Belépés
Gombák és baktériumok ellen
... módszerek gomba és baktériumfertőzések ellen

A bőr- és körömgomba nem csupán esztétikailag nem nyújt szép látványt, de még az egészséget is károsítja. Természetesen léteznek patikában kapható gombaellenes készítmények, de egyes természetes anyagokkal is sikereket érhetünk el.

A gombás fertőzések a bélflóra egyensúlyának felborulása miatt alakulnak ki. Ezért é...
2020-06-06 19:31:04
Hajhullás ellen
... kémhatását, és ha nem neutrális (ph-semleges), akkor vegyél olyat vagy babasampont.

Ez a hajsampon az alapja a csodaszernek.

Ezen kívül: E vitamint szerezz be, melyet patikában kaphatsz vény nélkül. Két- négy kapszulányi elegendő. A legerősebb dózist vedd. vágd el a kapszulát, és nyomd ki belőle a vitamint Az E vitamin fontos eleme a hajnövekedésnek.
...
2020-05-14 08:54:17
Gyuri bácsi tanácsaiból
... mozgunk. Maga a mozgás elég ahhoz, hogy ne alakuljon ki a cukorbetegségünk

Nekünk van ez a cukorteánk (DIABESS), amit a Országos Gyógyszerészeti Intézet törzskönyvezettmmár, a patikában kapható.

Ha a cukorbetegség kialakult akkor - epekövesek kivételével - ez a tea kiválóan működik.
CSONTHÁRTYAGYULLADÁS, CSONTBETEGSÉG?...
2020-04-30 23:55:02
Gyertek emeljük magasba a gyermekeinket, ajándékozzuk .....
... imádságot nehéz elképzelni, mind amikor egy szülő kinyújtott karral szeretettel, maga előtt az ég felé emeli gyermekét, hogy Teremtő Istene áldását kérje az ő drága szeme fényére!
Patikában kapható gyógyszernél gyógyítóbb hatással rendelkező szernek tartom a játékot, a gyerekek ringatását, magasba lendítését! A megalázott, lenézett, utcáról otthonainkba bekerült kiskorú az el...
2020-04-24 18:12:38
Krónika 8. rész (azonnali kérdések, tehetséggondozás, napirend után)
... orvosok nagyobb adagot tudnak felírni, és kevesebb személyes találkozásra van szükség. Az új rendszert két lépcsőben vezetik be, elsőként azokat a gyógyászati segédeszközöket, amelyeket a patikában lehet kapni, ilyen módon is ki lehet majd váltani. Második lépésként bekötnék a gyógyászati segédeszközöket fogalmazó boltokat ebbe a digitális rendszerbe - jelezte.
A jogszabály-...
2020-04-20 19:52:30
Koronavírus - Spanyolországban 170 ezerhez közelít a fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké 17 ezer felett van
... viselése ajánlott, de nem kötelező, miv...
2020-04-13 14:01:49
Koronavírus - Spanyolországban tovább mérséklődik a járvány miatti halálozás mértéke
... szektornak számít például az építő- és az autóipar.
A munkába fokozatosan, hétfőtől és keddtől visszatérő dolgozóknak a tömegközlekedésben ajánlott a szájmaszk viselése, de ez kevés patikában kapható. A tervek szerint ezért a polgári védelem osztogat majd ilyen maszkokat a forgalmasabb metró- és vasútállomásokon.
A dolgozóknak a munkahelyeken továbbra is figyelniük kell ...
2020-04-11 13:22:26
Csak lassan, szépen - Háromszázegyedik nap
... dolgoztam késő délután.
Holnap ki kell mennem bevásárolni. Kilenc és tíz között le akarom tudni. És haza.
Egyik kedves tanítván...
2020-03-29 18:59:33
Koronavírus - Korózs: határidő meghosszabbításokat a krónikus betegeknek, fogyatékosoknak!
... betegek és fogyatékosok szakorvosi véleményeinek érvényességét a kormány hosszabbítsa meg hat hónappal, és ők egyszerre háromhavi gyógyszert válthassanak ki. Ezzel csökkenthető lenne a patikába járás mennyisége is - tette hozzá.
Szintén hat hónapos hosszabbítást kért a szakorvosi véleményhez kötött közgyógyellátás és gyógyászati segédeszközhöz való hozzájutás határidejére, me...
2020-03-29 11:31:24
Kijárási korlátozás
... akkor szombattól rá is vonatkozik - ahogy mindenki másra is -, hogy ezt csak alapos okkal teheti meg.

Szombattól 65 év feletti személy élelmiszerüzletbe, drogériába, piacra, patikába csak reggel 9 óra és déli 12 óra között mehet. A többiek csak ezen az idősávon kívül mehetnek. Ennek az a célja, hogy időben is elválasszuk az időseket és a fiatalabbakat egymástól, és az ...
2020-03-28 13:15:54
1 2 3 ..................112 113 .........168 169 ........223 224 225 
Címkék: Országos Gyógyszerészeti Intézet, Teremtő Istene, fertőzöttek száma, halálos áldozatoké, járvány miatti, krónikus betegeknek, gombás fertőzések, bélflóra egyensúlyának, legerősebb dózist, mozgás elég, patikában kapható, cukorbetegség kialakult, szülő kinyújtott, gyerekek ringatását, gyógyászati segédeszközöket, patikában lehet, digitális rendszerbe, munkába fokozatosan, szájmaszk viselése, tervek szerint, polgári védelem, forgalmasabb metró-, munkahelyeken továbbra, kormány hosszabbítsa, patikába járás, szakorvosi véleményhez, többiek csak, idősávon kívül, fiatalabbakat egymástól, tehetséggondozás, cukorbetegségünk, spanyolországban, háromszázegyedik, vasútállomásokon, fogyatékosoknak, közgyógyellátás, hajnövekedésnek, segédeszközöket, gyógyszerészeti, segédeszközhöz, természetesen, esztétikailag, egyensúlyának, hosszabbítást, cukorbetegség, fiatalabbakat, gyermekeinket, érvényességét, csontbetegség, munkahelyeken, véleményeinek, otthonainkba, forgalmasabb, találkozásra, gombaellenes, határidejére,
© 2013 TVN.HU Kft.