Belépés
Mandulás pulykabatyu
... tepsibe soronként rétegezzük a sárgarépát, a padlizsánt és a brokkolit. A tetején legyen a padlizsán. A tojásokat keverjük simára a tejszínnel, majd szórjuk meg sóval, borssal, petrezselyemmel, zúzott fokhagymával, és öntsük a rakott zöldségre. 180-200 fokos sütőben süssük 30-35 percig. Vágjuk háromszögekre a rakott zöldséget, tegyük melléjük a pulykabatyut, és locsoljuk körbe a m...
2007-02-04 00:39:58
Szépítő pakolások
... a pakoláshoz elég sűrűvé válik. Kenjük az arcra, majd 20 perc után mossuk le.

Zsíros, pattanásos bőrre: Burgonyából: 1 db közepes nagyságú burgonyát egy csokor friss petrezselyemmel és annyi joghurttal keverünk össze, amíg kenhető pépet nem kapunk. Azonnal tegyük a bőrre, majd 20 perc után mossuk le.

Élesztőből: 1 csomag sörélesztőt egy felvert tojásfehérjébe...
2007-01-29 00:59:04
Joghurtos-curry-s csirkemell
... puhára párolom a húst. Ezt követően 2 mokkáskanál keményítőt és 1 pohár joghurtot simára keverek, majd ezzel behabarom a húst, pár percig forralom. A végén meghintem az apróra vágott petrezselyemmel.


Nagyon szeretek főzni, imádom a különleges ételeket. Azért is kedvelem ezt a joghurtos-curry-s csirkemellet, mert a szaftja sűrű /közepesen/, és önálló ételként fogy...
2007-01-27 13:02:35
Francia parasztleves
... bőrös oldalán néhány percig sütjük, így adjuk a leveshez, hogy ne legyen majd túl zsíros.
A sonkát ráfektetjük, kb. 2,5 liter vízzel felengedjük. A kakukkfüvet a babérral és a petrezselyemmel összekötözzük, a készülő levesbe dobjuk. (Ez az úgynevezett bouquet garni, a franciák gyakran és szívesen használt fűszercsokra.) Ha minden a fazékba került, kb. 1 csapott evőkanálnyi só...
2007-01-27 12:57:22
Fokhagymás-ringlis Pappardelle
... tűzről.

2. Főzzük ki a Barilla Pappardelle tésztát bő, sós vízben, majd adjuk hozzá a fokhagymás-ringlis olajat és a tésztafőző vízből...
2007-01-25 14:35:28
Tüttös
... megtisztítottad, vágd őket hosszában ketté. Óvatosan szedd ki a közepüket, villával törd át, keverd el jól a vajjal, az 5 dkg tejföllel, ízesítsd egy kis mustárral, az apróra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal. A simára kevert tölteléket töltsd vissza a tüttösökbe. A tüttösöket helyezd el egy tálra egymás mellé, és öntsd le a már elkészített tartármártással. Díszítsd apróra ...
2007-01-23 19:45:58
Pikáns csirke
... visszamaradt levet a liszttel csomómentesre keverjük, fél dl vízzel felengedjük, és még né...
2007-01-19 12:15:39
Erőtadó saláta
... spenótot és a salátaleveleket, tegyük tányérokra.
A levelekre - szépen elrendezve - adjuk hozzá a borsót, a kukoricát és a sütőtököt. Szór...
2007-01-19 11:51:48
Sajtos-túrós-borsós torta?
... tésztát kinyújtjuk, kibéleljük vele a formát.
Villával megszurkáljuk, és a sütőben kb. 5 percig sütjük.
A töltelékhez a túrót áttörjük, összekeverjük a főtt borsóval, a petrezselyemmel, a tojásfehérjével (nem vegetáriánusoknak lehet bele tenni csíkozott gépsonkát is), és sóval, őrölt borssal ízesítjük.
A sütőből kivéve a tésztán elosztjuk a szeletelt sajtot, és r...
2007-01-18 14:57:23
Tejfölös aprópecsenye
... húst, majd a vékony szeletekre vágott gombát....
2006-12-31 01:02:41
1 2 3 ...................232 233 .........348 349 .........461 462 463 464 465 
Címkék: Fokhagymás-ringlis Pappardelle, Barilla Pappardelle, tetején legyen, tojásokat keverjük, rakott zöldségre, rakott zöldséget, pakoláshoz elég, csokor friss, felvert tojásfehérjébe, végén meghintem, apróra vágott, különleges ételeket, joghurtos-curry-s csirkemellet, szaftja sűrű, sonkát ráfektetjük, petrezselyemmel összekötözzük, készülő levesbe, úgynevezett bouquet, franciák gyakran, fazékba került, tésztafőző vízből, simára kevert, tüttösöket helyezd, tálra egymás, liszttel csomómentesre, levelekre &#8211, túrót áttörjük, főtt borsóval, sütőből kivéve, tésztán elosztjuk, szeletelt sajtot, vékony szeletekre, salátaleveleket, petrezselyemmel, megtisztítottad, tartármártással, tojásfehérjével, tojásfehérjébe, háromszögekre, csomómentesre, megszurkáljuk, összekeverjük, összekötözzük, aprópecsenye, fokhagymával, pulykabatyut, fűszercsokra, visszamaradt, parasztleves, csirkemellet, kakukkfüvet, pappardelle, sörélesztőt, töltelékhez, pulykabatyu, úgynevezett, mokkáskanál, burgonyából, elkészített, felengedjük,
© 2013 TVN.HU Kft.