Belépés
Záróima
... egyfajta válaszok legyenek arra, amit a Bibliában olvastunk.
Amíg a Bibliából vett tanítások valami mást mutatnak, mint amit imádságainkban óhajtunk, addig Isten és mi nem vagyunk partnerek, nem vagyunk szövetségesek. Amikor azonban Isten kijelentése megtanít bennünket arra, hogy mit kívánjunk, vagyis hogy miként kell imádkoznunk, akkor megtanulunk Isten útjain járni.
E...
2020-08-31 07:29:30
Így árusították ki Gyurcsányék a Balatont
... legnagyobb hitelező érdekeltségi körébe tartozó Erste Leasing Zrt. birtokába került. A bank 2010-ben érvényesítette jelzálogjogát és vette birtokba a Ramadát. Wossala György és üzleti partnerei 2015-ben előbb lízingszerződéssel, majd adásvételi szerződéssel váltak ismét a szálloda tulajaivá. A 210 szobás, 12 emeletes, saját stranddal is rendelkező hotel működtetésére létrehozták a...
2020-08-20 19:00:31
Fehérorosz elnökválasztás - Az ukrán elnök a helyzet békés rendezését sürgette
...
Az ukrán államfő szavai szerint Fehéroroszország Ukrajnának mindig is "jó barátja és partnere" volt. Mint fogalmazott, fontos, hogy békés és demokratikus kiutat találjanak a mostani konfliktusból annak érdekében, hogy az ország demokratikus, gazdaságilag erős és független állam legyen a jövőben.
Rámutatott arra, hogy a fehéroroszországi ellenzéki tiltakozó megmozdulások...
2020-08-14 17:03:11
Európai Bizottság: elősegíti a közel-keleti stabilitás előmozdítását az Izrael-Egyesült Arab Emírségek békemegá
...
A brüsszeli testület szokásos, déli sajtótájékoztatóján - kérdésre válaszolva - a szóvivő kiemelte, mindkét ország az Európai Unió partnere.
Hozzátette, a palesztin-izraeli rendezés témakörében az unió továbbra is elkötelezett a két államon alapuló megoldás mellett, és készen áll arra, hogy segítse a két fél közötti tárgyalások újrakezdését.
Donald Trump amerikai el...
2020-08-14 14:52:48
Elhunyt Bácskai Lauró István filmrendező
... tettes lépre megy, Éljen Bagaméri Elemér) az egyik legszórakoztatóbb magyar gyerekfilm, amelyet többek között Alfonzó színészi játéka jellemez. A szívmelengető mesében a felnőttek méltó partnere volt a két gyerekszínész, Kovács Krisztián és Berkes Gábor. A Keménykalap és krumpliorr 1975-ben megkapta az Év legjobb gyerekfilmje díjat, 1978-ban pedig a hollywoodi X. Televíziós Világf...
2020-08-14 14:42:38
Koronavírus - Több mint 5 millió eurós támogatást nyert a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projekt
... projekt vezetője Lovas Róbert, a SZTAKI igazgatóhelyettese. A SZTAKI koordinálásával a CO-VERSATILE kutatás-fejlesztési projektben olyan digitális környezetet és folyamatokat alakítanak ki a partnerek segítségével, amivel rugalmasan, akár 48 óra alatt átállíthatók, átcsoportosíthatók - az egyébként más termékeket előállító - gyártási kapacitások, ha rendkívül nagy mennyiségű orvos...
2020-08-13 14:22:46
Lavrov és Maas szerint elfogadhatatlanok az Északi Áramlat-2 elleni amerikai szankciók
... mélyebbek minden politikai konjunktúránál" - hangoztatta Maas az eszmecserét követően Lavrovval közösen megtartott sajtótájékoztatón.
"Ennek ellenére meg kell állapítanunk, hogy a partnerek közötti szankciók helytelenek, tévutat jelentenek. Végeredményben a szuverén döntésünk, hogy honnan fogjuk megvásárolni az energiahordozókat" - tette hozzá.
Leszögezte, hogy egyetlen ...
2020-08-12 07:16:45
Debrecenben nyitott regionális központot a 4iG
... hogy az ilyen típusú beruházásokkal válságtűrőbbé válik a debreceni gazdaság - fejtette ki.
A 25 éve működő, jelenleg több mint 650 munkatársat foglalkoztató informatikai vállalat partnerei nemzetközi és hazai nagyvállalatok, közepes vállalkozások, kisebb gazdasági szervezetek, közművek, illetve a közszféra szereplői, akiknek a társaság teljes körű informatikai szolgáltatások...
2020-08-04 13:01:42
Százszázalékos lett három napelempark pályázati támogatása Pécsen
... rendelkezésre, hatékony lobbit működtessünk és sikeres legyen a megvalósítás" - fogalmazott Hoppál Péter.
Az országgyűlési képviselő szavai szerint a kormány a pécsiek első számú partnere, a kormányon múlik Pécs zöldebbé tétele, előre haladása a klímavédelemben és a kormányon múlt az elektromos buszpark beszerzésének százszázalékos támogatása is.
A pécsi polgármesteri hi...
2020-08-04 12:21:44
A Richter és svéd partnere méhen belüli fájdalomcsillapítója forgalombahozatali engedélyt kapott az Egyesült Ki
...
A termék saját fejlesztésű, innovatív, hőre zselésedő, méhen belüli gél, ami jelentős fájdalomcsillapító hatást nyújthat hétköznapi nőgyógyászati beavatkozások során.
A Richter és a Palette 2017 októberében állapodtak meg a Lidbree innovatív, fájdalomcsillapító hatású gyógyszerkészítmény Európában és bizonyos, egyéb piacokon történő forgalmazásáról.
A közlemény idéz...
2020-08-04 08:51:23
1 2 3 ...................716 717 ..........1074 1075 ..........1431 1432 1433 
Címkék: Európai Bizottság, Izrael-Egyesült Arab Emírségek, Elhunyt Bácskai Lauró István, Északi Áramlat-2, Egyesült Ki, Erste Leasing Zrt, Wossala György, Fehéroroszország Ukrajnának, Európai Unió, Donald Trump, Éljen Bagaméri Elemér, Kovács Krisztián, Berkes Gábor, Televíziós Világf, Lovas Róbert, Hoppál Péter, ukrán elnök, helyzet békés, közel-keleti stabilitás, bank 2010-ben, szálloda tulajaivá, ukrán államfő, mostani konfliktusból, ország demokratikus, fehéroroszországi ellenzéki, brüsszeli testület, szóvivő kiemelte, palesztin-izraeli rendezés, unió továbbra, egyik legszórakoztatóbb, szívmelengető mesében, felnőttek méltó, partnerek segítségével, eszmecserét követően, partnerek közötti, szuverén döntésünk, ilyen típusú, debreceni gazdaság, közszféra szereplői, társaság teljes, országgyűlési képviselő, pécsiek első, kormányon múlik, kormányon múlt, elektromos buszpark, pécsi polgármesteri, termék saját, közlemény idéz, fehéroroszország, forgalmazásáról, koordinálásával, klímavédelemben, imádságainkban,
© 2013 TVN.HU Kft.