Belépés
Petrezselyem
... csomag petrezselyem
Víz

Győződj meg róla, hogy a vizet felmelegíted, de nem hagyod felforrni. Távolítsd el a tűzhelyről, mielőtt elérné forráspontot és öntsd a petrezselyemre. Hagyd kihűlni, és fogyassz néhány kortyot a nap folyamán.Ismételd meg az eljárást 3 napon át, de mindig legyen frissen készített tea. Észre fogod venni a hatását az első nap után. A petre...
2016-04-21 16:06:45
B receptek
...

Kevésbé ismert alapanyagok és fűszerek

Szaláka: heringfajta. Tyulka: heringfajta (apró).

Pasztinák: két évig élő, vadon termő réti növény. Íze a sárgarépára és a petrezselyemre emlékeztet.

Kindza: mediterrán és szubtrópusi vidékeken honos, jó illatú fűszernövény.

Cseresznyeszitára vagy szűrőre tesszük, a zsírt lecsurgatju...
2011-01-25 15:54:52
Gyógynövények / Szakanyag -1
Szabó László Gy.
GYÓGYNÖVÉNYISMERET
(speciális kollégiumhoz alapok)
biológus és biológia tanár szakos hallgatóknak
(kiegészítő ajánlott ismeretek)
Tartalom
Általános rész
1. Gyógynövények tudományos és magyar neve, drogok gyógyszerészi neve
2. Etnobotanikai adatok, népi orvoslási tapasztalatok, herbáriumok
3. Növényi anyagcsere és kapcso...
2010-02-20 19:54:00
1 
Címkék: Szabó László Gy, vizet felmelegíted, petrezselyemre emlékeztet, zsírt lecsurgatju, petrezselyemre, gyógyszerészi, gyógynövények, tapasztalatok, etnobotanikai, petrezselyem, kollégiumhoz, felmelegíted, fűszernövény, hallgatóknak, forráspontot, szubtrópusi, sárgarépára, alapanyagok, heringfajta, herbáriumok, lecsurgatju, emlékeztet, kiegészítő, mediterrán, tudományos, tűzhelyről, anyagcsere, vidékeken, orvoslási, speciális, szakanyag, felforrni, általános, készített, távolítsd, ismeretek, pasztinák, eljárást, tartalom, ajánlott, fűszerek, receptek, ismételd, fogyassz, biológus, biológia, folyamán, szaláka, hatását, kevésbé, kortyot, győződj, növényi, mielőtt, kihűlni, frissen, szűrőre, tesszük, drogok, kapcso, adatok, növény, magyar, lászló, alapok, szakos, illatú, kindza, tyulka, mindig, csomag,
© 2013 TVN.HU Kft.