Belépés
Savanyúkáposzta-pogácsa
... masszából nedves vagy...
2010-09-25 16:45:06
Friss kolbász sütni, bajor mód
... 2 kg lapocka, vagy comb, 2 kg zsírszalonna, 1 dl száraz vörösbor, 1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld, 50 dkg gomba 10 dkg só, 2 dkg őrölt fehérbors
A gombát megfőzöm a petrezselymes vörösborban. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. Az összes hozzávalót összekeverem, hozzáadom még a fűszereket is, majd az egészet jól összekeverem. Betöltöm a bélbe, majd 10 cm-enként m...
2010-09-25 10:52:09
Gyömbéres karaj
... szójaszószt és mézet. Felhasználás előtt alaposan lecsepegtetjük...
2010-09-23 13:07:21
Halfilé rozmaringos alma......
... keverjük hozzá a krémsajtot. Végül kevés sóval...
2010-09-22 09:08:05
x
... csonttal együtt. Hozzáadjuk a vöröshagymát egészben, a megtisztított és kockára vágott zöldségeket, gombát, zöldborsót. Sózzuk, borsozzuk és lassú forralással puhára főzzük. Vajas petrezselymes rántással berántjuk, forraljuk, amíg a rántás ízét elforrja. Tálalás előtt a tojássárgáját elkeverjük a tejszínnel, és ezzel dúsítjuk levesünket. Ehhez a tojássárgájával elkevert tejszínhez...
2010-09-22 05:10:26
Tejszínes-gombás sertéstarja
... húsra. Lefóliázom a tepsit és 170 fokon 1óra 20percig sütöm. Miután levettem...
2010-09-21 06:18:38
Tavaszi töltött karalábé
... fogyaszthatja.
Zsíranyagcsere-zavarban: magas koleszterinszint esetén, mivel a tojássárgájának a koleszterin tartalma magas, kötőanyagként csak a tojás...
2010-09-15 20:52:46
Karfiolos zöldségleves
... kg karfiol
* 25 dkg kelbimbó
* 1 nagy paradicsom-paprika
* 1 csokor újhagyma
* 2 db erőleveskocka
* frissen őrölt feketebors

petrezselymes grízgombóchoz:

* 2 tojás
* 2 evőkanál liszt
* 2 evőkanál gríz
* 1 csokor petrezselyemzöld
* só
* frissen őrölt bors

...
2010-09-14 11:24:56
Petrezselymes újburgonya
Petrezselymes újburgonya
Hozzávalók:
80 dkg újburgonya
3 dkg margarin
1 cs. petrezselyem
4 dkg óvári sajt

Elkészítés:
A burgonyát megtisztítjuk, jól megszárítjuk. Egy edényben a margarint felmelegítjük, beletesszük a burgonyát, megszórjuk petrezselyemmel, és kevés vizet aláöntve megpároljuk. Az elkészült burgonyát reszelt sajttal meghin...
2010-09-13 06:00:20
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 110 ...........144 145 146 
Címkék: gombát megfőzöm, petrezselymes vörösborban, húst közepes, összes hozzávalót, vöröshagymát egészben, rántás ízét, tojássárgáját elkeverjük, tojássárgájával elkevert, koleszterin tartalma, burgonyát megtisztítjuk, margarint felmelegítjük, elkészült burgonyát, petrezselyemzöld, koleszterinszint, tojássárgájának, savanyúkáposzta, tojássárgájával, petrezselyemmel, lecsepegtetjük, zsíranyagcsere, petrezselymes, tojássárgáját, fogyaszthatja, erőleveskocka, grízgombóchoz, kötőanyagként, megtisztított, felmelegítjük, megtisztítjuk, vöröshagymát, zsírszalonna, összekeverem, zöldségleves, felhasználás, megszárítjuk, petrezselyem, forralással, sertéstarja, menüajánlat, szójaszószt, beletesszük, rozmaringos, koleszterin, vörösborban, megpároljuk, zöldségeket, porcukorral, krémsajtot, fűszereket, zöldborsót, hozzáadjuk, paradicsom, újburgonya, hozzávalók, elkészítés, megszórjuk, levesünket, tejszínnel, lefóliázom, hozzávalót, feketebors, elkeverjük, tejszínhez, masszából, karfiolos, tejszínes, forraljuk, borsozzuk, rántással, berántjuk,
© 2013 TVN.HU Kft.