Belépés
Modern városok - Letették a pécsi orvoskar új oktatási és kutatási épületének alapkövét
... kilépett a nemzetközi porondra és fantasztikus teljesítményt mutatott fel. A hallgatók, köztük a külföldi diákok számának emelkedése "kötelezővé tette" ezt a fejlesztést - emelte ki.
Peresztegi Imre, a fővállalkozó ZÁÉV Zrt. vezérigazgatója a beruházás részleteiről szólva ismertette: több mint 12 ezer négyzetméter területű, az alagsorral, pincével együtt ötszintes épület a t...
2018-12-07 16:21:49
Egyedül
... Péterről. Ott volt aztán néhány régi, kedves barát is, Radics Éva Grazból, Ugri Misiék szintén onnét, Zakar Péterék Szegedről, Varga Sanyi Pozsonyból, S Gereben Feriék Pestről. S Ernő peresztegi rokonai, akik szintén a nagy családhoz tartoznakl S persze a Kántások is. János fölrótta, hogy már napok óta nem írtam a blogba.
Most két nap itthon, a kutyám lelkét is karban kell ta...
2018-08-19 05:33:00
Bokrétaünnepet tartottak a kaposvári Csiky Gergely Színházban
... Csiky Gergely Színházat a következő öt évben is direktorként irányító Fülöp Péternek. Utalt rá, hogy a "nagyon szép épületet" a színház társulatának kell tartalommal megtöltenie.
Peresztegi Imre, a kivitelező ZÁÉV Építőipari Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy az 5700 négyzetméteres bővítéssel a teátrum hasznos alapterülete csaknem 10 ezer négyzetméterre nő.
A színházép...
2018-06-14 16:12:12
Vihar - Károk Győr-Moson-Sopron megyében
...
Ruskáné Takács Anita közlése szerint a nagycenki Soproni utcában több helyen károkat okozott a vihar a családi házakban, a peresztegi Fő utcában és a hegykői Fő utcában kidőlt fát távolítottak el az úttestről a tűzoltók.
Hozzátette: folyamatosan érkeznek a bejelentések, a hivatásos tűzoltók mellett önkéntes tűzoltók is segítenek a károk felszámolásban. A viharban senki ...
2018-06-12 17:22:53
Mohácsi és budapesti diák nyert a Duna Régió Stratégia rajzpályázatán
... második helyezett Lipták Bernadett Kata budapesti, a harmadik Pálóczi Fanni nyíracsádi diák lett. A korcsoportban további két pályamunkát különdíjjal jutalmaztak.
A nagyobbak között Peresztegi Hanna A Duna mentén című rajza mögött második helyen Mezőtúrról Benczúr Henriett végzett, a harmadik díjat pedig Inárcsról Magyar Zsófia vihette haza.
A nyertes pályamunkák novembe...
2017-11-27 13:02:27
Új belvárosi negyed Zalaegerszegen
... bekötőút és fasorral szegélyezett, biciklissávval kialakított új utca épül. A területet új közművekkel látják el, a házakat pedig gyalogos és kerékpáros sétány köti majd össze.
Peresztegi Imre, a ZÁÉV vezérigazgatója elmondta, hogy a cég húsz évvel ezelőtt, a kerámiagyár kiköltözése után vásárolta meg az ingatlant. A céljuk az volt, hogy minőségi lakókörnyezetet alakítsanak k...
2017-06-28 17:53:07
Súlyos hiányosságok miatt felfüggesztette a Nébih egy peresztegi húsbolt és üzem működését
...
A Nébih ellenőrei a hiányosságok miatt azonnali hatállyal felfüggesztették a cég kereskedelmi és előállítói tevékenységét és termékvisszahívásra kötelezték a vállalkozót. Az üzletből Győr-Moson-Sopron megyei és a környező megyékben található üzletekbe szállítottak termékeket. Milliós nagyságrendű bírság kiszabása várható.
A tájékoztatás szerint az előző héten végzett el...
2017-03-01 09:21:13
Barcelona-Real Madrid rangadót is rendezhetnek a fehérvári Szent István Kupán
... Imre az Alba Regia SC elnöke szerint a Szent István Kupa is jól mutatja a klub azon elképzeléseit, hogy utánpótláscsapataikat folyamatosan nemzetközi környezetben is megméressék.
Peresztegi Nagy Ákos, az Alba Fehérvár-DKKA U16-os csapatának edzője szerint a folyamatosas nemzetközi részvétel eredményei már látszanak, mert a nemrégiben befejeződött EYBL-tornán a tavalyi hetedik...
2017-01-24 11:42:44
Peresztegi Sándor ÖNGYÓGYÍTÁS (Az emberi test csodája) A RÁK
......
2016-11-14 07:29:55
Az '56-os kivándorolt peresztegiek találkoznak ma
Találkoznak az '56-ban kivándoroltak.
PERESZTEG ( Község Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni járásban)
Az 1956-ban elvándorolt peresztegiek találkozóját rendezik október 29-én szombaton délelőtt 11-kor a faluházban. A szervezők várják a rokonokat, az iskola - és katonatársakat, az érdeklődőket is. Ezt a megyei napilap tegnapi számában olvastam. Nem tudom De...
2016-10-29 00:15:35
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Csiky Gergely Színházban, Károk Győr-Moson-Sopron, Duna Régió Stratégia, Barcelona-Real Madrid, Szent István Kupán, Peresztegi Sándor ÖNGYÓGYÍTÁS, Peresztegi Imre, ZÁÉV Zrt, Radics Éva Grazból, Ugri Misiék, Zakar Péterék Szegedről, Varga Sanyi Pozsonyból, Gereben Feriék Pestről, Csiky Gergely Színházat, Fülöp Péternek, ZÁÉV Építőipari Zrt, Ruskáné Takács Anita, Lipták Bernadett Kata, Pálóczi Fanni, Peresztegi Hanna Duna, Mezőtúrról Benczúr Henriett, Inárcsról Magyar Zsófia, Alba Regia SC, Szent István Kupa, Peresztegi Nagy Ákos, Alba Fehérvár-DKKA U16-os, Község Győr-Moson-Sopron, pécsi orvoskar, kaposvári Csiky, peresztegi húsbolt, fehérvári Szent, emberi test, nemzetközi porondra, külföldi diákok, fővállalkozó ZÁÉV, beruházás részleteiről, nagy családhoz, kutyám lelkét, színház társulatának, kivitelező ZÁÉV, 5700 négyzetméteres, teátrum hasznos, nagycenki Soproni, családi házakban, hivatásos tűzoltók, károk felszámolásban, viharban senki, harmadik Pálóczi, korcsoportban további,
© 2013 TVN.HU Kft.