Belépés
Ellenzék: ki kell hirdetni a klímavészhelyzetet
...
Csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón ellenzéki politikusok arra reagáltak, hogy kedden a parlament tárgysorozatba vette a klímavészhelyzet kihirdetéséről, illetve az éghajlatváltozáshoz kapcsolódó teendőkről szóló, ellenzéki javaslatokat.
Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke emlékeztetett, hogy frakciója május elején nyújtotta be a parlamentnek a klímavészhelyzet kih...
2019-12-05 14:22:23
Fidesz: a szocialisták már egy éve is hazudtak a munka törvénykönyvéről, és csak politikai kampányakciókhoz has
...
Az MSZP azt állította, hogy a keddi parlamenti szavazáson a fideszes képviselők az oligarchák, a multinacionális cégekés a nagytőke pártjára álltak, amikor nem támogatták a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe iktatását.
A Fidesz erre reagálva közleményében azt írta: azok beszélnek már megint a munkavállalókról, akik kormányzásuk alatt egymillió magyar embert tettek...
2019-12-03 16:01:38
MSZP: a Fidesz a nagytőke oldalára állt
...
Korózs Lajos egy budapesti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a parlament keddi ülésén hosszasan érvelt az úgynevezett "rabszolgatörvény" eltörlése és a rendezett munkaügyi kapcsolatok törvénybe foglalása mellett, de a fideszes többség elutasította az indítványait.
A kormánypárti politikusok háromszor tagadták meg a munkavállalókat - jelentette ki. Először, amikor kih...
2019-12-03 14:11:31
Illegális bevándorlás - Német bíróság: nem törvényellenes "a migráció öl" választási szlogen
... giesseni közigazgatási bíróság döntése szerint Ranstadt település önkormányzata nem szólíthatta volna fel a Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) Hessen tartományi szervezetét a májusi európai parlamenti (EP-) választást felvezető kampány idején, hogy távolítsa el az "állítsuk meg az invázió: a migráció öl" feliratú választási plakátokat.
Az ügyben eljáró bíró indoklása a zsidók...
2019-12-02 15:32:00
Halász: Soros befolyásolási szándékával kapcsolatban a sajtóban megjelent információkkal ellentétes tájékoztatá
... Olivér ellen. A hírek szerint Soros György személyesen, valamint a hálózata és a médiája által is mindent megtett, hogy "megfúrja a magyar biztost" - fűzte hozzá.
Szerdán az Európai Parlament megszavazta az új összetételű, Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottságot, amelyben a magyar Várhelyi Olivér a bővítési és szomszédságpolitikai tárcáért lesz felelős.
Halász J...
2019-11-29 15:28:53
Az EP jogállamisági vizsgálatot indít a máltai újságírónő meggyilkolásával összefüggésben
... gazdasági miniszter azt közölte, hogy felfüggeszti kormányzati tevékenységét.
Sven Giegold elmondta, a szigetország igazságszolgáltatása függetlenségét érintő aggodalmak miatt az uniós parlamenti vizsgálóbizottság célja, hogy a máltai miniszterelnökhöz fűződő minden lehetséges kapcsolatot feltérképezzen, aki hosszú ideig védelmet nyújtott az érintett három miniszternek.
...
2019-11-28 21:58:57
Az ukrán legfelsőbb bíróság ítélete szerint törvényes volt Szaakasvili kitoloncolása Ukrajnából
... élt.
Idén május végén azonban - hivatalba lépése után - Volodimi...
2019-11-20 13:31:45
A CDU szerint vissza kell szorítani a fejkendőviselést a németországi muszlim kislányok körében
... CDU-t.
A párt országos választói támogatottsága továbbra is 30 százalék alatt van - a legutóbbi felmérések szerint a 25 és 29,5 százalék közötti sávban mozog -, elmarad a 2017-es szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson szerzett, igen gyenge eredménynek számító 32,9 százaléktól.
Az egyre hosszabb támogatottsági hullámvölgy és az új pártelnök iránti választói rokons...
2019-11-19 14:42:22
Török puccskísérlet - Több mint 130 ember ellen adtak ki elfogatóparancsot gülenizmus gyanújával
... Isztambulban pedig lezárták az első Boszporusz-hidat. A puccsisták lánctalpas harci járművekkel törtek ki a laktanyákból, majd vadászrepülőik és helikoptereik légicsapásokat mértek a parlamentre és az országos rendőr-főkapitányság székházára. Recep Tayyip Erdogan török elnök az utcára szólította a lakosságot, amely végül megakadályozta az államcsínyt. Hivatalos összesítések alapjá...
2019-11-19 08:31:17
Mateusz Morawiecki ismertette az új lengyel kormány összetételét
... egyebek között az uniós források felhasználásában illetékes alapkezelő minisztérium is.
Morawiecki - aki a választások előtt is irányította a lengyel kormány munkáját - formálisan a parlament keddi alakuló ülésén lemond. Andrzej Duda államfő ezt követően megbízza őt az új, rövid időn belül beiktatandó kormány hivatalos összeállításával. Nemhivatalos értesülések szerint Morawi...
2019-11-08 21:02:39
1 2 3 ..................114 115 .........171 172 .........227 228 229 
Címkék: Mateusz Morawiecki, Csütörtökön Budapesten, Schmuck Erzsébet, Korózs Lajos, Német Nemzeti-demokrata Párt, Soros György, Európai Parlament, Európai Bizottságot, Várhelyi Olivér, Halász, Sven Giegold, Recep Tayyip Erdogan, Andrzej Duda, munka törvénykönyvéről, nagytőke oldalára, sajtóban megjelent, máltai újságírónő, ukrán legfelsőbb, németországi muszlim, parlament tárgysorozatba, klímavészhelyzet kihirdetéséről, keddi parlamenti, fideszes képviselők, multinacionális cégekés, nagytőke pártjára, rendezett munkaügyi, budapesti sajtótájékoztatón, parlament keddi, fideszes többség, kormánypárti politikusok, májusi európai, ügyben eljáró, hírek szerint, médiája által, magyar biztost, magyar Várhelyi, uniós parlamenti, máltai miniszterelnökhöz, érintett három, párt országos, legutóbbi felmérések, 2017-es szövetségi, egyre hosszabb, első Boszporusz-hidat, puccsisták lánctalpas, utcára szólította, uniós források, választások előtt, lengyel kormány, fejkendőviselést, klímavészhelyzet, meggyilkolásával,
© 2013 TVN.HU Kft.