Belépés
Képes idézetek
... biztosítani - olvasható a határozatban.

Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk...
2018-11-12 08:44:08
Kenőpénz elfogadásával gyanúsítja a román korrupcióellenes ügyészség Calin Popescu Tariceanu szenátusi elnököt
... bűnpártolás vádjával állította bíróság elé a DNA egy másik ügyben, de májusban első fokon felmentette a bíróság.
Romániában a vádhatóság csak akkor indíthat bűnvádi vizsgálatot egy parlamenti mandátummal rendelkező - tisztségben lévő vagy volt - kormánytag ellen, ha ahhoz a parlament érintett kamarája hozzájárul.
Csütörtökön Claudiu Manda szenátusi alelnök megerősítette:...
2018-11-08 11:51:34
Orbán: Európa a nemzetek Európája lesz vagy nem lesz
... Magyarországra. "Egy olyan embert tisztelünk benned, aki tudja, mikor van ideje a vitának, és mikor van ideje az egységnek" - mondta a bajor politikushoz fordulva, aki az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és indul a néppárt csúcsjelölti tisztségéért. Rajta kívül Alexander Stubb volt finn kormányfő szeretne csúcsjelölt lenni. A kongresszus csütörtökön dönt a csúcsj...
2018-11-08 11:31:32
Kövér László: Magyarország stabil régiós partnerként tekint Ecuadorra
... is kiemelt jelentőséget tulajdonít a latin-amerikai kapcsolatainak. Tanúbizonysága ennek, hogy megalakítottuk a magyar-latin-amerikai baráti tagozatot. Külön öröm számomra, hogy ez a parlamenti család ma értékes taggal bővül, hiszen megalakul az ecuadori parlament magyar baráti tagozata" - mondta Kövér László.
A magyar parlamenti elnök és kísérete dél-amerikai körútjának máso...
2018-11-08 07:50:53
Médiaértesülés: újabb bűnvádi vizsgálatot indítanának Calin Popescu Tariceanu román szenátusi elnök ellen
... bizonyos ügyek részleteit, az ügyészség nem állíthatja be többé bűnösként a gyanúsítottakat a jogerős ítélet előtt.
Rom...
2018-11-07 20:45:58
Novák: bekerült a családközpontú politikák jelentősége az EPP határozatába
... jelölt, Manfred Weber nyeri el a néppárt csúcsjelölti tisztségét a kongresszuson. Ő az a jelölt, aki alkalmas arra, hogy csúcsjelöltként induljon az EPP színeiben (a jövő tavaszi európai parlamenti választásokon) - jelentette ki.
Az államtitkár azt mondta: mindenkinek az az érdeke, hogy jelentősen változzon meg az európai legfelső vezetés, "végre legyen az Európai Bizottságna...
2018-11-07 19:16:27
Orbán-Plenkovic találkozó: szoros együttműködésre van szükség az Európai Néppárton belül
...
Az Európai Néppárt (EPP) kongresszusának helyszínén lezajlott egyeztetésen áttekintették a magyar-horvát gazdasági és politikai kapcsolatok aktuális kérdéseit, majd tárgyaltak a jövő májusi európai parlamenti választási felkészülésről is.
Ennek kapcsán elhangzott: a sikerhez az Európai Néppárton belüli lehető legszorosabb együttműködésre van szükség....
2018-11-07 16:21:52
Német lap: Horst Seehofer rövidesen lemond a CSU elnöki tisztségéről
... egy másik CSU-s politikust megtenni szövetségi belügyminiszternek.
A CSU következő elnöke vagy Markus Söder bajor miniszterelnök, vagy Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője lehet, a tisztség betöltéséről egy rendkívüli kongresszuson döntenek majd. Söder jobb esélyekkel indul, mint Weber - írta a Die Zeit.
A CSU az október közepén tartott ba...
2018-11-07 16:21:38
Salvini: az olasz kormány nem bukik meg
... írta, Luigi di Maio folyamatosan panaszkodik szövetségesére. Belefáradtam - idézte Luigi Di Maiót a Corriere, amely szerint nem kizárt, hogy az M5S-Liga kormány már a májusi Európai Parlamenti (EP-) választásokig se tart ki. Liga-bel források nem zárják ki, hogy már márciusban választások lesznek.
Közvetíteni szokás szerint Giuseppe Conte miniszterelnök próbál, aki szerda dél...
2018-11-07 15:11:33
CDU-tisztújítás - Elnökjelölt: Németország csak Európával együtt tud gondoskodni biztonságáról
... elnökként azt támogatná, ha Jens Spahn továbbra is az elnökség tagjaként és a szövetségi kormány egészségügyi minisztereként dolgozna, a politikába csaknem tíz év szünet után visszatérő volt parlamenti (Bundestag-) frakcióvezető, Friedrich Merz pedig a párt javára hasznosítaná tudását, különösen az adópolitika területén.
Utalva arra, hogy Friedrich Merz vetette fel elsőként -...
2018-11-07 14:21:42
1 2 3 ................1801 1802 .........2702 2703 .........3602 3603 3604 
Címkék: Calin Popescu Tariceanu, Kövér László, Európai Néppárton, Horst Seehofer, Csütörtökön Claudiu Manda, Európai Néppárt, Alexander Stubb, Manfred Weber, Európai Bizottságna, Markus Söder, Luigi Di Maiót, Európai Parlamenti, Giuseppe Conte, Jens Spahn, Friedrich Merz, román korrupcióellenes, nemzetek Európája, családközpontú politikák, olasz kormány, 2018-as parlamenti, nagy kérdés, másik ügyben, vádhatóság csak, parlamenti mandátummal, parlament érintett, olyan embert, bajor politikushoz, néppárt csúcsjelölti, kongresszus csütörtökön, latin-amerikai kapcsolatainak, parlamenti család, ecuadori parlament, magyar parlamenti, jogerős ítélet, jövő tavaszi, európai legfelső, magyar-horvát gazdasági, jövő májusi, másik CSU-s, tisztség betöltéséről, rendkívüli kongresszuson, október közepén, májusi Európai, elnökség tagjaként, szövetségi kormány, politikába csaknem, párt javára, adópolitika területén, korrupcióellenes, gyanúsítottakat, frakcióvezetője, együttműködésre, csúcsjelöltként, kongresszusának,
© 2013 TVN.HU Kft.