk, kockára vágott, négybe vágott, cikkekre vágott, nagy kockára, nagyobb serpenyőben, finomra vágott, csirke mindkét, másik serpenyőben, paradicsomos szószba, paradicsomot könnyen, kisebb sütőedényt, rétegeket sózzuk, apróra vágott, reszelt sajt, tetejére tesszük, maradék sajtot, csirkemelleket megmossuk, paradicsomot megmossuk, hagymáról eltávolítjuk, zöld részt, maradékot vékony, paradicsomot keresztben, pillanatra forró, tányérok aljára, cikkekkre vágott, csíkokra szelt, kevés olívaolajat, milliméterenként, hagymaszeleteket, pirospaprikával, paradicsompürét, salátaöntetből, szalonnapörcöt, vörösborecetet, csirkemelleket, hozzáadásával, átpaszírozzuk, felkarikázzuk, összetörjenek, salátalevelet, halszeleteket,
© 2013 TVN.HU Kft.