Belépés
A mindennapos viták ártanak az egészségnek
... kommunikáció közelebb hozza egymáshoz a párokat és sokkal meghittebbé teszi a kapcsolatokat, nem beszélve arról, hogy így kölcsönösen meg tudják egymással osztani a gondokat és a boldogabb pillanatokat. Márpedig együtt még a terheket is könnyebb cipelni, mint egymagunkban.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/a-minden napos-vitak-artanak-az-egeszsegnek-d olgok-amelyek-mia...
2022-11-24 22:48:12
Gyógylikőr karácsonyra...
... hasznát vehetjük majd a cudar hidegek idején, de ajándéknak sem utolsó. Ilyen például a gyömbér whiskey, ami egy kifejezetten fűtő ital. Egy gyűszűnyi elég belőle, hogy az egész testünket pillanatok alatt átmelegítse, az ízéről már nem is beszélve, a recept magáért beszél.
Végy fél bögre aprított gyömbért, egy bögre mézet, két citrom levét és vékonyan hántott héját, 2-3 egész...
2022-11-22 22:35:44
Az öreg nő szerelme Az öreg nő hatvanegy éves. Papíron.
... lányéba fonja és vállával mutatja, jönne ő, ha nem lenne hatalmas a tömeg. A lány nem siet, hagyja, hogy elvergődjön hozzá, mert akkor szép a találkozás, ha nem siet elébe. Hosszú, lassuló pillanatok alatt megérkezik a kék szemű, átnyújtja az italt. A lány megfogja, bizsergeti tenyerét a hideg pohár. Szíve nagyobbakat dobban, mert nyert, mert neki vitte, nem annak a másiknak. Erre...
2022-11-18 07:47:16
Bizonyos pillanatokat ajándékba kapunk

Bizonyos pillanatokat ajándékba kapunk. Nem kell küzdenünk érte, egyszerűen a sors nekünk adja. Ez lehet egy pillanat, egy perc, vagy akár egy óra. Jövőnk, sorsunk alakulásában lehet, hogy nincs jelentősége, de a miénk marad."

(Számomra Ismeretlen szerző)
...
2022-11-16 15:57:38
Mai harmónia kártyám
... próbára tesz téged, de erőd elegendő ahhoz, hogy célba is érj. Másrészt a futás igazi egészséget is jelent. Egységet a természettel, az erőkkel. Mehaladhatod általa saját határaidat. Olyan pillanatokat ad, amikor mindkét lábad a föld felett van, képes vagy átlépni az akadályokon. Amíg futni tudsz, sejtjeid megújulnak, gyorsabban kerülsz kapcsolatba a külvilággal.

Szerel...
2022-11-07 15:11:03
Azt kérdezed mire vittem ? ........
... lehetek jobb ember. Hogy van ki szeret és vannak, akik engedik, hogy szeressem.
Újra azt kérded mire vittem?
Hát ennyire.
És amikor elcsitul bennem a világ zaja, és pillanatokra béke lesz,
nekem ez tökéletesen elég.

...
2022-10-24 15:04:27
Azt kérdezed mire vittem ? ........
... lehetek jobb ember. Hogy van ki szeret és vannak, akik engedik, hogy szeressem.
Újra azt kérded mire vittem?
Hát ennyire.
És amikor elcsitul bennem a világ zaja, és pillanatokra béke lesz,
nekem ez tökéletesen elég.

...
2022-10-24 15:04:25
A tél csodaszere: húsleves
Bizonyára mindenki emlékszik a gyerekkorára, azokra a pillanatokra, amikor megbetegedett és az édesanyja vagy a nagymamája húslevest készített. Ezt a hagyományt mi is tovább adjuk generációról generációra, hiszen a húsleves valóban gyógyíthat. Ma már kutatások is igazolják, hogy nagyon hasznos a szervezetünk számára, hiszen tele van olyan tápláló anyagokkal, amelyek felgyorsítják a...
2022-10-17 22:19:41
Gyógytea receptek a füvesembertől minden bajra
... azért sok szépet és jót is hord magában ez az évszak.

Ilyenkor szívesen ülünk le egy pohár teával és beszélgetünk szeretteinkkel, barátainkkal. A tea nemcsak a meghitt, meleg pillanatok kialakításának lehet jó kelléke, de sok tea a népi gyógyászat szerint képes súlyos egészségi állapotokból is kihúzni bennünket.

Él valahol a Bükk rejtekében egy varázslatos, ö...
2022-10-12 20:23:17
Mire használhatjuk a narancsot?
... keletkezett szagokat szeretnénk elűzni. Egy kis tálkába helyezzen felaprított narancshéjat, amelyet akár naponta is cserélhet.

A narancshéj a hűtőszekrény kellemetlen illatát is pillanatok alatt megszünteti. Én úgy szoktam szagtalanítót készíteni, hogy egy kis tálkába szórok egy kevés szódabikarbónát, ehhez nagyon apróra felaprított narancshéjat keverek, majd ebbe még c...
2022-10-12 19:29:05
1 2 3 .................825 826 ........1237 1238 .........1649 1650 1651 
Címkék: Számomra Ismeretlen, mindennapos viták, füvesembertől minden, boldogabb pillanatokat, cudar hidegek, gyömbér whiskey, kifejezetten fűtő, gyűszűnyi elég, egész testünket, recept magáért, bögre mézet, lány megfogja, hideg pohár, sors nekünk, miénk marad, futás igazi, föld felett, világ zaja, édesanyja vagy, nagymamája húslevest, húsleves valóban, szervezetünk számára, pohár teával, népi gyógyászat, hűtőszekrény kellemetlen, kevés szódabikarbónát, szódabikarbónát, gyogyszernelkul, kialakításának, szeretteinkkel, megbetegedett, füvesembertől, felgyorsítják, használhatjuk, kapcsolatokat, szagtalanítót, beszélgetünk, pillanatokat, barátainkkal, kommunikáció, pillanatokra, kifejezetten, szervezetünk, generációról, narancshéjat, gyerekkorára, egymagunkban, hűtőszekrény, természettel, mehaladhatod, állapotokból, alakulásában, külvilággal, akadályokon, jelentősége, meghittebbé, nagyobbakat, kölcsönösen, egészségnek, kapcsolatba, elvergődjön, mindennapos, generációra, keletkezett, tökéletesen, egeszsegnek, felaprított, kellemetlen,
© 2013 TVN.HU Kft.