Belépés
A 10 legegészségesebb növény
... cukrozzuk.

Mángold
Miért egészséges?
Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.

Hogyan fogyasszuk?
Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósított olíva olajon pirítsuk 5-7 percig, frissen sült húsokat, halakat körítsünk vele....
2024-03-02 21:31:23
Fény derült a felvágása után lilává vált narancs rejtélyére
... laboratóriumában vizsgálták meg, az eredményeket kedden hozták nyilvánosságra.
"Az elemzés eredményei megerősítették, hogy az elszíneződést a narancsban természettől előforduló antocianin pigmentanyagok és a frissen élesített kés élén lévő vas- és más fémrészecskék reakciója okozta. Ezek a pigmentek nem jelentenek veszélyt az emberi egészségre" - írta a jelentés.
Stewart...
2018-09-26 11:27:15
10 legegészségesebb növény
...



Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forr...
2018-01-18 23:45:22
ÍME a GYÓGYÍTÓ ÉLELMEK:
... ne
cukrozzuk.

Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a
szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósított olíván pirítsuk 5-7 percig, frissen sült
húsokat, halat körítsünk vele.

Porc...
2011-05-17 12:07:40
A bogyós gyümölcsök újabb jóté
... tovább csökkenti a betegség kockázatát az alma, a narancs és más, flavonoidokban gazdag gyümölcsök fogyasztása.

A P-vitaminként és citrinként is ismert flavonoidok növényi pigmentanyagok. Korábbi vizsgálatokban kimutatták, hogy - feltételezhetően antioxidáns hatásuk révén - kedvező hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére, például csökkentik a magas...
2011-02-17 21:04:36
Jótékony hatására derült fény
... adjunk három hónapot a diétának a gyógyszer előtt!
Van, amiben a csokoládé egészségesebb a gyümölcsnél

A P-vitaminként és citrinként is ismert flavonoidok növényi pigmentanyagok. Korábbi vizsgálatokban kimutatták, hogy - feltételezhetően antioxidáns hatásuk révén - kedvező hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére, például csökkentik a magas vérnyomás-b...
2011-02-14 08:29:23
A bogyós gyümölcsök
... adjunk három hónapot a diétának a gyógyszer előtt!
Van, amiben a csokoládé egészségesebb a gyümölcsnél

A P-vitaminként és citrinként is ismert flavonoidok növényi pigmentanyagok. Korábbi vizsgálatokban kimutatták, hogy - feltételezhetően antioxidáns hatásuk révén - kedvező hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére, például csökkentik a magasvérnyomás-betegs...
2011-02-14 07:07:27
A 10 legfontosabb gyógyítóétel
... ne cukrozzuk.

Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósított olíván pirítsuk 5-7 percig, frissen sült húsokat, halat körítsünk vele.

...
2010-11-13 15:46:34
10 legegészségesebb növény
...



Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósíto...
2010-01-28 22:23:52
Padlicsom
... paradicsom.

repubblica.it

"Sun black"-nek nevezték el, mert a napsugár hatására a héja fekete színűvé válik, míg a húsa piros marad, és a zamata sem változik. Ugyanazokat a pigmentanyagokat tartalmazza, mint a kék szőlő vagy az erdei gyümölcsök, és ugyanolyan antioxidánsokat is, tehát fogyasztása lassítja a sejtek öregedését. A "Sun black"-et egy olasz tu...
2009-08-02 02:59:35
1 2 
Címkék: GYÓGYÍTÓ ÉLELMEK, felvágása után, bogyós gyümölcsök, karotinoidok megvédik, szem retináját, öregedés hatásaitól, beépülő pigmentanyagok, káros sugarakat, eredményeket kedden, elemzés eredményei, narancsban természettől, frissen élesített, emberi egészségre, betegség kockázatát, gyógyszer előtt, csokoládé egészségesebb, magas vérnyomás-b, napsugár hatására, héja fekete, húsa piros, pigmentanyagokat tartalmazza, erdei gyümölcsök, sejtek öregedését, laboratóriumában, legegészségesebb, feltételezhetően, pigmentanyagokat, antioxidánsokat, megerősítették, pigmentanyagok, nyilvánosságra, vizsgálatokban, magasvérnyomás, flavonoidokban, fémrészecskék, elszíneződést, egészségesebb, karotinoidok, természettől, legfontosabb, gyógyítóétel, eredményeket, hatóanyagai, vitaminként, fogyasztása, gyümölcsnél, flavonoidok, antioxidáns, forrósított, egészségére, ugyanazokat, tartalmazza, citrinként, rejtélyére, gyümölcsök, vizsgálták, jelentenek, csökkentik, antocianin, érrendszer, kimutatták, előforduló, egészséges, eredményei,
© 2013 TVN.HU Kft.