Belépés
Alkotmánybírósághoz fordul a parlamenti ellenzék a munka törvénykönyvének módosítása miatt
... eljuttatott közleményben úgy reagált, a munka törvénykönyve módosítása csak ürügy a...
2019-01-14 17:53:04
MSZP-Párbeszéd: mondja fel a kormány az EBRD-vel kötött megállapodást!
... ítéleteikben. Arra szólított fel, hogy a bíróságok az európai és a magyar jogelveknek megfelelő ítéletekben rendezzék a devizahitelesek problémáit.
Kérdésre válaszolva az európai parlamenti (EP-) választásokról Szakács László közölte, az ellenzéki pártok közösen mozgósítanak a választáson történő részvételre. Jó lenne a közös lista is, de ott még nem tartanak - közölte.
...
2019-01-11 12:11:34
Külföldi sajtó Magyarországról - Politico
... budai Várba költözéséről, ugyanakkor a kedvező gazdasági növekedési és munkanélküliségi adatokról is.
A Politico előrejelzései szerint a Magyarország számára fenntartott 21 európai parlamenti képviselői helyből a Fidesz 13-14-et szerezhet meg, a Jobbik és az MSZP hármat-hármat, a Demokratikus Koalíció pedig egyet.
A közeljövőben hasonló különkiadás fog készülni tizennégy...
2019-01-09 14:03:07
EP-választás - Kocsis Máté: a közös ellenzéki lista egy Soros-lista lesz
... cikkét kommentálta, amely a közös listáról írt "Bejelentették a sorosista tüntetésen: Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP közös lista lesz a májusi EP-választáson" címmel.
Szombaton a parlamenti ellenzéki pártok, szakszervezetek és civilek közös kormányellenes tüntetésén Tóth Bertalan, az MSZP elnöke kijelentette, hogy létrejött az egység a Parlamentben és az utcákon, ezért eg...
2019-01-06 15:50:54
Újabb tiltakozásokra szólítottak föl az ellenzéki pártok és a szakszervezetek
... Gergely, a Párbeszéd társelnöke kijelentette: a kormány nem tudja alkalmazni a diktatúrák eszközét, az oszd meg és uralkodj elvét a tüntetőkkel szemben.
Szél Bernadett független parlamenti képviselő úgy fogalmazott: a világ nem lehet a populistáké és Magyarország nem lehet Orbán Viktoré.
Hadházy Ákos, aki szintén független képviselő, egyebek mellett azt emelte ki, hogy ...
2019-01-05 19:04:33
A kormány ellen tüntetnek Budapesten, a Kossuth térre vonulnak
... a Jobbik, az LMP és a DK pártzászlói, valamint roma és árpádsávos lobogók láthatók.
A ...
2019-01-05 15:11:28
A munka törvénykönyvének módosítása ellen tüntettek Pécsen és Szombathelyen
... eseményen elhangzott, hogy a jelöltet az MSZP, a DK és a Momentum támogatja.
A szombathelyi demonstrációt az Éljen Szombathely! Egyesület, a V. mint Vas civil szerveződés, valamint parlamenti és parlamenten kívüli ellenzéki pártok szervezték, a megmozduláshoz csatlakozott Vasas Szakszervezetek Országos Szövetsége.
Szakadó hóesésben, egymást követték a szónokok a Derkovit...
2019-01-05 12:03:46
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... tanácskozáson így csak a napirend előtti felszólalások hangozhattak el, amelyekre a kormány nem is reagált. Az ellenzék eredetileg tárgyalni szeretett volna a tavaly december 12-én lezajlott parlamenti szavazásról, továbbá a december 16-17-én, a köztelevízió székházánál történtekről.
Az elsőként felszólalásra jelentkező Jakab Péter, a Jobbik képviselője úgy fogalmazott, a kor...
2019-01-03 14:53:13
Gulyás: a balliberális oldal felelőssége, hogy megjelent az erőszak a parlamentben
... kormánypártoknak.
Gulyás Gergely szerint általánosságban a magyar közélet viszonyainak eldurvulásában mindenkinek van felelőssége, és nincs joguk Áder János köztársasági elnök azon intését vitatni, hogy a parlamenti erőviszonyok számosságából adódóan a mindenkori kormánypártok felelőssége meghatározó. Abban azonban a balliberális oldalt és holdudvart kizárólagos felelősség te...
2018-12-28 16:10:44
Pásztor István: többnyire sikeres volt az idei esztendő
... jóslásokba Pásztor István, kijelentette azonban, hogy 2019-ben is sok harc és nagy mennyiségű munka lesz. "Egy választás biztosan lesz a következő évben, mégpedig májusban az európai parlamenti választás, ahol először nyílik lehetőségünk arra, hogy levélszavazatok útján beleszóljunk a választás végkifejletébe" - hívta fel a figyelmet a VMSZ elnöke. Rámutatott, hogy pártja nemcsak ...
2018-12-28 16:00:24
1 2 3 .................110 111 .........166 167 .........220 221 222 
Címkék: Kocsis Máté, Pásztor István, Szakács László, Demokratikus Koalíció, Tóth Bertalan, Szél Bernadett, Orbán Viktoré, Hadházy Ákos, Éljen Szombathely, Vasas Szakszervezetek Országos Szövetsége, Jakab Péter, Gulyás Gergely, Áder János, parlamenti ellenzék, munka törvénykönyvének, közös ellenzéki, ellenzéki pártok, kormány ellen, rendkívüli ülés, balliberális oldal, idei esztendő, munka törvénykönyve, magyar jogelveknek, devizahitelesek problémáit, európai parlamenti, választáson történő, közös lista, kedvező gazdasági, közeljövőben hasonló, közös listáról, sorosista tüntetésen, májusi EP-választáson, parlamenti ellenzéki, diktatúrák eszközét, tüntetőkkel szemben, szombathelyi demonstrációt, megmozduláshoz csatlakozott, napirend előtti, ellenzék eredetileg, tavaly december, december 16-17-én, köztelevízió székházánál, elsőként felszólalásra, magyar közélet, parlamenti erőviszonyok, mindenkori kormánypártok, balliberális oldalt, választás biztosan, következő évben, választás végkifejletébe,
© 2013 TVN.HU Kft.