Belépés
Megégett idő - Háromszáznegyvenkilencedik nap
... vagy megrázó érzésbe torkollanak. Legszámosabb képe arról szól, hogy vége a nyárnak, közeleg az ősz, a tél, megállíthatatlan az elmúlás. És nincs mit tenni, legföljebb az emlékezetes pillanatokat, a múltból megőrzött képeket lehet fölidézni. A megállított idő, a kimerevített pillanat a megmaradásért, az állandóságért folytatott küzdelem egyetlen eszköze. ,,És most itt ez a pi...
2020-07-12 08:57:45
Ha majd elcsitul a vihar
... mit ketten élünk át,
s nem ad helyette, csak visszavonhatatlan,
véget nem érő szomorkodást.

Hát szálljunk szembe...
2020-07-11 09:55:52
Nem tudunk semmit a jövőről . . .
...
Nem tudunk semmit a jövőről , ...
2020-06-29 22:47:24
Fidesz-KDNP: rendkívüli jogkörével visszaélve döntött Eger polgármestere a Senator ház eladásáról
... érintő, ám a vírussal össze nem függő kérdésekben" a járvány idején érvényes veszélyhelyzet során. A Senator házat érintő döntés ebben a sorban a 176., azaz "a városvezető az utolsó pillanatokat használta ki arra, hogy megpróbálja az egri vagyon egy komoly és szimbolikus részét eladni, privatizálni" - fűzte hozzá.
"Úgy tűnik, a baloldal semmit sem tanult és felejtett, semmit ...
2020-06-26 15:32:26
Jövel Szent Lélek Úr Isten videó
... ISTENTŐL...AMELYEK EBBEN A NEHÉZ IDŐSZAKBAN IGAZÁN FELÉRTÉKELŐDTEK BENNEM...EZEKBŐL TÁPLÁLKOZIK MOST A LELKEM...BOLDOG VAGYOK AMIKOR ELŐVESZEM EZEKET A KÉPEIMET ÉS ÚJRA ÁTÉLHETEM A MEGÉLT CSODASZÉP PILLANATOKAT...SAJÁT KÉPEIMET GYIMESBÜKKI ZARÁNDOKLATAIM SORÁN KÉSZÍTETTEM AZ EZERÉVES HATÁRNÁL...ÉNEK: JÖVEL SZENT LÉLEK ÚR ISTEN(SZEGEDI DIÁKOK ÉS TANÁRAIK ELŐADÁSÁBAN)
Ez a cs...
2020-06-16 11:46:44
Néhány gondolat az életről
... elvezet, mert a módszer maga a boldogság. Következésképpen élvezzük ki az élet minden pillanatát és élvezzük még annál is jobban, ha megoszthatjuk egy számunkra kedves emberrel a ritka pillanatokat és emlékezzünk rá, hogy az idő nem vár senkire.

8 És akkor biztosan nem fogunk arra várni, hogy majd ha vége lesz az iskolának, majd ha elkezdődik az iskola, majd ha lef...
2020-06-08 20:30:35
A szegedi röplabdacsapat szakmai igazgatója lesz Jan De Brandt
... amelyben Magyarországnak is szentel egy nagy fejezetet is, hiszen két részletben összesen öt nyarat dolgozott a válogatott mellett.
"Csodálatos utat tettünk meg, szép sikereket és pillanatokat éltünk át, a szívembe zártam az országot" - fogalmazott a belga edző, aki szerint első, 2014-es szerepvállalása óta nagyon sokat fejlődött a csapat és a háttér is.
De Brandt a magy...
2020-06-05 14:12:53
Magyar Kupa - Tizenegyesekkel ismét döntős a Honvéd
... cserelehetőséghez jár-e negyedik játékmegszakítási lehetőség is, végül a percekig tartó tanácskozás után arra a helyes megállapításra jutottak, hogy igen. Az utolsó 15 perc már nem hozott izgalmas pillanatokat, így a döntés a 11-esekre maradt, amelyben a Honvéd bizonyult jobbnak. A párharc a hatodik párban dőlt el, amikor Gera Dániel fölé lőtt, Hidi Patrik pedig betalált.
Kor...
2020-05-27 07:04:27
Tudni kell szépen idősödni
... élet igazságtalan!
Ne hidd, hogy neked több járt volna, ám ha mégis, akkor ma már nem mindegy? Ezt dobta ki a gép. Vond meg a vállad és szedd össze a szép perceket, a lélekemelő pillanatokat, és emlékezz azokra, akiket szerettél. Szeresd az életet, mert csak így távozhatsz nyugodt méltósággal egyszer, a remélhetőleg távoli jövőben.
Aztán újjászületünk!
Remélhetőleg ...
2020-05-25 18:59:20
A lét elviselhetetlen könnyűsége
... látható felelet,
Ám állandó a bizonyosság - az isteni és szülői szeretet.

Te kiváltságos, ki testvérnek mondhatod magad,
Példát vegyél és mutass, és a közös pillanatokat megragadd,
Hisz ha elfordulsz vagy szembefordulsz, kő kövön nem marad;
Munkálkodj hát, s a szoros köteléken kinövő virág soha el nem hervad.

Nézz vissza, isteni képmás...
2020-05-21 10:09:03
1 2 3 .............................176 177 ..............264 265 ..............351 352 353 
Címkék: Jövel Szent Lélek Úr Isten, Magyar Kupa, AMELYEK EBBEN NEHÉZ IDŐSZAKBAN IGAZÁN FELÉRTÉKELŐDTEK BENNEM, EZEKBŐL TÁPLÁLKOZIK MOST LELKEM, BOLDOG VAGYOK AMIKOR ELŐVESZEM EZEKET KÉPEIMET ÉS ÚJRA ÁTÉLHETEM MEGÉLT CSODASZÉP PILLANATOKAT, SAJÁT KÉPEIMET GYIMESBÜKKI ZARÁNDOKLATAIM SORÁN KÉSZÍTETTEM AZ EZERÉVES HATÁRNÁL, JÖVEL SZENT LÉLEK ÚR ISTEN, SZEGEDI DIÁKOK ÉS TANÁRAIK ELŐADÁSÁBAN, Gera Dániel, Hidi Patrik, szegedi röplabdacsapat, emlékezetes pillanatokat, múltból megőrzött, kimerevített pillanat, állandóságért folytatott, vírussal össze, járvány idején, utolsó pillanatokat, egri vagyon, baloldal semmit, módszer maga, élet minden, számunkra kedves, ritka pillanatokat, nagy fejezetet, válogatott mellett, szívembe zártam, belga edző, percekig tartó, helyes megállapításra, 11-esekre maradt, hatodik párban, szép perceket, lélekemelő pillanatokat, remélhetőleg távoli, közös pillanatokat, szoros köteléken, következésképpen, megállíthatatlan, felértékelődtek, tizenegyesekkel,
© 2013 TVN.HU Kft.