Belépés
Illatos kacsamell
... olaj
* petrezselyem

Elkészítés:

Vajon dinszteljük meg az apróra vágott vöröshagymát. Ha langyosra hűlt, keverjük hozzá a májpástétomot meg a finomra vágott petrezselymet, majd ízesítsük a fűszerekkel. Éles késsel készítsünk zsebet a kacsamellekbe, töltsük bele a tölteléket, és zárjuk össze fogvájóval. Pirítsuk meg zsiradék nélkül a húst (először...
2010-08-01 17:06:44
Fehér krumplileves
... megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Odatesszük főni a babérlevéllel és sóval, kb. 1 liter vízben. ...
2010-08-01 10:34:55
Indokolatlan jókedv
... pedig az itteni helyzetemet látva nincs okom rá, hiszen akinek a válaszára várnék, annak a jelek szerint semmi ingerrenciája rám....de mindegy, várok, várok, s árulom magam helyett a petrezselymet, ha már másra ezek szerint nem is vagyok hivatott.

Na és írok, magam és pár barátom szórakoztatására....remélem átüt az írásaimon az is, hogy mennyire jól érzem magam. Nyitott...
2010-07-31 00:52:49
Sült káposzta tükörtojással
... szerint


A zöldségeket tisztítsuk meg, majd daraboljuk.
A káposztát kockákra, a répát karikára, a hagymát szeletekre vágjuk.
A petrezselymet finomra aprítjuk.
A zsiradékot hevítsük fel jó magasa.
TIPP: A kókuszzsírt azért is szeretem,...
2010-07-30 19:47:05
Gomolyás gombóc sajtmártással
... apróra vágjuk. A keményítőt 2 evőkanál vízzel simára keverjük.
A margarint habosra keverjük a tojássárgákkal. Hozzáadjuk az áttört túrót, a zsemlét, a keményítőt, a citromhéjat, a petrezselymet, a fokhagymát, sóval, borssal, őrölt szerecsendióval ízesítjük, és jól összekeverjük. A masszát kb. 15 percig állni hagyjuk. A masszából gombócokat formálunk, és gyöngyöző vízben kb. 5...
2010-07-30 12:38:33
Vöröslencse fasírt
... pár perc alatt teljesen készre főzzük.
5. Hozzáadjuk a bulguros-lencsés masszához, elkeverjük, sózzuk, és visszatakarjuk.
6. A zöldhagymát vékony karikákra vágjuk, a petrezselymet felaprózzuk, azt is a keverékhez adjuk, és pár percig gyúrjuk, hogy homogén masszát kapjunk.
7. Fasírt formákat készítünk belőlük, és tálalásig hűtőbe tesszük.
8. Fogyaszt...
2010-07-29 19:52:48
Tejszínes spárgakrémleves
... petrezselyem

Elkészítés:

Hámozd meg vékonyan a spárgát, és vágd 2-3 centis darabokra. A hagymát tisztítsd meg, vágd apróra, pirítsd meg a margarinon, majd dobd rá a feldarabolt spárgát, a finomra vágott petrezselymet, és hintsd meg a liszttel. Keverd meg alaposan, majd öntsd fel a leveskockából készített alaplével, szükség szerint ízesítsd kevés sóval, fehérb...
2010-07-29 12:47:48
Rigatoni baconos paradicsom
... dinszteljük.
4. Hozzáadjuk a paradicsom konzervet és a bacont. Kb. 20 percig lassú tűzön főzzük. Sózzuk, bo...
2010-07-28 21:16:19
Rigatoni baconos paradicsom
... dinszteljük.
4. Hozzáadjuk a paradicsom konzervet és a bacont. Kb. 20 percig lassú tűzön főzzük. Sózzuk, bo...
2010-07-28 17:10:19
Csirkeaprólék-leves
... megtisztított és felszeletelt gombát. Egy kis ideig pirítsd együtt ezeket, majd öntsd fel jó másfél liter meleg vízzel. Ekkor tedd bele egészben a megtisztított vöröshagymát, adj
ho...
2010-07-28 11:49:10
1 2 3 ....................244 245 ..........362 363 364 366 367 ..........487 488 489 
Címkék: apróra vágott, finomra vágott, itteni helyzetemet, válaszára várnék, jelek szerint, zöldségeket tisztítsuk, káposztát kockákra, répát karikára, hagymát szeletekre, petrezselymet finomra, zsiradékot hevítsük, kókuszzsírt azért, margarint habosra, áttört túrót, masszából gombócokat, bulguros-lencsés masszához, zöldhagymát vékony, petrezselymet felaprózzuk, keverékhez adjuk, hagymát tisztítsd, feldarabolt spárgát, leveskockából készített, paradicsom konzervet, megtisztított vöröshagymát, szórakoztatására, szerecsendióval, spárgakrémleves, tojássárgákkal, visszatakarjuk, kaposztasalata, babérlevéllel, leveskockából, csirkeaprólék, petrezselymet, ingerrenciája, májpástétomot, megtisztítjuk, megtisztított, sajtmártással, tükörtojással, kacsamellekbe, tukortojassal, összekeverjük, krumplileves, vöröshagymát, felszeletelt, petrezselyem, indokolatlan, ritakonyhaja, vöröslencse, feldarabolt, fűszerekkel, dinszteljük, helyzetemet, citromhéjat, zöldhagymát, kókuszzsírt, zöldségeket, felaprózzuk, paradicsom, fogvájóval,
© 2013 TVN.HU Kft.