|
|
|
... átsütjük az olajban. Ekkor hozzáadjuk a felaprózott gombát, é... |
2011-01-06 21:12:47 |
|
|
|
|
|
|
... majd egy percig pirítsuk. Ezután tegyük hozzá a friss gyömbért, a kurkumát és a ... |
2011-01-04 19:49:53 |
|
|
|
|
|
|
... mindkét oldalát megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki a húst mivel még sülni fog!
A hagymát megdinszteljünk és hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel ízesítjük, majd egy kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk.
Minden szelet húsra egy -egy szelet sonkát helyezünk, elosztjuk rajtuk a megpárolt gombát és beterítjük őket a ... |
|
2011-01-03 21:10:26 |
|
|
|
|
|
|
... és összekeverjük. Beletesszük a so... |
2011-01-02 18:25:14 |
|
|
|
|
|
|
... karalábé félretett főzőlevét, végül a vágott mogyorót. A tojásokat meghámozzuk, félbevágjuk. A rukolát és a karalábéleveleket lazán összekeverjük a karalábéval, retekkel, hagymával és petrezselyemmel, majd nem túl mély tálba terítjük. A félretett retekkarikákkal és retekvirágokkal díszítjük, megszórjuk a maradék mogyoróval, végül a tetejére rendezzük a felezett tojásokat. A szépsé... |
2011-01-02 17:55:46 |
|
|
|
|
|
|
... teáskanálnyi gyömbért, körömnyi citromhéjat, és őrölt szerecsendiót. Főzd 10 percig. Ekkor add hozzá a húst, majd fedő alatt kis tűzön gyöngyöztesd még 10 percet. Szórjad meg vágott petrezselyemmel, és csepegtess bele pár csepp citromot.
Kalória: 314
Szombat (ebéd / vacsora)
Köményes, paradicsomos rizottó
Vágj össze 1 édesköményt é... |
2011-01-02 11:33:43 |
|
|
|
|
|
|
... a babérlevelet, majd fokozatosan hozzáöntjük a sört, sózzuk... |
2011-01-01 18:00:43 |
|
|
|
|
|
|
... töröljük, majd leveleire szedjük szét. A kakukkfüvet megmossuk, és szárazra töröljük, a leveleket leszedjük. Mindkettőt finomra aprítjuk.
2. Az alaplét a sárgarépával, hagymával, petrezselyemmel és kakukkfűvel együtt felforraljuk. Beletesszük a húst, csökkentjük a hőfokot, majd az egészet gyenge lángon 1 5 percig főzzük.
3. Közben előkészítjük a mártást. Ehhez lecsepegt... |
2011-01-01 15:37:38 |
|
|
|
|