Belépés
Magyar Ügyvédi Kamara: aggályos minden megnyilvánulás, amely az ügyvédséget feladatainak teljesítése miatt éri
... több nyilatkozat is megjelent, amely támadta a magyar ügyvédséget, a kamarát és tisztségviselőit.
A kamara elnökségének hétvégén tartott országos vezetői értekezletén elfogadott állásfoglalás szerint "az ügyvédség joga és kötelessége minden törvényes eszközzel fellépni a szabadon kifejthető képviseleti tevékenység, a tisztességes eljáráshoz való jog, az ügyfélegyenlőség, vala...
2011-06-27 16:08:38
Dzurinda: a Velencei Bizottság állásfoglalása figyelmeztetés Magyarországnak
... rendszer, a Magyar Köztársaság polgárainak passzív és aktív választójoga. És rendkívül fontos, milyen lesz a gyakorlati alkalmazás."
A miniszter megjegyezte: a Velencei Bizottság állásfoglalása nagyon kellemetlen Magyarország számára, s nem szabadna, hogy hidegen hagyja politikai vezetőit.
Ugyanakkor az állásfoglalás bizonyítéka annak is - vélekedett Dzurinda -, hogy a ...
2011-06-22 12:26:24
Répás: visszalépés a szlovák kisebbségi nyelvtörvény módosítása
... leghelyesebb diplomáciai lépés. Ezt az utóbbi álláspontját osztotta Szili Katalin is.
Révész Máriusz (Fidesz) azt javasolta, hogy akár még a nyári szünet előtt szülessen parlamenti állásfoglalás, amely mögé meg kellene próbálni teljes konszenzust állítani.
A 150 tagú szlovák parlamentben a május 25-i szavazáskor 78 képviselő támogatta a kisebbségi nyelvhasználati törvé...
2011-06-15 12:01:39
Az LMP Pokol Béla és Balsai István alkotmánybíróvá jelölését is elfogadhatatlanak tartja
...
A frakcióvezető Pokol Béla esetében hangsúlyozta, hogy korábban, parlamenti képviselőként illetve jogtudósként tett állásfoglalásai is megkérdőjelezték az Alkotmánybíróság jogfejlesztő tevékenységét illetve a testület létjogosultságát. Hozzátette, hogy a jelöltnek "finoman szólva is kevés" gyakorlati jogi tapasztalata van.
Pokol Béla és Balsai István esetében egyaránt ki...
2011-06-14 15:36:24
Egyenes beszéd
... élethelyzetének a javítását segítette volna elő, vagy szolgálta volna. Az Országos Cigány Önkormányzat volt elnökének véleményét, és a roma integrációs főosztályvezető" kincstári állásfoglalását" Hidvégi-B. Attila jegyezte le. (RomNet, 2005. október 7.)

Műsorvezető: - Farkas Flórián országgyűlési képviselő a Fidesz képviseletében a vendégem, mellette pedig Ürmös Andor ...
2011-05-25 03:35:57
Vagyon-megkaparintás FIDESZ-
... látta megalapozottnak, mert nem tetszenek neki a könyveim. Igaz, hogy ennek az alaknak nincs ízlése, sem átlagosnál magasabb műveltsége, még jogi szakvizsgája sincs. Irodalmi téren állásfoglalása arra szűkül, hogy olyan történelmi könyvet, amely nem őt és a FIDESZ Pártot dicsőíti, nem az ő és a FIDESZ Párt érdekeit szolgálja, ki kell vonni a forgalomból a könyv szerzőjével együtt....
2011-05-19 07:25:04
Rasszista állam szövetségesei
Akarunk egy rasszista állam szövetségesei lenni?

2010. november 9. gaudi.jobbik.hu

"Az Országgyűlés ma szavazott az EU és Izrael Állam közötti társulás létrehozásáról szóló euro-mediterrán megállapodásról. A parlamenti pártok közül egyedül a Jobbiknak tűnt fel, hogy hazánk és az Unió egy rasszista állammal készül szövetkezni. Orbán Viktor éppen beért az ülé...
2011-05-17 07:14:44
Az SZDSZ leváltja a kormányt?
... sajtótájékoztatón.

Mint mondta, a körülbelül két hete elfogadott liberális együttműködési nyilatkozat, amelyet számos közéleti szereplő is aláírt, "a szétszórt liberális erők" közös állásfoglalása, amely kifejezésre juttatja elkötelezettségüket ezen értékek (nincsenek ilyen étékek a-szerk.) és célok iránt.

Utalt arra, hogy Zuglóban május 29-én önkormányza...
2011-05-14 15:27:44
A cigányokról másképpen!
... Egy 2008-as vizsgálatban az úgynevezett "cigánybűnözést" már a megkérdezettek 91 % tartotta létező jelenségnek. (Valószínű, tapasztalati úton nőtt az eredmény! BG)

Állásfoglalás részlet a magyarországi bűnözési helyzetről, az elkövetők etnikai hovatartozásának nyilvántartásáról

Magyarországon a bűnügyi statisztika legutóbb a szocializmus idején, 1971 és...
2011-05-13 07:43:29
A polgárháború-előkészítés vég
... 2008-as vizsgálatban az úgynevezett “cigánybűnözést" már a megkérdezettek 91 %-a tartotta létező jelenségnek. (Valószínű, tapasztalati úton nőtt az eredmény!BG)

Állásfoglalás részlet a magyarországi bűnözési helyzetről, az elkövetők etnikai hovatartozásának nyilvántartásáról

Magyarországon a bűnügyi statisztika legutóbb a szocializmus idején, 1971...
2011-05-02 08:48:06
1 2 3 ............42 43 ......63 64 65 ......83 84 85 
Címkék: Magyar Ügyvédi Kamara, Velencei Bizottság, Pokol Béla, Balsai István, Vagyon-megkaparintás FIDESZ-, Magyar Köztársaság, Szili Katalin, Révész Máriusz, Országos Cigány Önkormányzat, Farkas Flórián, Ürmös Andor, FIDESZ Pártot, FIDESZ Párt, Izrael Állam, Orbán Viktor, ügyvédséget feladatainak, szlovák kisebbségi, cigányokról másképpen, magyar ügyvédséget, kamara elnökségének, ügyvédség joga, szabadon kifejthető, tisztességes eljáráshoz, gyakorlati alkalmazás, miniszter megjegyezte, állásfoglalás bizonyítéka, utóbbi álláspontját, nyári szünet, május 25-i, kisebbségi nyelvhasználati, frakcióvezető Pokol, testület létjogosultságát, javítását segítette, roma integrációs, alaknak nincs, könyv szerzőjével, rasszista állam, parlamenti pártok, rasszista állammal, szétszórt liberális, 2008-as vizsgálatban, úgynevezett &#8221, magyarországi bűnözési, elkövetők etnikai, bűnügyi statisztika, szocializmus idején, úgynevezett &#8220, alkotmánybíróság, megkérdőjelezték, ügyfélegyenlőség, tisztségviselőit,
© 2013 TVN.HU Kft.