|
|
|
... nagyobb krumpli / kb. 40 dkg /
* 1 csokor petrezselyemzöld
* 1 közepes fej vöröshagyma
* 2 db tojás
* 4-6 evőkanálnyi liszt
* 1 tk csípős pirosarany
* 1 tksó
* 2 mk őrölt bors
* 2 ek olaj
kisütéshez * 3 dl olaj
1. A nyers krumlit meghámozzuk és kislyukú reszelőn lereszeljü... |
2009-02-02 14:44:32 |
|
|
|
|
|
|
... tej, 10-12 dkg margarin, 1 tojás, 75 dkg liszt, 2 mérőkanál só, pici bors, 1 kávéskanál cukor, 2-3 dkg friss élesztő, 1 tojás kenni, szezámmag, főtt virsli feldarabolva. Krém: csípős pirosarany, ketchup, fokhagyma, bazsalikom, bors.
Az élesztőt a szokásos módon langyos, cukrozott tejben felfuttatjuk.
Közben a liszthez öntjük az olvasztott margarint, az élesztőt, h... |
2008-12-08 23:39:51 |
|
|
|
|
|
|
... 1
Hozzávalók: egy személyre
1 kis fej hagyma
2 paradicsom
2 pár virsli-elhagyható
pici olívaolaj
só,bors,olasz fűszerkeverék,ketchup,pici pirosarany
Norbi Low-Carb tészta-szarvacska
Elkészítés:
A hagymát kockára vágjuk. Közben egy lábasba felrakunk vizet a tésztának, mielőtt forr, beledobjuk a 2 parad... |
|
2008-12-04 18:33:09 |
|
|
|
|
|
|
... zsúrkenyér, 1 doboz szardínia, 2 db paradicsom, 1 db közepes fej
vöröshagyma, fél zöldpaprika, fél nyers uborka, 20 dkg sajt, margarin, fél
citrom leve, só, bors, majoránna, pirosarany.
A 4 szelet zsúrkenyeret 1 percig 500 W-on pirítjuk, majd megkenjük margarinnal.
Ráhelyezzük az olajtól jól lecsöpögtetett halat és ráfacsarunk egy fél citrom
levét, m... |
|
2008-12-01 22:55:50 |
|
|
|
|
|
|
...
5 dkg zsír
80 dkg burgonya
1 fej vöröshagyma
pirospaprika
só
paradicsom
zöldpaprika
erős paprika
fokhagyma
gulyáskrém
Pirosarany (paprikakrém)
magyaros fűszerkeverék
csipetke
csontlé
A húst 2 cm-es kockákra vágom. A hagymát a zsíron megdinsztelem, majd a húst hozzáadom. 20-25 percig süt... |
2008-11-29 17:16:12 |
|
|
|
|
|
|
... tej, 10-12 dkg margarin, 1 tojás, 75 dkg liszt, 2 mérőkanál só, pici bors, 1 kávéskanál cukor, 2-3 dkg friss élesztő, 1 tojás kenni, szezámmag, főtt virsli feldarabolva. Krém: csípős pirosarany, ketchup, fokhagyma, bazsalikom, bors.
Az élesztőt a szokásos módon langyos, cukrozott tejben felfuttatjuk.
Közben a liszthez öntjük az olvasztott margarint, az élesztőt, h... |
2008-11-28 22:25:38 |
|
|
|
|
|
|
... tej, 10-12 dkg margarin, 1 tojás, 75 dkg liszt, 2 mérőkanál só, pici bors, 1 kávéskanál cukor, 2-3 dkg friss élesztő, 1 tojás kenni, szezámmag, főtt virsli feldarabolva. Krém: csípős pirosarany, ketchup, fokhagyma, bazsalikom, bors.
Az élesztőt a szokásos módon langyos, cukrozott tejben felfuttatjuk.
Közben a liszthez öntjük az olvasztott margarint, az élesztőt, h... |
2008-11-25 16:31:29 |
|
|
|
|
|
|
Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak
Hozzávalók 1 személyre:
3 db csirkeszárny
1 evőkanál olaj
csípős pirosarany
só
gyömbér
fekete bors
Elkészítés:
Előző nap pácot készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A csontillesztésnél kettévágott szárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig h... |
2008-11-12 17:06:00 |
|
|
|
|
|
|
... fejessaláta.
Fóliában sült karaj
Hozzávalók:
8 szelet karaj
3 fej hagyma
2 db paprika
2 db paradicsom
1,5 dl fehérbor
mustár, só, bors, pirosarany ,köménymag
Elkészítés: A tepsit kibélelem fóliával úgy, hogy majd a húst is be tudjam takarni. Aljára hagymát vágok, ráteszem a pirosarannyal és mustárral megkent hu... |
2008-09-08 19:57:24 |
|
|
|
|