Belépés
Hagymaféle
... szórunk, majd meglocsoljuk egy kis fehérborral az egészet. Előmelegített sütőben 25 perc alatt puhára sütjük. Tálalás előtt - díszítésképpen - minden egyes haltekercsre egy-egy szál szár petrezselymet teszünk.
Snidlinges sajtmártás

Hozzávalók:
10 dkg reszelt trappista sajt
5 dkg reszelt füstölt sajt
3 evőkanál vaj
3 evőkanál liszt
1 dl tejf...
2011-04-02 16:16:00
Kolbászos bab polentával(málé)
... meghabosítom a hagymát, és a fokhagymát, rádobom a burgonyát,a sárgarépát, megsózom,resztelem 10 percig. Hozzáteszem a kolbászt,egy kicsit sütöm, majd hozzákeverem a babot, a csilit,a petrezselymet, a többi hozzávalót.Az egészet fedő alatt párolom még 10 percig.
Mostanában nagyon finom instant polentát lehet kapni.Elkészítem a polentát.Én egy kicsivel több vízzel főzöm, mint ...
2011-04-02 13:58:47
Svéd húsgolyók mártással
... vajon megpároljuk. A darált húst, ha nem elég finomra van darálva, újra átdaráljuk. Hozzáadjuk a hagymát, a zsemlemorzsát, a tojásokat, a tejszínt, a tört főtt krumplit, a felaprított petrezselymet, a chilit, és ízesítjük sóval, borssal. Jól eldolgozzuk, majd nedves kézzel kisebb golyókat formálunk belőle, amit tálcára teszünk. 1 órán át hideg helyen pihentetjük.

Egy se...
2011-04-01 12:36:57
Mai holdhoroszkóp.
... vásároltunk. Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy éppen az ujjaink. Segíthetünk saját magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk. Ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.

Április 1-én, pénteken, a Hold a Halak csillagjegyben halad. Ma érzékeny hangulatban ...
2011-04-01 11:57:34
Napi menű
... levelet Ön azért kapta, mert megrendelte az ingyenes "családi Ebéd" receptküldő rendszert.

Tejfölös zöldbableves


A zöldbabot, a kockára vágott sárgarépát, petrezselymet kevés olajon megpároljuk majd felengedjük vízzel. Teszünk bele 1 kisebb fej vöröshagymát, 2 gerezd fokhagymát, petrezselyemzöldet és ízlés szerint sót.
Ha majdnem megpuhul...
2011-03-31 06:52:52
Póréhagymás borjúragu
... fűszerezzük sóval és borssal. Vegyük ki a húst és a zaftjában, amihez adjuk a vaj másik felét pároljuk 5 percig a felszeletelt póréhagymát. Dolgozzuk hozzá a húst, a bort, a tejet, a petre...
2011-03-30 22:22:36
Gombás nyúlgerinc
...1 nyúlgerinc
vékony szalonnaszeletek
gomba
petrezselyem

A nyúlgerincet megtisztítjuk, bevagdossuk, majd a vágatokba tűzzük a szalonnaszeleteket, és megsütjük.
A petrezselymet felaprítjuk, majd a gombára szórjuk, és zsíron megpároljuk. Amikor a nyúl már majdnem kész, hozzáadjuk a gombát a zsírral együtt, és készre sütjük.
...
2011-03-30 22:06:36
Pulykaragu
... darabokra vágott pulykahúst és gombát. Delikáttal, borssal ízesítjük, majd készre pároljuk. Mielőtt elkészül, hozzáadjuk az egyenletes darabokra vágott zöldpaprikát, zsályát (vagy petrezselymet), majd tejszínből és lisztből készült habarással sűrítve gyorsan készre forraljuk. Közben az elkészített burgonyapürét elkeverjük a tojással, reszelt sajttal, finomra vágott metélőhagymával...
2011-03-30 21:26:06
Kukoricás puffancs
... megfőzzük. A póréhagymát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, (csak a fehér részét) vékonyan felkarikázzuk, a paprikát kicsumázzuk, apró kockákra vágjuk. A kukoricát lecsepegtetjük, a petrezselymet finomra aprózzuk.
A vajat/margarint felforrósítjuk, rádobjuk a pórét és a paprikát, majd erős tűzön, folyamatosan keverve 3-4 percig pirítjuk. A burgonyát meghámozzuk, apró kockákra ...
2011-03-30 10:18:26
Töltött burgonya ecetes
... kávéskanál őrölt gyömbér
2 evőkanál burgonyakeményítő

Elkészítés:

A burgonyát megmossuk, sós vízben héjastól puhára főzzük. A zsömlét a tejbe áztatjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. A mogyorót összevagdaljuk, és zsiradék nélkül világosra pirítjuk. A szójasajtot kis kockákra vágjuk.

A burgonyát meghámozzuk, kihűtjük. Kettévágju...
2011-03-29 14:53:01
1 2 3 ...................241 242 243 244 245 ..........366 367 ..........487 488 489 
Címkék: kicsit sütöm, többi hozzávalót, egészet fedő, kicsivel több, darált húst, tört főtt, felaprított petrezselymet, evőkanál petrezselymet, növény vízhajtó, kockára vágott, felszeletelt póréhagymát, nyúlgerincet megtisztítjuk, vágatokba tűzzük, petrezselymet felaprítjuk, gombára szórjuk, zsírral együtt, egyenletes darabokra, elkészített burgonyapürét, póréhagymát megtisztítjuk, fehér részét, paprikát kicsumázzuk, kukoricát lecsepegtetjük, petrezselymet finomra, burgonyát meghámozzuk, burgonyát megmossuk, tejbe áztatjuk, petrezselymet leöblítjük, mogyorót összevagdaljuk, szalonnaszeletek, metélőhagymával, tapasztalhatjuk, csillagjegyben, lecsepegtetjük, felforrósítjuk, díszítésképpen, összevagdaljuk, petrezselymet, megtisztítjuk, előmelegített, felkarikázzuk, burgonyapürét, használhatjuk, holdhoroszkóp, zsemlemorzsát, haltekercsre, zöldpaprikát, meghabosítom, nyúlgerincet, petrezselyem, hozzákeverem, felszeletelt, vöröshagymát, meglocsoljuk, zöldbableves, szervezetünk, elrágcsálunk, folyamatosan, receptküldő,
© 2013 TVN.HU Kft.