Belépés
Búcsú a gerincfájdalomtól
... helyezzük egy székre. Húzzuk be a hasat, majd gerincünket az ágyéki tájékon nyomjuk rövid ideig erősen a földhöz. Ismételjük meg háromszor a gyakorlatot. Utána pedig nyomjuk háromszor tíz másodpercig az alsó lábszárat a támasztékhoz.

Gerincnyújtás
Üljünk egyenes háttal egy szék szélére. Lábunkat tartsuk enyhe terpeszben, a talpat pihentessük a földön. Vegyünk kezün...
2007-03-22 19:58:00
Ginseng, a vágyébresztő csodas
... tea?
A gyógynövényboltokban kapható ginzengport otthon is elkészítheted. Ha teát főzöl belőle, akkor 3 dl forrásban lévő vízhez tegyél egy kis kávéskanál ginzengport, és hagyd állni egy percig. A ginzeng íze jól illik a mediterrán jellegű salátákhoz. A salátaöntetet a következőképpen készítsd el: egy evőkanál olívaolajhoz keverj egy csipetnyi kakukkfüvet vagy oregánót és egy ...
2007-03-22 19:47:34
Marhapecsenye
... vastagon bekenjük mustárral.
A tepsi aljába forró vizet öntünk, beleállítjuk a grillrácsot.
A hátszínt a zsírréteggel felfelé ráfektetjük, és a sütő alsó részén 240 fokon tíz percig sütjük.
Közben meghámozzuk a hagymát, felszeleteljük, és elosztjuk a húson.
A sütőt visszakapcsoljuk 220 fokra, és további 25 perc alatt rózsaszínre sütjük a pecsenyét. A hagymá...
2007-03-22 12:17:05
Sült alma....
... citromlé
4 evőkanál porcukor


A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Az almákat egy sütőlapra helyezzük, a vajat és a cukrot a tetejére szórjuk, betesszük a sütőbe, és 30 percig sütjük, míg a gyümölcs meg nem puhul.
Sütés közben gyakran locsolgatjuk az almákat vajjal.
A vajat egy lábosban közepes lángon kevergetve addig hevítjük, míg illatozni nem...
2007-03-22 12:14:40
Lekváros minifánkok
... átszitáljuk, a közepébe mélyedést nyomunk, beleöntjük az élesztős tejet, a vajat, a tojássárgáját, és egy csipet sót.
A tésztát hólyagosra keverjük, majd letakarva, meleg helyen 30 percig pihentetjük, utána lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, aztán egy 3-4 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval vagy egy pohárral fánkokat szaggatunk belőle.
A maradék tésztát ismét össz...
2007-03-22 12:10:54
Illatos-fűszeres csirkefalatok
... előpirított húsdarabokat.
Meglocsolom ecettel, és addig főzöm, amíg az ecet el nem párolog róla, végül sózom, borsozom.
Az apróra vágott ...
2007-03-22 12:02:33
Csokikrémtorta/ diétás
... tojássárgákat elkeverjük 2 evőkanál vízzel, majd a habba csurgatjuk.
Beleszitáljuk a kakaóval, sütőporral elkevert lisztet.
Kikent tortaformába öntjük, előmelegítet sütőben, kb. 25 percig sütjük.
Ha kihűlt, úgy vágjuk ketté, hogy az alja vastagabb legyen, mint a teteje.
A bevonócsokit gőz fölött megolvasztjuk.
Ha már majdnem dermed, beleadagoljuk a ke...
2007-03-22 11:43:06
Húsvéti finomság
... egyharmadát. Végül óvatosan beleforgatjuk a maradék lisztet és tojáshabot is. A masszá...
2007-03-22 11:39:36
Ami igazán fontos
... hozzá és m...
2007-03-22 04:17:24
Tepsis szarvasragu
... só, bors.

Elkészítése:

Forrósítsuk fel az olívaolajat egy nagyobb lábasban, majd adjuk hozzá a finomra összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Pároljuk pár percig, míg üveges nem lesz, utána tegyük bele a kis kockákra felvágott vadhúst. Fűszerezzük vadfűszer-keverékkel, darált borssal, pár szelet erős paprikával, babérlevéllel, kakukkfűvel és sóval, ...
2007-03-22 00:48:26
1 2 3 ..........3243 ......4864 4865 .....6383 6384 6385 6485 6486 
Címkék: vágyébresztő csodas, ágyéki tájékon, alsó lábszárat, szék szélére, talpat pihentessük, mediterrán jellegű, következőképpen készítsd, evőkanál olívaolajhoz, csipetnyi kakukkfüvet, tepsi aljába, zsírréteggel felfelé, sütő alsó, sütőt visszakapcsoljuk, sütőt előmelegítjük, sütőlapra helyezzük, tetejére szórjuk, almákat vajjal, lábosban közepes, közepébe mélyedést, élesztős tejet, tésztát hólyagosra, pohárral fánkokat, maradék tésztát, apróra vágott, habba csurgatjuk, alja vastagabb, maradék lisztet, nagyobb lábasban, finomra összevágott, zúzott fokhagymát, visszakapcsoljuk, következőképpen, csokikrémtorta, felszeleteljük, salátaöntetet, babérlevéllel, gerincnyújtás, elkészítheted, tojássárgáját, beleadagoljuk, beleforgatjuk, megolvasztjuk, beleszitáljuk, csirkefalatok, tojássárgákat, marhapecsenye, előmelegítjük, olívaolajhoz, vágyébresztő, előmelegítet, zsírréteggel, locsolgatjuk, bevonócsokit, támasztékhoz, vöröshagymát, húsdarabokat, tortaformába, beleállítjuk, kakukkfüvet, előpirított, meghámozzuk, ginzengport,
© 2013 TVN.HU Kft.