Belépés
Olajbogyó - együnk jót és jó
... bors
1 csésze friss fetasajt
1 pohár kefir
1 tojás
1/2 csésze olvasztott sütőmargarin

Elkészítés: A lisztet, a cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát, a petrezselymet, a fekete borsot és a fetasajtot egyszerűen keverjük össze. Az olívabogyókat vágjuk apróra, és adjuk hozzá az előbbiekhez. Öntsük bele a kefirt, az olvasztott margarint, legvégül pedig...
2011-03-29 14:29:08
Csirkehúsos spagetti zöld márt
... először a tyúkhúsalaplét majd a tejet habarjuk el kézi habverővel; az egészet felforraljuk, és 2-3 percig főzzük, amíg sima, sűrű nem lesz a mártás.
A mártást mixerbe öntjük. A petrezselymet és bazsalikomot megmossuk, szárazra törölgetjük, durvára vágjuk és hozzáadjuk (néhány szép bazsalikomlevélkét tartsunk meg díszítésre). Az egészet a mixerben pépesítjük, egészen addig, am...
2011-03-29 13:48:05
Karfiolleves
... petrezselyem

A hagymát apró kockákra vágjuk és az olívaolajon megpirítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk. A sárgarépát és a fehérrépát karikákra vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a petrezselymet pedig apróra metéljük.

A megpirult hagymához hozzáadjuk a répákat, a karfiolt, a sót, és a fűszereket, a petrezselymet kivéve. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és ...
2011-03-29 13:13:05
Mai menű
Ezt a levelet Ön azért kapta, mert megrendelte az ingyenes "családi Ebéd" receptküldő rendszert.

Zöldségleves


A sárgarépát, petrezselymet, karalábét, apró kockára vágjuk, teszünk hozzá zöldbabot és kevés olajon megpároljuk majd felengedjük vízzel. Tehetünk bele karfiolt vagy brokkolit is. 1 fej vöröshagymát , 1 fej fokhagymát is belefőzünk, ízlés ...
2011-03-29 08:00:52
Gombaleves recept
... ételízesítő
1 ek pirospaprika

Elkészítés:

Kevés olajon, a felaprított hagymát megfuttatom. Hozzáadom a felaprított gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet. Így párolom őket, fedő alatt, míg a gomba jó sok levet enged. Ekkor borsozom és felöntöm vízzel. Addig főzöm, míg a zöldségek puhák lesznek. Közben, kevés olajból és 1 evőkanál lisztből pir...
2011-03-28 12:52:30
. Van, amit nem lehet
... borssal, szerecsendióval ízesítjük.
4.) Hozzáadjuk a reszelt és ömlesztett sajtokat, felforraljuk, majd ismét csökkentjük a lángot.
A levesbetét elkészítése:
1.) A petrezselymet megmossuk és finomra metéljük. Fehér kenyérből pogácsa szaggatóval kerek szeletkéket vágunk ki, és meglocsoljuk sörrel.
2.) Serpenyőben a forró vajon aranybarnára sütjük a pogácsák mind...
2011-03-27 18:25:23
Lazac főtt tojással recept
... mogyoróhagymát, folyamatos kevergetés mellett addig pároljuk, amíg illatozni k...
2011-03-27 13:53:34
Hidegtál
... félbevágjuk, a széleit cakkosra mintázzuk. A sárgáját óvatosan kifordítjuk, összekeverjük a krémsajttal, sózzuk, borsozzuk. Egyneműre kidolgozzuk, majd három részre osztjuk.

A petrezselymet megmossuk, megszárítjuk, finomra vágjuk, majd összekeverjük a citromlével, az olajjal és egyharmad tojáskrémmel, csillagcsövű habzsákba töltjük, és 4 tojásfehérjét megtöltünk vele....
2011-03-27 00:37:16
x
... gombát,sóval,borssal izesitjük,esetleg kevés vegeta,2-3 gerezd
fokhagymát beleapritunk,fél evőkanál liszttel megszórjuk,és minimális vizzel felengedjük,a végén apróra
vágott petrezselymet szórunk bele.Burgonya krokett illik hozzá.A mártást száraz fehérborral megbolondithatjuk.
#21
2010. október 22. 10:13
Válaszolj!




|...
2011-03-24 18:36:32
Bárányhús, bégetően fantasztik
... lepirítjuk, aztán a vízzel vagy a húslevessel feleresztjük. Ha van friss tárkonylevelünk, akkor vágjuk finomra, és bőségesen hintsük meg vele a főzésben lévő levest, de tegyünk hozzá petrezselymet is. Ha nincs friss tárkony, akkor használjunk bőségesen a petrezselymet, és a már előzőleg tárkonyecetbe áztatott szárított, morzsolt tárkonylevelet. A zöld fűszerekkel együtt főzzük, mí...
2011-03-24 07:02:08
1 2 3 ....................242 243 244 245 ..........366 367 ..........487 488 489 
Címkék: fekete borsot, fetasajtot egyszerűen, olívabogyókat vágjuk, olvasztott margarint, tyúkhúsalaplét majd, tejet habarjuk, egészet felforraljuk, mártást mixerbe, mixerben pépesítjük, hagymát apró, olívaolajon megpirítjuk, zöldségeket megtisztítjuk, fehérrépát karikákra, karfiolt rózsáira, petrezselymet pedig, megpirult hagymához, petrezselymet kivéve, felaprított hagymát, felaprított gombát, zöldségek puhák, levesbetét elkészítése, petrezselymet megmossuk, forró vajon, pogácsák mind, széleit cakkosra, sárgáját óvatosan, végén apróra, mártást száraz, vízzel vagy, húslevessel feleresztjük, főzésben lévő, zöld fűszerekkel, tárkonylevelünk, szerecsendióval, szódabikarbónát, tárkonylevelet, tyúkhúsalaplét, mogyoróhagymát, petrezselymet, olívabogyókat, tojásfehérjét, összekeverjük, tárkonyecetbe, megtisztítjuk, meglocsoljuk, feleresztjük, sütőmargarin, csillagcsövű, tojáskrémmel, zöldségleves, megszárítjuk, petrezselyem, karfiolleves, felforraljuk, vöröshagymát, beleapritunk, bazsalikomot, pirospaprika, aranybarnára,
© 2013 TVN.HU Kft.