Belépés
Elzászi Flammkuchen
... olívaolajat, melléöntjük a langyos vizet.
2. Pár perc alatt jól összedolgozzuk. Akkor jó, ha kenyértészta-állagú. Ha szükséges, dolgozunk még hozzá egy kis lisztet vagy vizet.
3. 10 percig letakarva pihentetjük.
4. Ezalatt felvágjuk a hagymát és a szalonnát, egy serpenyőben pár perc alatt félkészre sütjük őket.
5. A tésztát hatfelé vágjuk, mindegyik...
2010-07-05 16:08:53
Csokis-karamelles kocka
... sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
4. A karamellkrémhez a hozzávalókat folyamatos keverés mellett lassú tűzön összemelegítjük, amíg lágy masszát nem kapunk. Felfőzzük, és még 3-4 percig melengetjük, amikor is kissé már besűrűsödik.
5. A kész krémet pár perc pihentetés után (tehát még langyos-melegen, de nem forrón) a tespsiben lévő, kihűlt tésztára öntjük. Egy kev...
2010-07-05 16:04:52
Rakott padlizsán
... búzadarával, csirkével és padlizsánnal lazán összekevert masszát.
8. Beborítjuk a vékony karikákra szelt paradicsommal.
9. A tálat forró sütőbe tessz...
2010-07-05 16:03:08
Meggyes kuglóf
... Beletöltjük a tészta 1/3-ad részét, elszórjuk rajta a lecsöpögött meggy felét. Ezután ismét tészta, majd a maradék meggy, végül tésztáva...
2010-07-05 15:59:28
Barackos máj
... tálba tesszük. Ráöntjük a főzőtejszínt és ráhalmozzuk a barackokat.
5. A fűszerekből fél-fél kávéskanálnyit ...
2010-07-05 15:58:19
Tejfölös-meggyes pite
... a maradék lisztben megforgatjuk és a felét a masszába keverjük. Margarinnal kikent, búzadarával meghintett tepsibe simítjuk. Megszórjuk a maradék meggyel, és előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
5. A porcukrot elkeverjük a citromlével és 1/2-1 evőkanálnyi meleg vízzel. A sűtőből kivett pitét 10 percig pihentetjük, majd megkenjük a fehér mázzal.
6. A tejfölt...
2010-07-05 15:57:28
Nyári csalamádé
... (elhagyható)

elkészítés

1. A hagymát megtisztítjuk. Félbe, a feleket pedig vékony szeletekre vágjuk. Salátástálba tesszük, sózzuk, majd 10-15 percig állni hagyjuk.
2. Eközben a paprikákat felszeleteljük, a paradicsomokat pedig csíkokra vagy kockákra daradoljuk.|...
2010-07-05 15:53:27
Meggyes kuglóf
... Beletöltjük a tészta 1/3-ad részét, elszórjuk rajta a lecsöpögött meggy felét. Ezután ismét tészta, majd a maradék meggy, végül tésztáva...
2010-07-05 14:17:26
Barackos máj
... tálba tesszük. Ráöntjük a főzőtejszínt és ráhalmozzuk a barackokat.
5. A fűszerekből fél-fél kávéskanálnyit ...
2010-07-05 14:15:03
Tejfölös-meggyes pite
... a maradék lisztben megforgatjuk és a felét a masszába keverjük. Margarinnal kikent, búzadarával meghintett tepsibe simítjuk. Megszórjuk a maradék meggyel, és előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.
5. A porcukrot elkeverjük a citromlével és 1/2-1 evőkanálnyi meleg vízzel. A sütőből kivett pitét 10 percig pihentetjük, majd megkenjük a fehér mázzal.
6. A tejfölt...
2010-07-05 14:11:28
1 2 3 ..........3243 .....4769 4770 4771 .4864 4865 .....6485 6486 
Címkék: Elzászi Flammkuchen, langyos vizet, tésztát hatfelé, tepsiben hagyjuk, hozzávalókat folyamatos, kész krémet, tespsiben lévő, vékony karikákra, tálat forró, lecsöpögött meggy, maradék meggy, fűszerekből fél-fél, maradék lisztben, masszába keverjük, maradék meggyel, porcukrot elkeverjük, sűtőből kivett, fehér mázzal, hagymát megtisztítjuk, feleket pedig, paprikákat felszeleteljük, paradicsomokat pedig, sütőből kivett, összemelegítjük, karamellkrémhez, kávéskanálnyit, felszeleteljük, összedolgozzuk, paradicsomokat, paradicsommal, előmelegített, megtisztítjuk, kenyértészta, megforgatjuk, főzőtejszínt, hozzávalókat, padlizsánnal, salátástálba, citromlével, pihentetjük, búzadarával, összekevert, evőkanálnyi, beletöltjük, ráhalmozzuk, fűszerekből, flammkuchen, margarinnal, melengetjük, besűrűsödik, serpenyőben, lecsöpögött, olívaolajat, melléöntjük, barackokat, megszórjuk, pihentetés, karamelles, elhagyható, meghintett, szeletekre, beborítjuk, daradoljuk, elkeverjük, elkészítés, folyamatos, paprikákat, tespsiben, megkenjük, karikákra,
© 2013 TVN.HU Kft.