Belépés
Koronavírus - Iohannis közvetve az RMDSZ-t is vádolta az egészségügyi válság kiprovokálásával
...
A PNL éléről államfővé választott Iohannis csütörtöki sajtónyilatkozatában azzal vádolta a PSD körül kialakult parlamenti többséget, hogy három hétig "példátlan cinizmussal" eszköztelenül hagyta a kormányt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben, amikor "időhúzással" hátráltatta a karanténtörvény elfogadását.
A jobboldali elnök előző napi nyilatkozatára licitált rá, ami...
2020-07-30 15:41:50
Hatalmas vagyon felett rendelkeznek a vörösbárók
... nevezték, Veres perelt, de vesztett.

Puch László

Az MSZP volt pénztárnokának, elsőszámú gazdasági háttéremberének és parlamenti képviselőjénekkarrierje bőven a rendszerváltás előtt kezdődött, amikor 1980-ban belépett az MSZMP-be. 1994 és 2014 között az Országgyűlés tagja volt, a szocialista párt frakciójának szürke e...
2020-07-04 22:00:11
Koronavírus - Ismét 200 fölé ugrott Romániában az egy nap alatt jegyzett új fertőzések száma
... kívánja lazítani a korlátozások körét. Klaus Iohannis államfő kedden azt jelentette be, hogy a kormány meghosszabbítaná a járvány miatt kihirdetett, jövő héten lejáró veszélyhelyzetet. A parlamenti többséget adó baloldal azonban nem tartja szükségesnek a hosszabbítást.
A belügyminisztérium sürgősségi helyzetekért felelő államtitkára, Raed Arafat egy televíziós interjúban kor...
2020-06-11 13:42:21
Koronavírus - A román kormány meghosszabbítaná a veszélyhelyzetet
... veszélyhelyzet tesz lehetővé, hiszen a távolságtartás és a védőmaszkok beltéri viselésének kötelezettségéről, a tömegrendezvények tiltásáról nem lehet lemondani.
"A vírus nem tűnik el egy parlamenti szavazás által" - jelentette ki a jobboldali államfő, arra kérve a parlament baloldali többségét, hogy viszonyuljon felelősen a veszélyhelyzet meghosszabbítására irányuló kormányz...
2020-06-09 15:52:52
Bizalmi szavazást kezdeményezett kormánya ellen a lengyel miniszterelnök
... csütörtökön napirendre tűzi. Morawiecki előzőleg Andrzej Duda elnökkel egyeztetett lépéséről, amely ezért a június 28-ai elnökválasztással is összefüggésbe hozható.
Mintegy egyórás parlamenti beszédében a kormányfő azzal vádolta az ellenzéket, hogy a járványhelyzetben is meddő vitákat szít, a bizalmi szavazás pedig véget vet a "botránykeltő fesztiválnak". Ezzel arra utalt, ho...
2020-06-04 14:52:11
Új frakció a francia nemzetgyűlésben, Macron pártja elvesztette az abszolút többségét
... vezető (jobboldali) Edouard Philippe többsége n...
2020-05-19 14:03:25
Horvátországban a parlamenti többség előrehozná a választásokat
...
A kormány mandátuma az eredeti menetrend szerint október 14-én járna le, az alkotmány szerint a választásokat december végéig kellene megtartani. Ezt hozná előre a parlamenti többség júniusra vagy júliusra.
A jobboldali kormányfő kiemelte: a kabinet megvalósította a választási programjában foglalt összes kulcsfontosságú célkitűzését.
"Úgy gondoljuk, miután megmuta...
2020-05-14 20:04:02
Krónika 8. rész (ügyészségi beszámoló, napirend után)
... Magyarország már nem demokráciának, hanem hibrid rezsimnek tekinthető. Magyarország továbbra is demokratikus jogállam, még akkor is, ha az ellenzéki pártok nem kaptak többséget a 2018-as parlamenti választáson - tette hozzá.
Napirend után
Pócs János (Fidesz) a jászok és a kunok önmegváltásának napjára emlékezett. Azt mondta, a megemlékezés hivatalossá tételével "történ...
2020-05-06 17:12:49
Lengyel elnökválasztás - A szenátus elvetette a levélszavazásról szóló kormánypárti törvénymódosítást
... népszerűségéből, és jelenleg a negyedik-ötödik helyen szerepel a jelöltek...
2020-05-05 23:04:23
Lengyel elnökválasztás - Andrzej Duda újból a Szolidaritás szakszervezet támogatásával indul
... nyugdíjkorhatárt, bár aláhúzta: a szakszervezet az életkortól független, 40 ledolgozott év után járó nyugdíj bevezetését is szorgalmazta, mégpedig az elnök támogatásával. "Ez viszont nem élvezte a parlamenti többség támogatását (.), ezért az új programszerződésbe ezt a pontot újból beírjuk" - jelentette ki Piotr Duda.
Az államfő és a Szolidaritás elnöke által aláírt szerződés...
2020-05-05 14:42:16
1 2 3 .................104 105 ........156 157 ........207 208 209 
Címkék: Andrzej Duda, Puch László, Klaus Iohannis, Raed Arafat, Edouard Philippe, Pócs János, Piotr Duda, egészségügyi válság, román kormány, lengyel miniszterelnök, francia nemzetgyűlésben, abszolút többségét, parlamenti többség, szenátus elvetette, levélszavazásról szóló, karanténtörvény elfogadását, jobboldali elnök, rendszerváltás előtt, szocialista párt, korlátozások körét, kormány meghosszabbítaná, járvány miatt, parlamenti többséget, televíziós interjúban, védőmaszkok beltéri, tömegrendezvények tiltásáról, parlamenti szavazás, jobboldali államfő, parlament baloldali, június 28-ai, kormányfő azzal, bizalmi szavazás, kormány mandátuma, eredeti menetrend, alkotmány szerint, választásokat december, jobboldali kormányfő, kabinet megvalósította, választási programjában, ellenzéki pártok, 2018-as parlamenti, kunok önmegváltásának, megemlékezés hivatalossá, negyedik-ötödik helyen, életkortól független, elnök támogatásával, pontot újból, levélszavazásról, kiprovokálásával, meghosszabbítaná,
© 2013 TVN.HU Kft.