Belépés
Hát nem igazi őszi nap van? Épp az a csendes melankólia
... madarak már hazaútjukról tanácskoznak, a fák felöltik a hervadás lázas, avagy épp halovány színeit, és kezdik behinteni a földet, hogy az ember még lépteivel sem zavarná meg föld és lég pihenését, míg olyan illatot árasztanak, mely tökéletes enyhszer a nyugtalan léleknek. Pompázatos ősz! Egész lelkem rabul ejti, s ha madár lehetnék, mindenütt az ősz nyomában szállnék a világban.Má...
2020-10-28 07:39:10
22. évközi hét szombat 09.05
... elkülönített, védett nap volt. A zsidó gondolkodás szerint miután Isten megteremtette az egész világot és az embert, a hetedik napon megpihent munkája végeztével. A teremtő Isten munkáját és pihenését utánozva az ember hat napon át dolgozik, munkájával mintegy folytatja, amit a Teremtő megkezdett, majd pedig egy napot pihen, tartózkodik a munkavégzéstől.
A mai evangéliumban ...
2020-09-05 08:21:30
Hogyan fejezzük be a napunkat Istennel?
... legott
elalszok, mert te, Uram, egyedül
adsz nekem bátorságos lakozást"
(Zsolt. 4: 9)Ennek a szövegnek a szavait (Zsolt. 4: 9) lehet képletesen (mint a lélek pihenését, amely meg van győződve Isten kegyelméről) és szó szerint is értelmezni (mint a test pihenését az Ő gondviselő kegyelmének védelmében). Nekem jól esik befogadni az Írást ...
2020-05-31 22:58:11
Koronavírus - Lakatos Tibor: kiemelt figyelmet kell fordítani a határellenőrzésre és az áruszállítás folyamatos
... esetleges behívását firtató kérdésre válaszolva kiemelte: nem azért kell ezt áttekinteni, mert újabb intézkedést kívánnak bevezetni, hanem hogy biztosítsák a jelenleg szolgálatot ellátók pihenését, illetve hosszú időre biztosítani tudják a meghozott intézkedések betartását.
A kijárási tilalommal kapcsolatos kérdésre elmondta: egyelőre nincs tervben, de ha mégis el kell rende...
2020-03-21 18:42:17
Fogyást segítő tápanyagok
... napfénytől.

37. E-vitamin

Nem csupán elengedhetetlen vitamin szervezete egészsége érdekében, hanem edzéseit is sikeresebbé teszi. Segíti az izmok edzés utáni ellazulását és pihenését, segítségével nagyobb súlyokat képes megemelni, amennyiben ilyen jellegű edzésprogramot szeretne folytatni, valamint nagyobb energiát is biztosít az edzéshez.

Reng...
2020-02-07 16:26:08
Kim Rasmussen: könnyű magyarázat és kifogás a felfüggesztésem
... kihívásokat jelentett" - magyarázta.
Rasmussen elárulta, hogy telefonon értesítették az elbocsátásról, miközben Ausztriában síelt. Amikor tudomást szerzett a döntésről, megszakította a pihenését, Magyarországra utazott, hogy lezárja kapcsolatát a magyar szövetséggel (MKSZ), és összecsomagoljon. Ezután visszatér Dániába, ahol már csak a jövőbe tekint.
"A kézilabda és az e...
2020-01-08 07:04:05
Élvezi a nyaralást a portugál világklasszis. Cr. Ronaldo
Görögországban tölti a családjával a jól megérdemelt pihenését a Juventus szupersztárja, Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás portugál világklasszis láthatóan élvezi a nyaralást: óriáscsúszdáról csobban bele a tengerbe és úgy lubickol, mint egy nagy gyerek. Íme!
...
2019-06-21 09:14:19
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok
... alatt bejelentette, hogy már kedd este újrakezdi a határkerítésnél az éjszakai tüntetéseket, amellyel néhány napja lehetetlenné teszik az övezet szomszédságában élő izraeliek éjszakai pihenését.
A határ melletti izraeli települések lakói elégedetlenek az egyre gyakrabban ismétlődő, de egyre rövidebb ideig tartó rakétacsaták miatt, valamint a korábban péntekenként, de újabban ...
2019-03-25 22:21:11
Francia zavargások - A belügyminisztérium szerint országszerte 32 ezren, a szervezők szerint 230 ezren tiltakoz
... elmúlt hetek békés hétvégi tüntetései után ezen a napon tüntetők 18. alkalommal vonultak utcára.
Emmanuel Macron államfő szombat este megszakította a Pireneusokban megkezdett hétvégi pihenését, ahova síelni ment a családjával, és csatlakozott a belügyminisztériumban összehívott válságstábhoz.
"Olyan emberekkel van dolgunk, akik minden eszközzel megpróbálják tönkretenni ...
2019-03-17 07:04:32
Liget Budapest - Jövőre folytatódnak a beruházások
... futókörrel körbevett sportpályákat a környékbeli iskolák igényei szerint, de újjávarázsoltuk a Szépművészeti Múzeum környezetét és megújítottuk Magyarország első, speciálisan a vakok pihenését szolgáló parkrészletét is" - mondta.
Hozzátette: előrehaladott a kivitelezés az Ötvenhatosok terén, ahol a Néprajzi Múzeum épülete, valamint a parkolási gondok megoldására egy nyolcszáz...
2018-12-27 20:40:34
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Lakatos Tibor, Hamász Izraellel, Liget Budapest, Cristiano Ronaldo, Emmanuel Macron, Szépművészeti Múzeum, Néprajzi Múzeum, napunkat Istennel, áruszállítás folyamatos, portugál világklasszis, szervezők szerint, hervadás lázas, nyugtalan léleknek, zsidó gondolkodás, egész világot, hetedik napon, teremtő Isten, napot pihen, lélek pihenését, test pihenését, jelenleg szolgálatot, meghozott intézkedések, kijárási tilalommal, izmok edzés, magyar szövetséggel, jövőbe tekint, ötszörös aranylabdás, nagy gyerek, éjszakai tüntetéseket, övezet szomszédságában, határ melletti, egyre gyakrabban, korábban péntekenként, napon tüntetők, környékbeli iskolák, vakok pihenését, parkolási gondok, összecsomagoljon, határkerítésnél, óriáscsúszdáról, szomszédságában, felfüggesztésem, elengedhetetlen, újjávarázsoltuk, görögországban, munkavégzéstől, magyarországra, edzésprogramot, világklasszis, evangéliumban, válságstábhoz, pireneusokban, megszakította, elégedetlenek, elbocsátásról, megteremtette, szupersztárja, parkrészletét,
© 2013 TVN.HU Kft.