|
|
|
... tepsibe soronként rétegezzük a sárgarépát, a padlizsánt és a brokkolit. A tetején legyen a padlizsán. A tojásokat keverjük simára a tejszínnel, majd szórjuk meg sóval, borssal, petrezselyemmel, zúzott fokhagymával, és öntsük a rakott zöldségre. 180-200 fokos sütőben süssük 30-35 percig. Vágjuk háromszögekre a rakott zöldséget, tegyük melléjük a pulykabatyut, és locsoljuk körbe a m... |
2007-02-04 00:39:58 |
|
|
|
|
|
|
... a pakoláshoz elég sűrűvé válik. Kenjük az arcra, majd 20 perc után mossuk le.
Zsíros, pattanásos bőrre: Burgonyából: 1 db közepes nagyságú burgonyát egy csokor friss petrezselyemmel és annyi joghurttal keverünk össze, amíg kenhető pépet nem kapunk. Azonnal tegyük a bőrre, majd 20 perc után mossuk le.
Élesztőből: 1 csomag sörélesztőt egy felvert tojásfehérjébe... |
|
2007-01-29 00:59:04 |
|
|
|
|
|
|
... puhára párolom a húst. Ezt követően 2 mokkáskanál keményítőt és 1 pohár joghurtot simára keverek, majd ezzel behabarom a húst, pár percig forralom. A végén meghintem az apróra vágott petrezselyemmel.
Nagyon szeretek főzni, imádom a különleges ételeket. Azért is kedvelem ezt a joghurtos-curry-s csirkemellet, mert a szaftja sűrű /közepesen/, és önálló ételként fogy... |
2007-01-27 13:02:35 |
|
|
|
|
|
|
... bőrös oldalán néhány percig sütjük, így adjuk a leveshez, hogy ne legyen majd túl zsíros.
A sonkát ráfektetjük, kb. 2,5 liter vízzel felengedjük. A kakukkfüvet a babérral és a petrezselyemmel összekötözzük, a készülő levesbe dobjuk. (Ez az úgynevezett bouquet garni, a franciák gyakran és szívesen használt fűszercsokra.) Ha minden a fazékba került, kb. 1 csapott evőkanálnyi só... |
|
2007-01-27 12:57:22 |
|
|
|
|
|
|
... tűzről.
2. Főzzük ki a Barilla Pappardelle tésztát bő, sós vízben, majd adjuk hozzá a fokhagymás-ringlis olajat és a tésztafőző vízből... |
|
2007-01-25 14:35:28 |
|
|
|
|
|
|
... megtisztítottad, vágd őket hosszában ketté. Óvatosan szedd ki a közepüket, villával törd át, keverd el jól a vajjal, az 5 dkg tejföllel, ízesítsd egy kis mustárral, az apróra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal. A simára kevert tölteléket töltsd vissza a tüttösökbe. A tüttösöket helyezd el egy tálra egymás mellé, és öntsd le a már elkészített tartármártással. Díszítsd apróra ... |
2007-01-23 19:45:58 |
|
|
|
|
|
|
... visszamaradt levet a liszttel csomómentesre keverjük, fél dl vízzel felengedjük, és még né... |
2007-01-19 12:15:39 |
|
|
|
|
|
|
... spenótot és a salátaleveleket, tegyük tányérokra.
A levelekre - szépen elrendezve - adjuk hozzá a borsót, a kukoricát és a sütőtököt. Szór... |
2007-01-19 11:51:48 |
|
|
|
|
|
|
... tésztát kinyújtjuk, kibéleljük vele a formát.
Villával megszurkáljuk, és a sütőben kb. 5 percig sütjük.
A töltelékhez a túrót áttörjük, összekeverjük a főtt borsóval, a petrezselyemmel, a tojásfehérjével (nem vegetáriánusoknak lehet bele tenni csíkozott gépsonkát is), és sóval, őrölt borssal ízesítjük.
A sütőből kivéve a tésztán elosztjuk a szeletelt sajtot, és r... |
2007-01-18 14:57:23 |
|
|
|
|
|
|
... húst, majd a vékony szeletekre vágott gombát.... |
2006-12-31 01:02:41 |
|
|
|
|