|
|
|
... cukrozzuk.
Mángold
Miért egészséges?
Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogyan fogyasszuk?
Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósított olíva olajon pirítsuk 5-7 percig, frissen sült húsokat, halakat körítsünk vele.... |
2024-03-02 21:31:23 |
|
|
|
|
|
|
... laboratóriumában vizsgálták meg, az eredményeket kedden hozták nyilvánosságra.
"Az elemzés eredményei megerősítették, hogy az elszíneződést a narancsban természettől előforduló antocianin pigmentanyagok és a frissen élesített kés élén lévő vas- és más fémrészecskék reakciója okozta. Ezek a pigmentek nem jelentenek veszélyt az emberi egészségre" - írta a jelentés.
Stewart... |
|
2018-09-26 11:27:15 |
|
|
|
|
|
|
...
Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forr... |
2018-01-18 23:45:22 |
|
|
|
|
|
|
... ne
cukrozzuk.
Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a
szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósított olíván pirítsuk 5-7 percig, frissen sült
húsokat, halat körítsünk vele.
Porc... |
|
2011-05-17 12:07:40 |
|
|
|
|
|
|
... tovább csökkenti a betegség kockázatát az alma, a narancs és más, flavonoidokban gazdag gyümölcsök fogyasztása.
A P-vitaminként és citrinként is ismert flavonoidok növényi pigmentanyagok. Korábbi vizsgálatokban kimutatták, hogy - feltételezhetően antioxidáns hatásuk révén - kedvező hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére, például csökkentik a magas... |
|
2011-02-17 21:04:36 |
|
|
|
|
|
|
... adjunk három hónapot a diétának a gyógyszer előtt!
Van, amiben a csokoládé egészségesebb a gyümölcsnél
A P-vitaminként és citrinként is ismert flavonoidok növényi pigmentanyagok. Korábbi vizsgálatokban kimutatták, hogy - feltételezhetően antioxidáns hatásuk révén - kedvező hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére, például csökkentik a magas vérnyomás-b... |
2011-02-14 08:29:23 |
|
|
|
|
|
|
... adjunk három hónapot a diétának a gyógyszer előtt!
Van, amiben a csokoládé egészségesebb a gyümölcsnél
A P-vitaminként és citrinként is ismert flavonoidok növényi pigmentanyagok. Korábbi vizsgálatokban kimutatták, hogy - feltételezhetően antioxidáns hatásuk révén - kedvező hatással vannak a szív- és érrendszer egészségére, például csökkentik a magasvérnyomás-betegs... |
2011-02-14 07:07:27 |
|
|
|
|
|
|
... ne cukrozzuk.
Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósított olíván pirítsuk 5-7 percig, frissen sült húsokat, halat körítsünk vele.
... |
2010-11-13 15:46:34 |
|
|
|
|
|
|
...
Mángold
Miért egészséges? Ezen kínai kelhez hasonlító növény hatóanyagai, a karotinoidok megvédik a szem retináját az öregedés hatásaitól, a beépülő pigmentanyagok megszűrik a káros sugarakat.
Hogy együk? Vágjuk csíkokra a leveleket, forrósíto... |
2010-01-28 22:23:52 |
|
|
|
|
|
|
... paradicsom.
repubblica.it
"Sun black"-nek nevezték el, mert a napsugár hatására a héja fekete színűvé válik, míg a húsa piros marad, és a zamata sem változik. Ugyanazokat a pigmentanyagokat tartalmazza, mint a kék szőlő vagy az erdei gyümölcsök, és ugyanolyan antioxidánsokat is, tehát fogyasztása lassítja a sejtek öregedését. A "Sun black"-et egy olasz tu... |
2009-08-02 02:59:35 |
|
|
|
|