Belépés
liguriai halleves
... petrezselyem,
só, bors,
pirítós kenyér..


A felhevített olajon sárgára pirítjuk a lereszelt hagymát, sárgarépát, zellert, a finomra vágott
fokhagymát és a petrezselyemzőld felét, a borral meglocsoljuk, és kis ideig forraljuk. A
paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk, kockára vágjuk, majd a párolódó zöldséghez
keverjük.Másfél liter víz...
2015-07-29 10:09:38
1 
Címkék: felhevített olajon, lereszelt hagymát, finomra vágott, borral meglocsoljuk, párolódó zöldséghez, petrezselyemz, petrezselyem, meglocsoljuk, paradicsomot, meghámozzuk, felhevített, kimagozzuk, fokhagymát, sárgarépát, zöldséghez, lereszelt, forraljuk, párolódó, liguriai, pirítjuk, halleves, keverjük, kockára, finomra, hagymát, sárgára, zellert, pirítós, borral, vágjuk, vágott, kenyér, olajon, másfél, otilde, felét, ideig, liter,
© 2013 TVN.HU Kft.