Belépés
Krónika 8. rész (bizottsági jelentések)
... h...
2020-05-04 18:42:30
Harminc éve szabadon/Krónika (ünnepi ülés)
...
Kövér: emlékezni és emlékeztetni a jövő felé fennálló adósság
Emlékezni és emlékeztetni a jövő felé fennálló adósság, melynek lerovását elmulasztva "könnyen kiszolgáltatott helyzetbe taszíthatjuk az utánunk következőket" - mondta a házelnök.
Kövér László úgy fogalmazott: az emlékezés a történelem által hitelesített mérce igénybevételét is jelenti, mellyel "megmérhet...
2020-05-02 13:11:31
Krónika 1. rész (nemzetközi polgári repülés, Budapest-Belgrád vasútvonal)
... reggel 9 órakor nyitotta meg az ülésnapot, a koronavírus-járványra tekintettel arra kérve a képviselőket, hogy az egyes előterjesztések tárgyalása alatt csak azok tartózkodjanak az ülésteremben, akik rövidesen hozzá kívánnak szólni a vitához.

Vita a nemzetközi polgári repülésről szóló egyezmény módosításáról
A kormány nevében az Innovációs és Technológiai Miniszt...
2020-04-08 11:41:39
Krónika 4. rész (napirend előtt: koronavírus, bizottsági jelentés: PPKE-költözés)
... vezető Lezsák Sándor arra kérte a képviselőket, hogy az ülésnap vitái alatt tartsanak megfelelő távolságot egymástól és kizárólag a soron következő három felszólaló tartózkodjon az ülésteremben.
Fővárosi kampuszba költözik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai része
Az első napirendi pontban arról a kormányzati előterjesztésről nyílt másodjára vita, amely a Páz...
2020-03-30 14:22:58
Koronavírus - Spanyolországban több mint 2500 új fertőzöttet szűrtek ki egy nap alatt
... megtartását is elhalasztják, egyelőre nem tudni mikorra.
A spanyol parlament alsóháza rendkívüli ülésnapot tart, ahol Pedro Sáchez spanyol miniszterelnök a szinte teljesen üres ülésteremben 23 képviselő és öt miniszter előtt számol be a járvány alakulásáról és a kormány eddigi intézkedéseiről. Az egyes frakciókat képviselő felszólalók között a pulpitust fertőtlenítik.
Pe...
2020-03-18 13:21:45
Menesztette a főügyészt az ukrán parlament
...
A tisztségviselő ellen benyújtott bizalmatlansági indítványt a 450 fős törvényhozás 263 tagja szavazta meg. A határozathozatalkor 376 képviselő tartózkodott az ülésteremben.
A főügyész leváltása ellen csak Szvjatoszlav Vakarcsuk énekes Hang pártjának képviselőcsoportja szavazott, a Petro Porosenko volt elnök mögötti Szolidaritás és a Julija Timosenko volt kormányfő irány...
2020-03-05 21:42:44
Krónika 5. rész (kérdések, azonnali kérdések)
... beruházásokat hajtanak végre a Lakitelek Népfőiskolán. Az Országgyűlés alelnöke az elmúlt években közel 35 milliárd forintot kapott az adófizetők pénzéből erre a projektre - fogalmazott. Az ülésteremben tartózkodó többi képviselő reakcióira válaszul szavait azzal folytatta, hogy a Jobbik mindig kiállt a népfőiskolai gondolat mellett, mert "nekünk, ellentétben a bekiabáló hazaáruló...
2019-11-25 15:32:21
Kocsis: Tordai Bence "parlamenti főtevékenysége a provokáció"
...
Kocsis Máté csütörtökön a Facebook-oldalán azt közölte, hogy az ellenzéki képviselő az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol provokál, és sértő, gyalázkodó félmondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.
Szerdán ezekből a megjegyzésekből a frakcióvezető nyilvánosságra hozott néhányat, de - mint írta - sok van még, szi...
2019-11-21 08:51:03
Krónika 17. rész (Országgyűlés működése, házszabály)
... (LMP) kijelentette, a javaslat akkor lenne pontos, ha társulna hozzá egy etikai kódex, amiben megneveznék, hogy melyek azok a szavak és kijelentések, amelyek nem hangozhatnak el az ülésteremben. Megjegyezte, attól tart, hogy olyan megszólalásokért is ki fognak tiltani képviselőket, amelyek nem feltétlenül obszcénak.
A vitában többször szót kérő Bősz Anett (független) egyik fe...
2019-11-21 07:10:50
A Salvini-féle migrációs törvények módosítását jelentette be az olasz belügyminiszter
... biztonsági intézkedések helyett Luciana Lamorgese "bizonytalanságot teremtő, NGO-barát" rendelkezéseket akar bevezetni.
"Ké...
2019-11-20 23:33:11
1 2 3 ..13 14 ..20 21 ..26 27 28 
Címkék: Tordai Bence, Kövér László, Technológiai Miniszt, Lezsák Sándor, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Pedro Sáchez, Szvjatoszlav Vakarcsuk, Petro Porosenko, Julija Timosenko, Lakitelek Népfőiskolán, Kocsis Máté, Bősz Anett, Luciana Lamorgese, ukrán parlament, olasz belügyminiszter, jövő felé, utánunk következőket, történelem által, egyes előterjesztések, nemzetközi polgári, kormány nevében, ülésnap vitái, soron következő, első napirendi, kormányzati előterjesztésről, spanyol parlament, szinte teljesen, járvány alakulásáról, kormány eddigi, egyes frakciókat, pulpitust fertőtlenítik, tisztségviselő ellen, főügyész leváltása, elmúlt években, adófizetők pénzéből, ülésteremben tartózkodó, népfőiskolai gondolat, bekiabáló hazaáruló, ellenzéki képviselő, kormánypárti képviselőket, frakcióvezető nyilvánosságra, javaslat akkor, etikai kódex, vitában többször, spanyolországban, bizonytalanságot, megszólalásokért, előterjesztésről, belügyminiszter, bizalmatlansági, megjegyzésekből, kiszolgáltatott, megjegyzésekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.