Belépés
Zöldségtál
... megtisztítjuk, és egyenlő csíkokra vagy kockákra vágjuk. A vékony csíkokra vágott fokhagymával és a fölszeletelt citrommal összeforgatjuk, kissé megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprított petrezselyemmel, zellerzölddel, a gyömbérrel meg a majoránnával fűszerezzük.
2. Az olajjal meglocsoljuk, tűzálló tálba szórjuk, és lefödve, sütőben, közepes lánggal 50-60 percig pároljuk-sütjük....
2006-12-23 00:36:51
Nutellás,Parmezános-fűszeres m
... tojás

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra, a formákat kiolajozzuk.
Egy nagy tálban elkeverjük a lisztet a cukorral, a sütőporral, a szódabikarbónával, a zsályával, a petrezselyemmel és a reszelt sajttal. Hozzáadjuk az írót (kefírt), az olvasztott vajat és végül a tojást.
A formákat 2/3-ig töltjük a masszával. 15-20 percig sütjük. Sütőrácson hagyju...
2006-12-13 17:37:14
Pulykapaprikás
... adjuk, majd kevergetve felforraljuk, hogy a mártást besűrítsük...
2006-11-18 16:19:02
Nyersen a legegészségesebb
... savtartalma nagyobb. A zellerrel gyorsan és hatékonyan egyensúlyba hozható a vér sav-lúg tartalma.

Vízhajtó

A zeller azok közé a népi gyógyszerek közé tartozik, a petrezselyemmel együtt, amelyek erős vizelethajtónak számítanak. Egyesek szerint a vesehomokot vagy - követ is ki tudja hajtani, ha a továbbiakban rendszeresen használjuk, nem kell többé félnü...
2006-11-04 22:31:32
Burgundi marharagu
... a zöldséget, a fűszereket, a vörösbort és egy órán át ...
2006-10-30 16:53:01
Túróval és kr. töltött ravioli
... hagymával, sóval, borssal és köménnyel jól összekeverjük, és teáskanálnyi, golyó alakú adagokat készítünk elő. A petrezselymet finomra vágjuk; a felcsíkozott sonkát összekeverjük a petrezselyemmel meg a sajttal.
1. A sütőt 220 °C-fokra előmelegítjük. Az egyik tésztacipót belisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk, az egész felületét bekenjük tojásfehérjével; a töltelékgolyókat eg...
2006-10-30 01:56:09
Krumplileves bevert tojással
... vízzel, sóval, borssal és a babérlevéllel felforraljuk.
3. Beletesszük a burgonyát és a szárzellert. Amikor a burgonya épp megpuhult, a levest levesszük a tűzről, megszórjuk a petrezselyemmel.
Bevert tojás: Edényben vizet forralunk, belekeverjük az ecetet. Kis merőkanálba ütünk egy tojást, és a lobogva forró vízbe mártjuk. Pár pillanat, és a tojásfehérje elkezd a szélén ...
2006-10-30 01:51:53
Ratatuille
... majd a zöldségeket hozzáadva megpirítjuk, hozzátesszük a paradicsomot, jól felforraljuk., fűszerezzük....
2006-10-29 11:46:54
Gzapacho
... felkarikázzuk.

Elkészítés: A kockákra vágott zöldségekből félreteszünk 4 evőkanálnyit, a többi zöldséget mixerben péppé zúzzuk. A pépet leveses tálba öntjük, összekeverjük az olajjal, az ecettel, a petrezselyemmel, a zellerrel, sóval, borssal ízesítjük, és annyi vizet öntünk hozzá, hogy sűrű levest kapjunk. Végül a zsemlemorzsát is belekeverjük. Ettől bedagad a leves, é...
2006-10-28 10:38:55
Viccek3
... már mindet kivágtam.



Sevillában a bikaviadalok idején a nagyon drága Torero nevű vendéglőben

esténként felszolgálják a legyőzött bikák heréjét petrezselyemmel, kakukkfűvel

ízesítve.

Gazdag amerikai turista bemegy az étterembe és herét rendel. A főpincér

hozza ezüsttálban, leveszi a fedőt és megmutatja a vendégnek. ...
2006-10-28 08:46:43
1 2 3 ...................232 233 .........348 349 .........462 463 464 465 
Címkék: vékony csíkokra, fölszeletelt citrommal, fölaprított petrezselyemmel, majoránnával fűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, sütőt előmelegítjük, formákat kiolajozzuk, nagy tálban, reszelt sajttal, olvasztott vajat, mártást besűrítsük, zellerrel gyorsan, zeller azok, népi gyógyszerek, petrezselyemmel együtt, vesehomokot vagy, továbbiakban rendszeresen, petrezselymet finomra, felcsíkozott sonkát, egyik tésztacipót, egész felületét, babérlevéllel felforraljuk, levest levesszük, lobogva forró, tojásfehérje elkezd, zöldségeket hozzáadva, kockákra vágott, többi zöldséget, pépet leveses, bikaviadalok idején, nagyon drága, legyőzött bikák, töltelékgolyókat, legegészségesebb, petrezselyemmel, tojásfehérjével, vizelethajtónak, pulykapaprikás, összeforgatjuk, összekeverjük, petrezselymet, felkarikázzuk, előmelegítjük, zsemlemorzsát, felszolgálják, zellerzölddel, megtisztítjuk, babérlevéllel, felforraljuk, belekeverjük, meglocsoljuk, bikaviadalok, majoránnával, belisztezett, hozzátesszük, zöldségekből, tojásfehérje,
© 2013 TVN.HU Kft.