Belépés
szeretettel
... elsőnek, mintha veszített volna len¬dületéből a festő. Végül az ipszilon egyenesre húzott szára, a keresztnevet csupán a második M jelzi, ennyi épp elég is, mindenki tudja már az első pillantásra a teljes nevet: Munkácsy Mihály.
A férfi türelmetlenül toporgott, a műértő figyelmesen vizslatta a képet, majd zsebéből lupét halászott elő, és a nagyító segítségével pásztázta...
2012-04-09 10:19:59
Regénytrilógiám
... hegyet -, innen eredt az ismétlődő, leheletfinom kattanás...
- Te mit csinálsz itt? - szólította meg elrévedve a munká-jába merült alakot.
- Mit csinálnék? - pillantott fel a kérdezett. - Amit min-den nap, nyolctól két óráig: a terveimen dolgozom. So-hasem fogynak el!
- De hát... - bizonytalanodott el a kérdező - Álmomban, te... ...
2010-10-19 16:23:01
Gyógyíthatsz
... jelenítik meg önmagukat, amint tökéletesen játszanak, vagy ideális iramban futnak. Ha a2 amatőr a golfpályán lopva a bal oldalt leselkedő, sáros területre,} majd a jobb oldali sűrű erdőre pillant, máris pontatlan célzásra programozta be agyát. A profi csak a lyuknál elhelyezett zászlót nézi, s agyát így ideális ütésre programozza be.
Az elménkben lévő képek rendkívüli hatást ...
2009-12-26 21:52:31
JÓ házasság titkai
...
A jó házasság titka 3.------------------------------------ -------------------------- ------------------

Néha egyetlen pillantás elég, hogy két ember tudja: egy életen át összetartoznak. És az is előfordul, hogy valaki hosszú évekig keresi az igazit, míg végül megtalálja. Megpróbáltuk kideríteni, hogy min múlik a jó házasság.
...
2006-07-28 22:15:58
1 
Címkék: Munkácsy Mihály, ipszilon egyenesre, keresztnevet csupán, első pillantásra, teljes nevet, műértő figyelmesen, nagyító segítségével, munká-jába merült, terveimen dolgozom, kérdező &#8211, golfpályán lopva, jobb oldali, profi csak, lyuknál elhelyezett, elménkben lévő, bizonytalanodott, regénytrilógiám, összetartoznak, türelmetlenül, megpróbáltuk, leheletfinom, gyógyíthatsz, keresztnevet, segítségével, figyelmesen, pillantásra, tökéletesen, programozza, elhelyezett, programozta, szeretettel, szólította, golfpályán, rendkívüli, kideríteni, pillantott, megtalálja, csinálnék, elrévedve, pásztázta, vizslatta, halászott, kérdezett, dületéből, ismétlődő, egyenesre, területre, pontatlan, elménkben, pillantás, leselkedő, játszanak, veszített, jelenítik, toporgott, terveimen, önmagukat, kattanás, egyetlen, álmomban, házasság, csinálsz, dolgozom, nyolctól, célzásra, ipszilon, munkácsy, mindenki, zsebéből, iramban, elsőnek,
© 2013 TVN.HU Kft.