Belépés
A kormánypárt elleni politikai hadüzenettel mozgósít a népszavazásra és EP-választásra a román államfő
... jobboldali elnök.
Iohannis szerint a május 26-i kettős voksolás egy hosszabb politikai folyamat kezdete lehet, amely ősszel az elnökválasztással, jövőre pedig a helyhatósági és parlamenti választásokkal folytatódik és amelyen a román választók nyilvánvalóvá tehetik, hogy nem értenek egyet a PSD politikájával.
Az államfő elmondta: arra számít, hogy a PSD bojkottálni fogja...
2019-04-25 19:29:33
Az ukrán parlament elfogadta a sokat vitatott nyelvtörvényt
... büntetésekkel, "a bürokratikus eljárások tovább bonyolításával, hivatalnokok számának növelésével, a csökkentés helyett".
Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnök a nyelvtörvény parlamenti elfogadása után köszönetet mondott Ukrajna oroszajkú állampolgárainak, amiért megértéssel állnak hozzá az ukrán nyelv támogatásának szükségességéhez, és ígéretet tett arra, hogy tisztel...
2019-04-25 16:29:57
Németh Zsolt: szoros baráti kapcsolatot ápol Bulgária és Magyarország
... ország a kereszténység védelmében és egy új közép-európai együttműködés kialakítása érdekében - hangsúlyozta Német Zsolt. Hozzátette, hogy a várnai csata 575. évfordulójára rendezett parlamenti konferencia alkalmából látogatott Magyarországra a bolgár miniszterelnök-helyettes.
A külügyi bizottság elnöke kifejtette: Magyarország és Bulgária részt vállal a közép-európai Három T...
2019-04-25 16:19:34
Brexit - London nem engedélyezi az újabb skót függetlenségi népszavazást
... engedélyezésére.
David Lidington nyilatkozatának előzményeként Nicola Sturgeon skót miniszterelnök szerdán, az edinburghi parlament ülésén közölte, hogy még a következő skóciai parlamenti választások előtt, vagyis 2021-ig ismét népszavazást kell tartani a skót függetlenségről, ha Skóciát akarata ellenére kiléptetik az Európai Unióból.
A skót kormányfő ezzel arra utalt, h...
2019-04-25 15:49:09
Porosenko ígéretet tett a kisebbségi jogok tiszteletben tartására a nyelvtörvény elfogadása után
... törvény szövege szavai szerint "harmonikus és kiegyensúlyozott" lett.
Azt állította, hogy szándékosan nem a választási kampány idején fogadták el. Ezzel szemben a mögötte álló parlamenti frakció korábban folyamatosan sürgette az előterjesztés tárgyalásának lezárását még az elnökválasztások vége előtt.
Megerősítette, hogy amint megkapja, aláírja a törvényt.
Közben N...
2019-04-25 15:39:04
Varga Mihály: a visegrádi országok és Japán közti együttműködés erősítése a V4-ek stabilitását és súlyát is növ
... bővítésének módjai, azon belül a kutatás és az innováció nyújtotta lehetőségek kerültek terítékre. Szó esett az Európai Unió jövőjével kapcsolatos kérdésekről, a migrációról, az európai parlamenti választásokról, valamint egyes globális kihívásokra adható válaszokról is.
Varga Mihály a találkozó után a magyar közmédiának nyilatkozva rámutatott: Magyarország és a visegrádi ors...
2019-04-25 15:09:07
Hárompilléres lakhatás-támogatási programot készített a Jobbik
... valamelyest szkanderoznak egymással".
Pártja támogatottságáról szólva kérdésr...
2019-04-25 14:49:07
AM-államtitkár: cél a gyepgazdálkodás intenzívvé tétele
... összhangját. A...
2019-04-25 13:49:09
Eurobarometer: történelmi csúcson az Európai Unió támogatottsága a tagállamokban
... ráadásul úgy érzi, hogy összességében sem az EU-ban, sem pedig a hazájában nem a jó irányba haladnak a dolgok.
A válaszadóknak mindössze egyharmada tudja, hogy májusban európai parlamenti választások lesznek, a pontos dátummal 5 százalék van tisztában. Nagyjából 35 százalék biztosan elmegy szavazni, 32 százalék még nem döntött.
Az európaiak szerint mindenekelőtt a gazdas...
2019-04-25 12:29:42
EP-választás - MSZP-Párbeszéd: le kell állítani a kilakoltatásokat
... nyilvánítását és azt mondta, az Orbán-kormányt terheli "ez az egész súlyos történet".
Azt is firtatta, milyen morálra vall az, hogy Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz európai parlamenti (EP-) listavezetőjének ügyvédi irodája védi a bankokat a hitelkárosultakkal szemben.
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közölte, üzeni a kormánynak, nem azok a...
2019-04-25 11:59:24
1 2 3 ..................1854 1855 .........2781 2782 ..........3707 3708 3709 
Címkék: Németh Zsolt, Varga Mihály, Európai Unió, Petro Porosenko, Német Zsolt, Három, David Lidington, Nicola Sturgeon, Európai Unióból, Közben, Trócsányi László, Szél Bernadett, kormánypárt elleni, román államfő, ukrán parlament, sokat vitatott, újabb skót, kisebbségi jogok, nyelvtörvény elfogadása, visegrádi országok, gyepgazdálkodás intenzívvé, május 26-i, hosszabb politikai, román választók, államfő elmondta, bürokratikus eljárások, csökkentés helyett, nyelvtörvény parlamenti, ukrán nyelv, kereszténység védelmében, várnai csata, külügyi bizottság, közép-európai Három, edinburghi parlament, következő skóciai, skót függetlenségről, skót kormányfő, választási kampány, mögötte álló, előterjesztés tárgyalásának, elnökválasztások vége, innováció nyújtotta, európai parlamenti, találkozó után, magyar közmédiának, válaszadóknak mindössze, pontos dátummal, európaiak szerint, egész súlyos, szükségességéhez, elnökválasztások, kilakoltatásokat, állampolgárainak, kiegyensúlyozott, listavezetőjének, gyepgazdálkodás,
© 2013 TVN.HU Kft.